1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: [12.0.0] Gökhan Gönül

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Araştırmaya yararımız olması için biraz yararlı inceleme yapalım. Benceyi senceyi bırakalım o zaman

Gökhan Gönül

5 sezonda ligde toplam 121 maça çıkmış.
    5 sezonda 9 sakatlık yaşamış.

1ay - 1,5 ay - 1,5 hafta - 1hafta - 3ay - 2 hafta - 1 ay - 1,5 hafta - 3 hafta

Ortalama olarak her sakatlığı 3 hafta sürmüş diyebiliriz.

Bilmiyorum nasıl bir hesap var ama ortalama sakatlıkları 3 hafta süren bir oyuncunun Natural Fitness' ı 15 mi oluyor ? Birde öğrenmek istediğim tabi hakkında bilgi verme yetkiniz var ise. natural fitness değerlerinin yüzde olarak nasıl yansıdığıdır. 15 ise adamın sakatlıktan kurtulma süresi nedir 10 ise nedir 20 ise nedir gibi

Teşekkürler şimdiden.
    Bahsettiğiniz Naturaul Fitness değil, Injury Proneness.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bahsettiğiniz Naturaul Fitness değil, Injury Proneness.
    Natural Fitness neye göre belirleniyor ? Alıntı yaptığım rehberde sakatlıktan kurtulma süresinin önemli olduğunu yazıyor. Bende sakatlıklardan ne kadar sürede kurtulduğuna baktım. Hatam nerede?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Natural Fitness neye göre belirleniyor ? Alıntı yaptığım rehberde sakatlıktan kurtulma süresinin önemli olduğunu yazıyor. Bende sakatlıklardan ne kadar sürede kurtulduğuna baktım. Hatam nerede?
    Gökhan zaten sakat sakat oynuyor, çoğu sakatlığına rağmen sahada bir şekilde oynuyor performansına etki etse bile.

Sizin saydığınız 9 sakatlıktan sadece 3 tanesi uzun. Gökhan'ın sakatlıkları darbeye dayalı sakatlıklar, dolayısı ile fizik yapısından kaynaklanmıyor.

Natural Fitness'ın düşük olmasını beklemek doğru olmaz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Gökhan zaten sakat sakat oynuyor, çoğu sakatlığına rağmen sahada bir şekilde oynuyor performansına etki etse bile.

Sizin saydığınız 9 sakatlıktan sadece 3 tanesi uzun. Gökhan'ın sakatlıkları darbeye dayalı sakatlıklar, dolayısı ile fizik yapısından kaynaklanmıyor.

Natural Fitness'ın düşük olmasını beklemek doğru olmaz.
    Fizik yapısından kaynaklanan şey injury proneness değil mi ? Yapılmış rehber ile farklı bahsediyoruz gibi geliyor şuan. Natural fitness (yazılana göre) sakatlıkta geçirdiği süredir. Benim aldığım süreler sakatlıktan dolayı oynayamadığı süreler. Sakatlığın darbeye dayalı mı değil mi onunla ilgilenen injury proneness gibi geliyor bana. Ayrıca sakatken oynama durumu bence natural fitness' a bağlanamaz. Yetkililer oynayacaksın ihtiyacımız var diyorlar. O da iğneyle belkide acı çekerek oynuyor. Bunu ancak hırslı bir oyuncu olarak adledebiliriz bence.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fizik yapısından kaynaklanan şey injury proneness değil mi ? Yapılmış rehber ile farklı bahsediyoruz gibi geliyor şuan. Natural fitness (yazılana göre) sakatlıkta geçirdiği süredir. Benim aldığım süreler sakatlıktan dolayı oynayamadığı süreler. Sakatlığın darbeye dayalı mı değil mi onunla ilgilenen injury proneness gibi geliyor bana. Ayrıca sakatken oynama durumu bence natural fitness' a bağlanamaz. Yetkililer oynayacaksın ihtiyacımız var diyorlar. O da iğneyle belkide acı çekerek oynuyor. Bunu ancak hırslı bir oyuncu olarak adledebiliriz bence.
    Natural Fitness sağlık karakteri demektir. Sakatlandıktan sonra çabuk sakatlıktan çıkan oyuncular ve yüksek maç temposunda maçtan maça diri çıkan oyuncular yüksek değerler alırlar. Sakatlıktan çabuk dönen oyuncular da yüksek değerler alırlar. Ne kadar sağlıklı kalabildiğini gösterir. Gökhan sakatlanmasına rağmen tedavi süresi kısaltılan ve çabuk sahalara dönen bir oyuncu.

Sakatlıklarının sıklığı ile ilgili Injury Proneness konuşulması gerekir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri