1 ile 30 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    ha taktikler hemen bir maçta oturmuyor Nejat ve bundan sonra yapacağın transfer hamleleri taktik üzerine olmalı Sağdan soldan bu oyuncuyu şu oyuncuyu aldıktan sonra pna göre taktik değil taktiğe göre adam almalısın GS ile. Mesela benim taktik te Mesut Özili bedava olsun almam onu GS'ye çünkü taktiğime uymuyor eleman
    aynen öyle çok doğru demişsin usta. Taktiğin oturması lazım öyle bir maçta verim almak gerçekten zor. Belli bir taktik oturt ona göre oyuncu al. Ben şahsen öyle yapıyorum işe yarıyor

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    ha taktikler hemen bir maçta oturmuyor Nejat ve bundan sonra yapacağın transfer hamleleri taktik üzerine olmalı Sağdan soldan bu oyuncuyu şu oyuncuyu aldıktan sonra pna göre taktik değil taktiğe göre adam almalısın GS ile. Mesela benim taktik te Mesut Özili bedava olsun almam onu GS'ye çünkü taktiğime uymuyor eleman
    çok dogru diyorusn katılıyorm ama benm oyuncular butaktige bukadardamı uymaz ya
    takdigine göre oyuncu özellikleride çok önemli takdigi tamamlaması için tabiki biz sezon başında yapdımız transferler olsun devre arası olsun bu tactikiller2 ye uygun oyuncular almaya çalışdık ondan kaynaklandı demek 2 zıt taktikmiş demek

Quote Originally Posted by entolik View Post
    aynen öyle çok doğru demişsin usta. Taktiğin oturması lazım öyle bir maçta verim almak gerçekten zor. Belli bir taktik oturt ona göre oyuncu al. Ben şahsen öyle yapıyorum işe yarıyor
    bende iyi güzel bir takdigi benim seyerek onla devam etmek isityorm zaten şuanki taktik gerçekden güzel fakat bi eksi yönü var benm gözüme çarpan yani gerçi bariz belli uzakdan atılan sutlarda etkisiz direkgololuyor :

Mesaj Yetkileri