Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 68.97%
  • Berabere biter

7 24.14%
  • Beşiktaş kazanır

2 6.90%
1 ile 30 arası toplam 189 sonuç

Konu: [25. Hafta] Fenerbahçe - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    .

Taktik, oyun okuma yani teknik direktörün sahip olacağı özellikler ne Aykut'ta ne de Carvalhal'de var. Tek ben görmüyorum dimi bunu ?
    Neredeyse 70 küsür maçda 50 küsür galibiyet almış bir hocaya kötü demen bence haksızlıkdan başka birşey değil. Heleki şu kriz döneminden geçerken. Arada yanlış kararları olmuyor mu oluyor tabiki ama sonuçta oda bir insan. Bence Fenerbahçe için Aykut Kocaman bir şanstır. İnşallah şu operasyondan alnımızın akı ile çıkacağız. Ve bu sancılı dönemi atlattıkdan sonra Aykut Hocanın taş gibi bir takım oluşturucağına inancım tam ..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Neredeyse 70 küsür maçda 50 küsür galibiyet almış bir hocaya kötü demen bence haksızlıkdan başka birşey değil. Heleki şu kriz döneminden geçerken. Arada yanlış kararları olmuyor mu oluyor tabiki ama sonuçta oda bir insan. Bence Fenerbahçe için Aykut Kocaman bir şanstır. İnşallah şu operasyondan alnımızın akı ile çıkacağız. Ve bu sancılı dönemi atlattıkdan sonra Aykut Hocanın taş gibi bir takım oluşturucağına inancım tam ..
    Kötü demiyorum mentalitesi yeterli değil diyorum ve kesinlikle bunun arkasındayım. Fenerbahçe çok büyük bi takım bir başka hoca da en azından 50 olmasa bile yüzde 60 lık bi başarı yakalayabilir. Belki o 70 maçın 50sini izlemişimdir. Neredeyse büyük bi çoğunluğunda çıkardığı kadroyu, maçı okumasını bundan doğan değişikliklerini hep eleştirdim. Ne zaman öne geçince takımı yaslamazsa, daha fazla baskı kurmaya çalışırsa yada ne zaman değişiklikleri maçtan önce kafasında belirlemezse maç içinde duruma göre uygularsa o zaman iyi teknik direktördür benim için.

Adamlığına, insanlığına, sadakatine zaten bişey demiyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Kötü demiyorum mentalitesi yeterli değil diyorum ve kesinlikle bunun arkasındayım. Fenerbahçe çok büyük bi takım bir başka hoca da en azından 50 olmasa bile yüzde 60 lık bi başarı yakalayabilir. Belki o 70 maçın 50sini izlemişimdir. Neredeyse büyük bi çoğunluğunda çıkardığı kadroyu, maçı okumasını bundan doğan değişikliklerini hep eleştirdim. Ne zaman öne geçince takımı yaslamazsa, daha fazla baskı kurmaya çalışırsa yada ne zaman değişiklikleri maçtan önce kafasında belirlemezse maç içinde duruma göre uygularsa o zaman iyi teknik direktördür benim için.

Adamlığına, insanlığına, sadakatine zaten bişey demiyorum.
    Haklısında oyuncu profili oynatmak istediği futbola ne kadar uyuyor bunuda sorgulamak lazım ?? Hızlı, basan ve paslı oynayarak yüklenmeyi seven bi teknik adam .. Ne kadar da uğraşsanda fiziki bakımdan zayıf oyuncularla yani Alex ,Emre (son zamanlardaki) Cristian (kaçak dövüşen) gibi adamlarla bunları 90 dakikaya yayamazsın. O yüzden Aykut hocanın kafasındaki düzeni ve oyuncuları oturtması açısından 1-2 sene daha beklemek gerekiyor ..

Mesaj Yetkileri