1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Açıklanan ek klasörlerden sonra kesinlik suçsuz olduğumuza %100 inancım geri geldi kesinlikle dava sonunda aklanıcaz nedense medyamız hiç devletti dolandıran tapeleri gün ışına çıkarmıyor ilginç

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Açıklanan ek klasörlerden sonra kesinlik suçsuz olduğumuza %100 inancım geri geldi kesinlikle dava sonunda aklanıcaz nedense medyamız hiç devletti dolandıran tapeleri gün ışına çıkarmıyor ilginç
    Seni bu kanıya geri getiren şey neydi ?

Bir diğer sorum da suçlu olduğunuzu kabullenen şeyler nelerdi ?

Açıkcası senin nezdinde tüm Fenerbahçe'lileri merak ediyorum da sen buraya çıkıp bunları söylediğin için sana sorma ihtiyacı duydum yanlış anlamayın.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Seni bu kanıya geri getiren şey neydi ?

Bir diğer sorum da suçlu olduğunuzu kabullenen şeyler nelerdi ?

Açıkcası senin nezdinde tüm Fenerbahçe'lileri merak ediyorum da sen buraya çıkıp bunları söylediğin için sana sorma ihtiyacı duydum yanlış anlamayın.
    Beni bu kanıya getiren o kadar çok şey varki ek klasörlerdeki Delil leri okusan hak verirsin

Suç konusunda da medyada cıkan tapelerden sonra bi ara pisliğe bulaşmısız gibi geldi sonra birkaç avukat abilerle görüştüm ondan sonra da ek deliller klasörler açıklanınca herşeyin savcının KANISIYLA olduğunu fark ettim savcı hep olasılıkla suçlamış şike olduğuna inansa suç üstü yapardı ayrıca ben hiç bir adamın hem şike yapıp hem takımına 14 milyon $ prim ayrıyetten de sampiyon olursak kurban kesicem diye adak adamasını (delil klasörlerinde var ve bunun gibi daha niceleri var) anlayamıyorum birde dinlemeler neden acaba tek aziz yıldırıma olmuş diğerlerini neden dinlememişler olgun pekerden aziz yıldırıma nasıl bağladın olayı örgüt nerde burda devlet nerde adalet nerde

Mesaj Yetkileri