1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: "Behzat Ç.'li Gençler Şampiyonlar Ligi'nde [Gençlerbirliği 2013-2014]"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Volkan transferi müthiş olmuş, ben bir takım kurduğum zaman ilk üzerinde durduğum mevki kaleci oluyor. Arkayı sağlama almadan önünüze rahat bakamıyorsunuz (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by bayramokachi View Post
    helal olsun.süper transfer .şampiyonlar ligi için çok önemli bi hamle oldu ... devamını bekliyoruz...

Şampiyonlar Ligi için gerçekten iyi oldu. Aslında Tim Krul çok başarılı ama Volkan kadar tecrübeli değildi. İkisi birlikte takımın kalesine büyük katkı yapacaklar...
    Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Volkanı nasıl aldın yaw

Benim almam mesele değil, asıl ben Fenerbahçe onu nasıl serbest bıraktı onu anlamış değilim.
    Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Volkan transferi müthiş olmuş, ben bir takım kurduğum zaman ilk üzerinde durduğum mevki kaleci oluyor. Arkayı sağlama almadan önünüze rahat bakamıyorsunuz (:

Arkamız hakikaten çok sağlam oldu ama inşallah ikisinden biri sürekli forma giyemediği için sorun çıkarmaz. Gerçi as olarak Volkan'ı düşünüyorum...

Gençlerbirliği'nde transferin sonu yok!

Forvet arkasına geçen sezon transfer ettiğimiz Daniel Carvalho'dan sakatlıkları ve formsuzluğu nedeni ile yararlanamadık. Onun yerine daha çok Teko Modise'ye forma verdik. Modise fena performans sergilemedi ama benim o mevkiideki oynayan oyuncudan beklentilerim çok büyük olduğu için bana tat vermedi. Bu nedenle potansiyeli olan Emre Çolak'ı Galatasaray'dan 48 ayda ödenecek 1.000.000 $ karşılığında transfer ettik.

Orta sahada forvet arkasına yaptığımız takviyeye Arjantin'in haşarı çocuğu Diego Bounanotte ile devam ettik. Malaga'da istediği forma şansını bulamayan Bounanotte'nin yeteneğine güvenimiz tam ve büyük işler başaracağına eminiz. Kendisi için Malaga'ya 48 aylık taksitlerle 2.000.000 $ ödeyeceğiz...

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Galatasaray maçlarını bu sene izledikten bundan sonra ki seri de Emre Çolak'ın özelliklerini çok merak etmeye başladım

Bounetta transferi gerçekten iyi olmuş.. Eğer AMC taktiği ile oynuyorsan mükemmel bir transfer olmuş

Galatasaray maçlarını bu sene izledikten bundan sonra ki seri de Emre Çolak'ın özelliklerini çok merak etmeye başladım
    Bounetta transferi gerçekten iyi olmuş.. Eğer AMC taktiği ile oynuyorsan mükemmel bir transfer olmuş

Emre Çolak'ın özelliklerinin seneye daha iyi olacağından ben eminim. Taktik olarak 4-2-3-1 kullanıyorum bu nedenle forvet arkasındaki AMC'nin önemi çok büyük, herşey onun ara paslarına bağlı...

Yok artık Gençlerbirliği!

Aslında forvetlerimiz Zec ve Mouche'nin 2 sezondur gösterdikleri performanstan çok memnunuz ama yedek olarak transfer ettiğimiz genç Borini çok da iyi ışık vermeyince yabancı kontenjanına takılmayacak bir isim arayışında iken menejeri tarafından önerilen PSG'nin transfer listesindeki futbolcusu Mevlüt Erdinç ile anlaştık. Takımına ise 3.000.000 $ bonservis ödeyeceğiz...

2012/2013 TFF Süper Kupa Finali
    Gençlerbirliği tma gaz yola devam ediyor...

Sezonun ilk önemli maçında geçen sezonun kupa galibi ve bize şampiyonluğa hediye eden takım olan Galatasaray ile zorlu bir maça çıktık. Daha takımımız henüz bir hazırlık maçı yapmışken bu maçtan net bir galibiyet ile ayrılmak bizim için sevindirici oldu. Takımımız artık kupaları kazanma geleneği edinmeye başlıyor...

Mesaj Yetkileri