Sayfa 9 / 30 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    O kadar paraya alıyorsan düşünülebilir ama yerinde olsaydım almazdım. Ama paran bol ise ve adamı oynatacaksan al
    paramız yeter herhalde ona sırf maaş bütçesi adına ugraşıyorm oyunda zaten :=) ama yararlı olur mu bana bilmiyorum özellikle şampiyonlar liginde kararsızım

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Bonservisi iyiymiş ama adamın maaşı çok ya ben olsam almazdım
    ya maaşı karşılayabilcemi düşünüyorm sırf onun için çalışmalar yapdım oyunda zaten sıkı pazarlıklar fln yapdım kontrat fln olsun ama sözleşme teklifi etmedim sadece bonservis teklifi 5.5m euro önerdiler bana bende çok dedm 4m verdm ortasında buluşduk ama kararsızım işde

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

yaw ben GS de oynarken onu oynatmıyordum bile ne yapayım ben sanal Melo'yu golden sonra pitbull hareketi yapabiliyor mu? Hayır, stada dönerek ikili elini açıp hareketini yapıyor mu? hayır, o zaman ben ne yapayım öyle Melo'yu

yaw ben GS de oynarken onu oynatmıyordum bile ne yapayım ben sanal Melo'yu golden sonra pitbull hareketi yapabiliyor mu? Hayır, stada dönerek ikili elini açıp hareketini yapıyor mu? hayır, o zaman ben ne yapayım öyle Melo'yu
    keşke dedigin gibi olsa

25. HAFTA

Cristian Rodriguez 2 asist yapdı Colin KAZIM 35 metreden Gol attı Birde VoledenGüzelbi Gol Attı diger 2 Golde Bir GOLMANDER KLasigi vodu coas 442v2 denedm bu maçda taktik kafa toplarında çok etkisiz bütün kafa topları karşıda kaldı tactikiller 2de %90 kafa topları hep bende olurdu :/ sonra kornerden gelen kafa vuruşlarında genelde kafasını sıyıyor yada adama atamıyor vodu coas v2 taktiginde kafa vuruşlarında ve kafa toplarında sıfır etki.. ataga kalkarkende sıkıntı yaşıyor bu benm o maçda oynatdıgım orta sahadan kaynaklanabiliyor orta sahadan oyun kuruyor çünkü

Maçın Yıldızı: Colin KAZIM Puanı:9.4

Last edited by Gratel : 18.Ocak.2012 at 06:59

Resimde Problem Olmuş Kusura Bakmayın.. Sorunu Düzeltdim

Galatasaray - Gaziantep Maçına Giriyorum Şimdi Başarı Dileyen Yok mu ?

26. HAFTA

Sonuç:

Bonny WİLFRİED 4 oyuncuya Çalım Altıp Orta Sahadan Topu Sürerek Golümüzü Attı asisti Andreas BJELLAND yapdı Selçuk İNAN hafif Sakatlık Geçirdi vodu coas 442 v2 takdigi kullanılmışdır bu maçdada

Maçın Yıldızı: Bonny WİLFRİED Puanı: 7.4

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hadi usta ligi bitir artık ya çok uzattın daha alacak yol çok

Hadi usta ligi bitir artık ya çok uzattın daha alacak yol çok
    valla hızlı hızlı gitmeye çalışmam lazım avrupa maçlarını iple çekiyorumda özellikle taktik işlerindeyim suan

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Valla gidişat çok güzel şampiyonluğu istiyotuz artık
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Valla gidişat çok güzel şampiyonluğu istiyotuz artık
    inşallah şampiyonlukda gelecekdir

27. HAFTA

Sonuç:

ento ve wolfather takdikleri deneyem derkene yeniliyordum azkaldı geri Tatickiller2 dönüp beraberligi kurtardım ) Bonny WİLFRİED kurtardı bizi

Maçın Yıldızı: Ali Zitouni Puanı: 9.3

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

ha taktikler hemen bir maçta oturmuyor Nejat ve bundan sonra yapacağın transfer hamleleri taktik üzerine olmalı Sağdan soldan bu oyuncuyu şu oyuncuyu aldıktan sonra pna göre taktik değil taktiğe göre adam almalısın GS ile. Mesela benim taktik te Mesut Özili bedava olsun almam onu GS'ye çünkü taktiğime uymuyor eleman

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ha taktikler hemen bir maçta oturmuyor Nejat ve bundan sonra yapacağın transfer hamleleri taktik üzerine olmalı Sağdan soldan bu oyuncuyu şu oyuncuyu aldıktan sonra pna göre taktik değil taktiğe göre adam almalısın GS ile. Mesela benim taktik te Mesut Özili bedava olsun almam onu GS'ye çünkü taktiğime uymuyor eleman
    aynen öyle çok doğru demişsin usta. Taktiğin oturması lazım öyle bir maçta verim almak gerçekten zor. Belli bir taktik oturt ona göre oyuncu al. Ben şahsen öyle yapıyorum işe yarıyor

çok dogru diyorusn katılıyorm ama benm oyuncular butaktige bukadardamı uymaz ya
    takdigine göre oyuncu özellikleride çok önemli takdigi tamamlaması için tabiki biz sezon başında yapdımız transferler olsun devre arası olsun bu tactikiller2 ye uygun oyuncular almaya çalışdık ondan kaynaklandı demek 2 zıt taktikmiş demek

aynen öyle çok doğru demişsin usta. Taktiğin oturması lazım öyle bir maçta verim almak gerçekten zor. Belli bir taktik oturt ona göre oyuncu al. Ben şahsen öyle yapıyorum işe yarıyor
    bende iyi güzel bir takdigi benim seyerek onla devam etmek isityorm zaten şuanki taktik gerçekden güzel fakat bi eksi yönü var benm gözüme çarpan yani gerçi bariz belli uzakdan atılan sutlarda etkisiz direkgololuyor :

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Biraz bir araştırma yaptım da bu tackkiller taktikleri oyunun buglarından yararlanılarak hazırlanmış bir taktik olarak algılanıyor daha doğrusu söyleniyor! Ben denemediğim için bilmiyorum var mıdır bunun doğrusu eğrisi?

Biraz bir araştırma yaptım da bu tackkiller taktikleri oyunun buglarından yararlanılarak hazırlanmış bir taktik olarak algılanıyor daha doğrusu söyleniyor! Ben denemediğim için bilmiyorum var mıdır bunun doğrusu eğrisi?

valla uzakdan şaapurt şupur gol yiyorsun bu taktikl
    e 2 DEV MAÇ var arka arkaya heyecan sardı ya

GALATASARAY - Trabzonspor

GALATASARAY - Beşiktaş

Arka Arkaya 2 Dev rakiple Oynuycaz 2 Takımda Beni Zorlayan Takımlardan. Şİmdi Giriyorum Maçlara.. Başarı Diileklerinizi Beklerim ;)

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Zorlu süreç hadi alnının akıyla çık bizi sevindir

GALATASARAY - Trabzonspor Maçı Sona Erdi 8 Gol oldu Maçda Ayrıntılar Biraazdan

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Gratel View Post

GALATASARAY - Trabzonspor Maçı SOna Erdi 8 Gol oldu Maçda Ayrrıntılar Birazdan
    Güzel

29. HAFTA GALATASARAY - Trabzonspor

11Ler:

Sonuç:

3 asist Sercan YILDIRIMdan 2 Gol Selçuk İNANdan Heleki Selçuk Hatrick Yapacakdı 2 penaltı golüyle Ben penaltıyı Cristian RODRİGUEZ e attırdım Bilerek onun Penaltı Atma Teknigini Çok Beyeniyorum.. 3 Golümde Ofsaytdan İptal edildi :/ :=) Çok Zorlu ve Sert Geçdi Maç Onlar Attıkça yakladım

MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
    En Kısa Zamanda KOyulacakdır...

Maçın Yıldızı: Selçuk İNAN Puanı: 8.8

sorunolmuş kusura bakmayın düzeltindi
    Last edited by Gratel : 19.Ocak.2012 at 18:31

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Bu ne yahu Nejat bir problem var herhalde Bir bakıver. Bu arada pazarlama stratejini çok beğendim

Bu ne yahu Nejat bir problem var herhalde Bir bakıver. Bu arada pazarlama stratejini çok beğendim
    düzeltdim :=) sagolasın wolkanım elimizden geldikçe ugraşıyoruz

Ricardo Quaresma Zenit'e 20M euro Karşılıgı Transfer Oldu.. Beşiktaş Maçı Öncesi Rakibimiz Güç Kaybetti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çok sevkli bir maç gibi görünüyor Trabzon maçı. Hadi Beşiktaş karşısında da bu performansı bekliyoruz senden

Çok sevkli bir maç gibi görünüyor Trabzon maçı. Hadi Beşiktaş karşısında da bu performansı bekliyoruz senden
    evet Aynen Öle oldu Heyecandan öldüm öldüm dirildim

Beşiktaş Maçına Giriyorum Başarı Dileklerinizi Beklerim

30. HAFTA GALATASARAY - Beşiktaş

11Ler:

Sonuç:

Ricardo Quaresma Gitmesi Beşiktaşı Çok güçsüzleşdirmiş Attack Yönünde.. Ama Defansif İyilerdi ve 2 Topları Çataldan Döndü Bu Maçda Selçuk İnan Gene 8.8 Puan aldı gene 2 assit yapdı Kamil ZAYATTE de çokiyiydi Voleyle Attı golü

MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
    En Kısa Zamanda KOyulacakdır...

Maçın Yıldızı: Selçuk İNAN Puanı: 8.8

Sayfa 9 / 30 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri