Sayfa 195 / 483 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
5,821 ile 5,850 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Benim anlatmak istediğim esas mesele ile senin yazdıklarının bir alakası yok. Kısacası, laf salatası. Burda yazan kimsenin bir şey bildiği yok, herkes sağdan soldan duyduğu ve inandığı, inanmak istediklerine göre yazıyor. O nedenle de diyorum ki, bu kadar keskin ifadeler bence doğru değil.
    Ben yanlış anlamışım yazıyı. Tekrar okuyunca demek istediğini anladım.

Del Piero_10 Misafir

Benim anladığım Fenerbahçe yönetiminin asıl isyan ettiği Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılması. Eğer Trabzon da onlar gibi Avrupa'ya alınmasaydı bu kadar gürültü kopmayacaktı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Benim anladığım Fenerbahçe'nin yönetiminin asıl isyan ettiği Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılması. Eğer Trabzon da onlar gibi Avrupa'ya alınmasaydı bu kadar gürültü kopmayacaktı.
    evet, tam da bu. çıkıp deselerdi bu üç takımın ismi geçiyor kardeşim ben sizi tedbirli olarak Avrupa dan alıyorum. biz susar otururduk.. şimdi çıkıp beni men ediyorsun ama onları alıyorsun. aramızdaki fark ne ? eğer senin şike yaptığına etik kurulda kanaat getirdik diyorsan, benim son Şampiyon sıfatıyla süper lig de işim ne ? ortası olmuyor. ikisinden birini seçmeliydiler.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tesvik ( incentives ) avrupada sorun tesgil etmiyor, Ajax ornegi var 2 sene oncesinden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Tesvik ( incentives ) avrupada sorun tesgil etmiyor, Ajax ornegi var 2 sene oncesinden.
    ikidir bunu yazdığınızı görüyorum.Amaç nedir anlamadım? Teklif ettiysek ettik suç değil yırttık mı demeye getiriyosun Aslında net olarak söylediğin bu sormama gerek yok ama.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bizim teşvih verdiğimiz söylenmiyor ki teşvike teşebbüs etmeye teşebbüs etme suçuyla yargılanacaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bizim teşvih verdiğimiz söylenmiyor ki teşvike teşebbüs etmeye teşebbüs etme suçuyla yargılanacaklar.
    Defalarca teşvik girişiminden söz ediliyor, bu önemle vurgulanmış defalarca

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hollanda yasalarına göre mi yargılanacak sizin yöneticiler

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ikidir bunu yazdığınızı görüyorum.Amaç nedir anlamadım? Teklif ettiysek ettik suç değil yırttık mı demeye getiriyosun Aslında net olarak söylediğin bu sormama gerek yok ama.
    Ben sizin gibi baskani korumuyorum yanlisi varsa zaten mahkemelerde cezalandirilir. etik kurul raporunda sikinti olmadigi yazilmis Trabzonspor icin zaten

Benim demeye calistigim, hatta yapmaya calistigim medyanin yansitiklarini duzeltmek

Avrupadan men konusu pek mumkun degil yeni biseyler yoksa savcida, eldekilerdede Cornu sikinti gormediki halen avrupadayiz. Yani bosuna bazi taraftarlar gidip Lille , Inter ve Cska forum uyesi olmasinlar, Uefayi mailleri ile mesgul etmesinler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Defalarca teşvik girişiminden söz ediliyor, bu önemle vurgulanmış defalarca
    Defalarca denemislerde olmamismi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben sizin gibi baskani korumuyorum yanlisi varsa zaten mahkemelerde cezalandirilir. etik kurul raporunda sikinti olmadigi yazilmis Trabzonspor icin zaten

Benim demeye calistigim, hatta yapmaya calistigim medyanin yansitiklarini duzeltmek

Avrupadan men konusu pek mumkun degil yeni biseyler yoksa savcida, eldekilerdede Cornu sikinti gormediki halen avrupadayiz. Yani bosuna bazi taraftarlar gidip Lille , Inter ve Cska forum uyesi olmasinlar, Uefayi mailleri ile mesgul etmesinler.
    Peki Lille kulübünün UEFA'ya başvurduğunu biliyor muydun bunları yazarken?

