1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: [12.0.0] Gökhan Gönül

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Dünya kupasında parladı , onun gözdesi , şu ligin en iyi beki bunlar bi oyuncunun başka bi oyuncudan daha iyi oldugunu göstermez ki . Bir dünya kupasında parlayıp sonra sönenler var yada gerçekte çok iyi olup dünya kupalarında parlayamayanlar ( bkz : messi ) . Aynı ligde mücadele etseler lig kıyaslamasıda yapabilirsinde yani .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Dünya kupasında parladı , onun gözdesi , şu ligin en iyi beki bunlar bi oyuncunun başka bi oyuncudan daha iyi oldugunu göstermez ki . Bir dünya kupasında parlayıp sonra sönenler var yada gerçekte çok iyi olup dünya kupalarında parlayamayanlar ( bkz : messi ) . Aynı ligde mücadele etseler lig kıyaslamasıda yapabilirsinde yani .
    Zaten kıyaslamayı onlara göre yapmıyorum. Maçlarını izleyerek, atakta kime karşı hücum ettiğine, defansta kimi savunduğuna bakarak ve daha nice incelemeyle karar verebiliriz. Ancak iyi tanımayanları geçtim de Corluka, Rafael(yaşına da bakarak), Van der wiel, Mattia Cassani,Stephan Lichtsteiner, Micah Richards, John O'Shea, Jorge Fucile gibi oyuncuların Gökhan' dan kesin ve kesin iyi olduklarını düşünüyorum. Diğerlerini ispatlayamam ama bu oyuncuları sizde kesinlikle izlemişsinizdir.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri