1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: [12.0.0] Gökhan Gönül

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İyi de hocam o yaptığın listedeki kriterlerin kendi adıma konuşayım yanlış fikrine saygı duyuyorum evet ama burada Dani Alves'le falan eş görmüyoruz zaten biz de Gökhan'ı veya Ramos'la.Gökhan'ın en büyük özelliğiydi sürekli aynı form düzeyinde olması , bu sezon çeşitli sebeplerle son 1 aya kadar eski düzeyinde değildi diye bu kadar üstüne gidilmemesi lazım bence.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    İyi de hocam o yaptığın listedeki kriterlerin kendi adıma konuşayım yanlış fikrine saygı duyuyorum evet ama burada Dani Alves'le falan eş görmüyoruz zaten biz de Gökhan'ı veya Ramos'la.Gökhan'ın en büyük özelliğiydi sürekli aynı form düzeyinde olması , bu sezon çeşitli sebeplerle son 1 aya kadar eski düzeyinde değildi diye bu kadar üstüne gidilmemesi lazım bence.
    Zaten bu listeyi kendim yapmadım. Bu konuda gördüğüm için o isimleri alıp karşılaştırdım.Açıkçası sen eş görmüyo olabilirsin ama Dani Alves' inde Gökhan' dan pek farkı yok diyeni de gördüm biliyorum Hatta dribbling değerinin 15 olması ile ilgili bir istekte bulunulmuş. Bakıyorum Maicon ve Dani Alves bana göre en iyi sağ beklerdir Ramos ile birlikte ve dribbling değerleri 14-15. Şimdi Dani Alves' i birçok kez izlediğimiz için rahatça yorum yapabiliriz bence ki Dani Alves' in o özelliği 15 iken Gökhan' ın aynı değere sahip olması mantıklı değildir.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri