1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İşin en sonuna gelindiğinde benim merak ettiğim çok önemli bir konu var... Diyelimki Fenerbahçe tarafı haklı çıktı , TFF yönetimi sahtekar ve yalancı. Fenerbahçe davayı kazandı ve 45 milyon € tazminat kazandı... Sonra neler olacak ? Bu parayı federasyondan alsa bile TFF-Fenerbahça arasındaki savaş bitermi acaba? Yoksa tam aksine yeni bir soğuk savaş mı başlar? Yani ne bileyim.Düşününce sürüp gidecek birşey gibi geliyor nedense..
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by nannar View Post
    İşin en sonuna gelindiğinde benim merak ettiğim çok önemli bir konu var... Diyelimki Fenerbahçe tarafı haklı çıktı , TFF yönetimi sahtekar ve yalancı. Fenerbahçe davayı kazandı ve 45 milyon € tazminat kazandı... Sonra neler olacak ? Bu parayı federasyondan alsa bile TFF-Fenerbahça arasındaki savaş bitermi acaba? Yoksa tam aksine yeni bir soğuk savaş mı başlar? Yani ne bileyim.Düşününce sürüp gidecek birşey gibi geliyor nedense..
    Olaylar açığa çıktığında Fenerbahçe kulübü tamamen suçsuz çıkarsa mevcut federasyon yönetiminin görevde kalabileceğini sanmıyorum.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri