1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: "Behzat Ç.'li Gençler Şampiyonlar Ligi'nde [Gençlerbirliği 2013-2014]"

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Mevlüt transferi de çok iyi olmuş taktiğine göre. Çünkü Mevlüt 2 kere oynadığım kariyerim de aldığım bir oyuncuydu ve boş alanlarda çok saçma işler yapıyordu. Ama oyun temposunu yavaş yaptığım ve topları ayağına attığım zaman gerçekten çok güçlü bir forvetti. Tam oynadığın taktiğin forveti diye düşünüyorum. Tebrikler

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Mevlüt çok iyi bir giriş yapmış

Evet Mevlüt daha ilk maçında golünü attı, böylece hem kendi moral buldu hem taraftarın gözüne girmiş oldu.
    Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Mevlüt transferi de çok iyi olmuş taktiğine göre. Çünkü Mevlüt 2 kere oynadığım kariyerim de aldığım bir oyuncuydu ve boş alanlarda çok saçma işler yapıyordu. Ama oyun temposunu yavaş yaptığım ve topları ayağına attığım zaman gerçekten çok güçlü bir forvetti. Tam oynadığın taktiğin forveti diye düşünüyorum. Tebrikler

Mevlüt konusundaki tavsiyelerini dikkate alacağım. Benim taktiğimde de iyi iş yapacak gibi görünüyor, hayırlısı bakalım...

2013/2014 Hazırlık Kampımız

Şampiyonlar Ligi'nde Gençlerbirliği'ne zor rakipler...

İlk kez katıldığımız Şampiyonlar Ligi'ne direk gruplardan başladık ama kuraya dördüncü torbadan girerek resmen ateşten bir gruba düştük. Rakiplerimiz Dünya devlerinden Real Madrid, Fransızların son yıllardaki parlayan takımlarından Marsilya ve Alman futbolunun iyi temsilcilerinden Hamburg oldu. Gruptan çıkma konusunda çok umutlu değiliz, amacımız en azından 3. olarak yolumuza UEFA Avrupa Ligi'nden devam etmek.

2013/2014 Türkiye Süper Ligi 1.Hafta:
    Gençler yine Aslan'a acımadı

Sezon öncesinde TFF Süper Kupa Finali'nde mağlup ettiğimiz Galatasaray ligin ilk haftasında yine rakibimizdi. Deplasmandaki maçta geriye düşmemize rağmen galibiyeti yakalayacak golleri amayı bildik ve sezona 3 puanla "Merhaba" dedik.

Mesaj Yetkileri