Ayrıca Cornu'ya bişi gösterilmedi ki Cornu sıkıntı görsün ya da görmesin.. Sanıyorum son haftadaki olayları çok yanlış takip etmişsin..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Peki Lille kulübünün UEFA'ya başvurduğunu biliyor muydun bunları yazarken?

Ayrıca Cornu'ya bişi gösterilmedi ki Cornu sıkıntı görsün ya da görmesin.. Sanıyorum son haftadaki olayları çok yanlış takip etmişsin..
    Lille kulubunlemi gorustun ?

Yok ben gayet iyi takip ediyorum. Ama kacirdiklarim olabilir. Sen nereleri takip ediyorsun ? Merak ettim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Kanunda hepsi eşit cezalarda.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Lille kulubunlemi gorustun ?

Yok ben gayet iyi takip ediyorum. Ama kacirdiklarim olabilir. Sen nereleri takip ediyorsun ? Merak ettim.
    Televizyon kanalları'ndaki davanın işlendiği programlar, gazeteler, basın açıklamaları yeterlidir takip için zaten..

Ayrıca Lille ile görüşmeme gerek yok ki bi haberi öğrenebilmek için..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kanunda hepsi eşit cezalarda.
    işte okumanız gereken buydu aslında. Teşebbüs etmekte,uygulamakta aynı cezaya çarptırılıyor.Muhtemelen şike ve teşvikin de cezası aynıdır,emin olmamakla birlikte.

Bu davalar spor müsabakası sonucunu manipüle etmek suçuyla yargılanırlar bana kalırsa

Ayrıca ben suçsuz olduğunu inandığım başkanımı koruyorum evet,bu konu fenerbahçeli olmayanları neden rahatsız ediyor. bir açıklayın da bilelim.Suçsuz olduğuna inanırken bir insanın neden suçlayayım onu. Suçu ispatlanırsa biz de elbet tepkimizi gösteririz.

Son olarak bir kaç ay önce bizim ismimiz dahi geçse o insanlar şehirden içeri giremez diyen kişiler şimdi ama suç değilmiş ki yaa hem becerememişler de diyorlarya,seviyorum sizi
    Last edited by DisCo : 06.Aralık.2011 at 10:14
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim anlamadığım olay niye herşey Fenerbahçe'ye yıkılmaya çalışılıyor. Şike soruşturmasında adı geçen tüm takımlar kadrosundan birşey kaybetmedi üstüne takviyeler yaptı. Fakat birtek Fenerbahçe oyuncularını mecburi olarak sattı. Çok garip bir durum.

Şampiyonlar Ligi ile ilgili konuşulacak birşey yok.

Şampiyonlar ligi ön elemesi oynayıp elenmiş bir takım tekrar gruplara alınıyorsa aslında söylenecek pekte birşey kalmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    işte okumanız gereken buydu aslında. Teşebbüs etmekte,uygulamakta aynı cezaya çarptırılıyor.Muhtemelen şike ve teşvikin de cezası aynıdır,emin olmamakla birlikte.

Bu davalar spor müsabakası sonucunu manipüle etmek suçuyla yargılanırlar bana kalırsa

Ayrıca ben suçsuz olduğunu inandığım başkanımı koruyorum evet,bu konu fenerbahçeli olmayanlara neden batıyor anlamıyorum?Bir açıklayın da bilelim.Suçsuz olduğuna inanırken bir insanın neden suçlayayım onu. Suçu ispatlanırsa biz de elbet tepkimizi gösteririz.

Son olarak bir kaç ay önce bizim ismimiz dahi geçse o insanlar şehirden içeri giremez diyen kişiler şimdi ama suç değilmiş ki yaa hem becerememişler de diyorlarya,seviyorum sizi
    Şike soruşturması başladı ve Fenerbahçe başkanı içeri alındı. Beşiktaş'lılar; "Biz şerefli 2.'liklerin takımıyız" gibi açıklamalarda bulundu ve 1-2 hafta sonra yöneticisi ve hocası içeri alındı. Kupayı iade ettiklerini söylediler. Kupa müzelerinde çıktı ve kupayı kazananarak elde ettikleri UEFA hakkını kullandılar.

Sonra Galatasaray'lılar başladı. Bakın herkeste var bizde yok diye. Kayıp 1 milyon davası ortaya çıktı.

Akabinde Trabzonspor şampiyonluk bizim hakkımızdı demeye başladı. Biz hakkımızla geldik buralara kadar dedi. Teşvik olayı ortaya çıktı.

Bu olaylar sadece Fenerbahçe'ye olduğunda herkes; "Savcı'nın işi gücü Fener sanki, başbakan bile Fener'li demekki şike var" gibi cümleler kullandılar. Kısa süre sonra aynı şeyler onlara yapılınca "Ama o suç sayılmazki, Aziz Yıldırım'ı çıkartmak için bize komplo kuruyorlar" demeye başladılar.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 05.Aralık.2011 at 21:37 Reason: kullandığımız kelimelere dikkat edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TFF Başkanı Sayın Mehmet Ali Aydınlar, dün, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gönderilmememizle ilgili programa, avukatlarımızdan Sayın Emin Özkurt'a cevap vermek amacıyla katılmış; UEFA'dan gelen ilgili mektubu Başkanvekilimiz Sayın Nihat Özdemir ve Asbaşkanımız Sayın Ali Koç ile paylaştığını, yöneticilerimizin bu mektubu gördükten sonra; "Şampiyonlar Ligi'ne katılmama kararı alırız" dediğini iddia etmiştir.

Bu iddia kesinlikle gerçekleri yansıtmamaktadır.

Sayın Aydınlar, 23 Ağustos 2011'de gerçekleşen toplantıda söz konusu evrakı, Türkçe tercümesiyle birlikte yöneticilerimizle paylaşmış; bu doğrultuda TFF'nin kulübümüze göndereceği mektubu da yöneticilerimize tebliğ etmiştir. Bu mektuba istinaden 24 Ağustos 2011, saat 12:00'ye kadar turnuvadan çekilme yönündeki kararımızı kendilerine bildirmemizi talep etmişlerdir.

Yöneticilerimiz, bu talep karşısında konunun Yönetim Kurulu'nda istişare edilmesi gereğini aktararak, TFF'den ayrılmıştır.Yönetim Kurulumuz, aynı gece konuyu görüşerek turnuvadan çekilme kararının alınmasının mümkün olamayacağı kararına varmıştır.

Sayın Ali Koç, yönetim kurulumuz adına, 24 Ağustos 2011 sabahı, Sayın Aydınlar'ı arayarak, bu süre zarfında böyle bir karar alınmasının mümkün olmadığını, ayrıca böyle bir kararın hukuki haklarımızın tamamından feragat anlamına geleceğini kendisine iletmiştir.

Sayın Ali Koç ve avukatlarımızdan Sayın Özkurt, aynı gün, Sayın Aydınlar'ı ve yardımcılarını ziyaret etmiş; böylesi bir kararın sakıncalarını ve uluslararası arenadaki emsalleri kendilerine aktararak, bunun aslında, UEFA'nın bir gözdağı olduğunu ve TFF'nin bunu asla kabul etmemesi gerektiğini anlatmışlardır.

Gerçekler böyleyken, Aydınlar tarafından iddia edilen yöneticilerimizin, "Şampiyonlar Ligi'ne gitmeme kararını kabul ettiler" açıklaması gerçekleri kesinlikle yansıtmamaktadır.

Öte yandan, tüzüğümüz gereği, uluslararası müsabakadan çekilme anlamına gelecek böylesi bir kararı Genel Kurul yetkisi olmaksızın vermek mümkün değildir. TFF'ye cevaben verilen mektubumumuzda da bu hususa dikkat çekilmiştir. Kulübümüzde, yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapmış Sayın Mehmet Ali Aydınlar bunu son derece iyi bilmektedir.

DİKKAT ÇEKEN BİR ÇELİŞKİ DAHA

Kulübümüzün, 29 Kasım 2011'de düzenlediği basın toplantısına cevaben, bir gün sonra, medyanın karşısına geçen Sayın Aydınlar,UEFA yetkilisi Sayın Cornu'nun beyanı ile ilgili aşağıdaki ifadeleri kullanmıştır.

30.11.2011 TFF BasınToplantısı, TFF Başkanı Sayın Mehmet Ali Aydınlar:

" … UEFA'dan henüz bu mektubu reddeden bir yazı ulaşmamıştır. Sayın Ali Koç bizimle görüşseydi bizim verdiğimiz bu beyanı görecekti…biz böyle bir konu gelmiş cevap vermişiz. Böyle birşeyden rahatsız olan bir taraf varsa onlar neden bize sormaz. Bakın sizin hakkınızda böyle söyleniyor demez…bunu neden Fenerbahçe'nin basın toplantısında onlara sormadınız???"

Yani, kulübümüzün Sayın Cornu'nun beyanı ile ilgili kendisi ile temasa geçilmediğinii söylemiştir. Ancak, Sayın Aydınlar dün gece telefonla bağlandığı TV programında bu kez şu ifadeleri kullanmıştır.

04.12.2011 Telegol Programı,TFF Başkanı Sayın Mehmet Ali Aydınlar:

"Bu belgeden 18 Kasım'da haberim oldu. O gün öğleden sonra Cihan Kamer (Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi) federasyona geldi. Cihan Kamer bana böyle bir yazıdan bahsetti. Ben de "evet bugün öğrendik ama bu ifadeler tamamen yanlış" dedim. Bu yazının doğru olmadığını bildireceğiz dedim."

Yukarıdaki ifadeler Sayın Aydınlar'ın söylemleri arasındaki çelişkiyi net bir biçimde ortaya koymaktadır. Son günlerde yaşanan ve merkezinde TFF ve yöneticilerinin bulunduğu bu çelişkilerle ilgili yorumu kamuouyunun takdirine bırakırız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Beklenen açıklama geldi.. Şimdi neler olcak bakalım..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

TFF eğer böyle birşeyi iddia ediyorsa yazılı ve imzalı bir belge yahut bir video görüntüsü ortaya koyarak herkesi ikna etmelidir. MAA çıkıpta o dedi böyle birşeyi deyip kolayca işin içinden çıkıp bir kulübü suçlayamaz. Medya önünde F.Bahçe zaten böyle birşeyin mümkün olmadığını açıklamıştı. Aksini iddia eden belge sunmak zorundadır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Brezilya dizisine dondu bakalim MAA simdi ne cevap verecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

şimdi kime inanacagız?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    şimdi kime inanacagız?
    Avukat kıvırıyor,Fenerbahçe yalan söylüyora lafı getirip kime inanacağız diye mi soruyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

şimdi kime inanacagız?
    Fenerbahçe benimle görüşmedi diyen de kendisi, Fenerbahçe benimle görüştü diyen de kendisi?

Fenerbahçe'yı ŞL'ye UEFA almadı diyen de kendisi, ortaya çıktığında ŞL'ye biz göndermedik diyen de kendisi.

Çelişkili açıklamaları çoğaltılabilir Aydınlar'ın. Artık baktı ki çıkar yolu yok, Fenerbahçe'ye en rahat kötüleyebileceği programı seçmiş madem ki gerçekler bunlar, çık basın toplantısı yap, Telegol'de açıklama yapmak nedir yahu.

Hatırlarsanız ya da hatırlamak isterseniz, yukarıda yazılı açıklamada da bahsedildiği gibi, Fenerbahçe eğer kendi rızasıyla çekilirse tüm tazminat haklarımızdan feragat etmiş oluruz demişti, ayrıca madem ki beni şampiyon saymıyorsun, o zaman suçluyum, ligden de düşür demişti ve buna karşın federasyon da yazılı başvuru istemişti yine tazminat ödemekten kurtulmak için. Köşeye sıkıştılar iyice, programı izlemedim ama yapılan konuşamalara da baktıkça iyice saçmaladıklarını görüyorum, hele dava başlasın, daha neler olacak?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Aydınların çelişkili açıklamalarınınn bulunduğu bi kitap yazmayı düşünüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben her şeyden geçtim CAS davasını bekliyorum. Tek adil yargılama orada olacak sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Ben her şeyden geçtim CAS davasını bekliyorum. Tek adil yargılama orada olacak sanırım.
    Sion oradaki davasını çekti diye biliyorum. Sebebi'de UEFA ile çok yakın olması ve UEFA aleyhine karar vermeyecek olmasıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Bekq View Post

DİKKAT ÇEKEN BİR ÇELİŞKİ DAHA

Kulübümüzün, 29 Kasım 2011'de düzenlediği basın toplantısına cevaben, bir gün sonra, medyanın karşısına geçen Sayın Aydınlar,UEFA yetkilisi Sayın Cornu'nun beyanı ile ilgili aşağıdaki ifadeleri kullanmıştır.

30.11.2011 TFF BasınToplantısı, TFF Başkanı Sayın Mehmet Ali Aydınlar:

" … UEFA'dan henüz bu mektubu reddeden bir yazı ulaşmamıştır. Sayın Ali Koç bizimle görüşseydi bizim verdiğimiz bu beyanı görecekti…biz böyle bir konu gelmiş cevap vermişiz. Böyle birşeyden rahatsız olan bir taraf varsa onlar neden bize sormaz. Bakın sizin hakkınızda böyle söyleniyor demez…bunu neden Fenerbahçe'nin basın toplantısında onlara sormadınız???"

Yani, kulübümüzün Sayın Cornu'nun beyanı ile ilgili kendisi ile temasa geçilmediğinii söylemiştir. Ancak, Sayın Aydınlar dün gece telefonla bağlandığı TV programında bu kez şu ifadeleri kullanmıştır.

04.12.2011 Telegol Programı,TFF Başkanı Sayın Mehmet Ali Aydınlar:

"Bu belgeden 18 Kasım'da haberim oldu. O gün öğleden sonra Cihan Kamer (Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi) federasyona geldi. Cihan Kamer bana böyle bir yazıdan bahsetti. Ben de "evet bugün öğrendik ama bu ifadeler tamamen yanlış" dedim. Bu yazının doğru olmadığını bildireceğiz dedim."

Yukarıdaki ifadeler Sayın Aydınlar'ın söylemleri arasındaki çelişkiyi net bir biçimde ortaya koymaktadır. Son günlerde yaşanan ve merkezinde TFF ve yöneticilerinin bulunduğu bu çelişkilerle ilgili yorumu kamuouyunun takdirine bırakırız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Yönetim çok iyi yakalmış bu ayrıntıyı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İşin en sonuna gelindiğinde benim merak ettiğim çok önemli bir konu var... Diyelimki Fenerbahçe tarafı haklı çıktı , TFF yönetimi sahtekar ve yalancı. Fenerbahçe davayı kazandı ve 45 milyon € tazminat kazandı... Sonra neler olacak ? Bu parayı federasyondan alsa bile TFF-Fenerbahça arasındaki savaş bitermi acaba? Yoksa tam aksine yeni bir soğuk savaş mı başlar? Yani ne bileyim.Düşününce sürüp gidecek birşey gibi geliyor nedense..
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İşin en sonuna gelindiğinde benim merak ettiğim çok önemli bir konu var... Diyelimki Fenerbahçe tarafı haklı çıktı , TFF yönetimi sahtekar ve yalancı. Fenerbahçe davayı kazandı ve 45 milyon € tazminat kazandı... Sonra neler olacak ? Bu parayı federasyondan alsa bile TFF-Fenerbahça arasındaki savaş bitermi acaba? Yoksa tam aksine yeni bir soğuk savaş mı başlar? Yani ne bileyim.Düşününce sürüp gidecek birşey gibi geliyor nedense..
    Olaylar açığa çıktığında Fenerbahçe kulübü tamamen suçsuz çıkarsa mevcut federasyon yönetiminin görevde kalabileceğini sanmıyorum.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri