işte okumanız gereken buydu aslında. Teşebbüs etmekte,uygulamakta aynı cezaya çarptırılıyor.Muhtemelen şike ve teşvikin de cezası aynıdır,emin olmamakla birlikte.
Bu davalar spor müsabakası sonucunu manipüle etmek suçuyla yargılanırlar bana kalırsa
Ayrıca ben suçsuz olduğunu inandığım başkanımı koruyorum evet,bu konu fenerbahçeli olmayanları neden rahatsız ediyor. bir açıklayın da bilelim.Suçsuz olduğuna inanırken bir insanın neden suçlayayım onu. Suçu ispatlanırsa biz de elbet tepkimizi gösteririz.
Son olarak bir kaç ay önce bizim ismimiz dahi geçse o insanlar şehirden içeri giremez diyen kişiler şimdi ama suç değilmiş ki yaa hem becerememişler de diyorlarya,seviyorum sizi![]()
Last edited by DisCo : 06.Aralık.2011 at 10:14
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şike soruşturması başladı ve Fenerbahçe başkanı içeri alındı. Beşiktaş'lılar; "Biz şerefli 2.'liklerin takımıyız" gibi açıklamalarda bulundu ve 1-2 hafta sonra yöneticisi ve hocası içeri alındı. Kupayı iade ettiklerini söylediler. Kupa müzelerinde çıktı ve kupayı kazananarak elde ettikleri UEFA hakkını kullandılar.
Sonra Galatasaray'lılar başladı. Bakın herkeste var bizde yok diye. Kayıp 1 milyon davası ortaya çıktı.
Akabinde Trabzonspor şampiyonluk bizim hakkımızdı demeye başladı. Biz hakkımızla geldik buralara kadar dedi. Teşvik olayı ortaya çıktı.
Bu olaylar sadece Fenerbahçe'ye olduğunda herkes; "Savcı'nın işi gücü Fener sanki, başbakan bile Fener'li demekki şike var" gibi cümleler kullandılar. Kısa süre sonra aynı şeyler onlara yapılınca "Ama o suç sayılmazki, Aziz Yıldırım'ı çıkartmak için bize komplo kuruyorlar" demeye başladılar.
Last edited by GeNç KaRTaL : 05.Aralık.2011 at 21:37 Reason: kullandığımız kelimelere dikkat edelim.