1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Küme düşme olayına gelirsek;

Aklansak bile düşelim. Çok ciddi söylüyorum küme düşelim. Fenerbahçe'siz ligte bakalım sponsorlar, ligtv vb. kuruluşlar neler yapacaklar. Zararı bizden çok onlara olur ve bunu çok istiyorum.
    Sponsorlar ligdeki takımlara Fenerbahçe ile oynuyorlar diye mi destek oluyorlar?İmzalanan anlaşmalarda olurda Fenerbahçe bu ligden düşerse sözleşmeler fesh edilir mi yazıyor?TT Arena'nın isim hakkı paraları verildi mesela önceden geri mi isteyecek Türk Telekom?

Yada şöyle bakalım Geçen sezon olsaydıda Galatasaray düşseydi ne olacaktı.Galatasaray düştü çekelim sponsorlukları mı diyeceklerdi?

Senin bu dediğine dayanarak konuşursak Allah muhafaza Fener hiç kötü sonuç almasın geçen yılki GS gibi yanar Türk milleti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Sponsorlar ligdeki takımlara Fenerbahçe ile oynuyorlar diye mi destek oluyorlar?İmzalanan anlaşmalarda olurda Fenerbahçe bu ligden düşerse sözleşmeler fesh edilir mi yazıyor?TT Arena'nın isim hakkı paraları verildi mesela önceden geri mi isteyecek Türk Telekom?

Yada şöyle bakalım Geçen sezon olsaydıda Galatasaray düşseydi ne olacaktı.Galatasaray düştü çekelim sponsorlukları mı diyeceklerdi?

Senin bu dediğine dayanarak konuşursak Allah muhafaza Fener hiç kötü sonuç almasın geçen yılki GS gibi yanar Türk milleti.
    Olayları kafanda kurgulayıp ona göre yorumluyorsun. Ben sponsorlar anlaşmalarını çeker dediğimi hatırlamıyorum. Sadece zarar ederler dedim. Çünkü çoğu değer kaybedecek.

Ayrıca; Fenerbahçe küme düşerse Digiturk iflas eder bence.

Mesaj Yetkileri