Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 68.97%
  • Berabere biter

7 24.14%
  • Beşiktaş kazanır

2 6.90%
1 ile 30 arası toplam 189 sonuç

Konu: [25. Hafta] Fenerbahçe - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Buyur Cengiz abi 30. saniyeye özellikle dikkat etmeni istiyorum önce topa kim dokunuyor.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=107022
    Top nasıl 90 derece yön değiştiriyor açıklayabilir misin?
    Super Slow Motion yakın çekim verdi Lig TV. Yobo önce topa dokunuyor, çok net tartışmam bile.
    Videoda son saniyelerinde Yobo'nun topa dokunduğu net belli oluyor. Penaltı değil, faul ile uzaktan yakından alakası yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Super Slow Motion yakın çekim verdi Lig TV. Yobo önce topa dokunuyor, çok net tartışmam bile.
    Abi bana şunun cevabını verebilir misin? Seninle maç sırasında karşı karşıya gelsem, taban yapsam önce topa dokunsam ama sonra ayağım inerken burnuna denk gelse ve kırsa... Yine tartışmazsın sanırım pozisyonu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Abi bana şunun cevabını verebilir misin? Seninle maç sırasında karşı karşıya gelsem, taban yapsam önce topa dokunsam ama sonra ayağım inerken burnuna denk gelse ve kırsa... Yine tartışmazsın sanırım pozisyonu.
    Aynı şey değil.
    Ayak "kafa hizasına" kadar kalktığı anda pozisyon endirekt serbest vuruştur. Sporcu sağlığına tehdit eden dengesiz hareket olarak değerlendirilir.

Bu ise normal bir pozisyon. Yobo, Mustafa'dan önce kayarak topa dokunuyor ve pozisyon devamında vücudu normal bir şekilde devam ediyor. Burada kendini çekemeyeceği için anormal bir sertlik olmadığı sürece darbeye faul "çalınamaz".

Hakem doğru karar verdi. Futbolu oyuncu gereği dengesiz girişler hariç topa dokunduktan sonra rakibe mücadele futbol oyun kuralları içindedir. Değerlendirmeyi yanlış yapıyorsunuz.

Hakem başka pozisyonda hata yapmış ise bu benim problemim gibi değerlendirilemez. Ayrıca eleştirebilirsiniz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı şey değil.
    Ayak "kafa hizasına" kadar kalktığı anda pozisyon endirekt serbest vuruştur. Sporcu sağlığına tehdit eden dengesiz hareket olarak değerlendirilir.

Bu ise normal bir pozisyon. Yobo, Mustafa'dan önce kayarak topa dokunuyor ve pozisyon devamında vücudu normal bir şekilde devam ediyor. Burada kendini çekemeyeceği için anormal bir sertlik olmadığı sürece darbeye faul "çalınamaz".

Hakem doğru karar verdi. Futbolu oyuncu gereği dengesiz girişler hariç topa dokunduktan sonra rakibe mücadele futbol oyun kuralları içindedir. Değerlendirmeyi yanlış yapıyorsunuz.

Hakem başka pozisyonda hata yapmış ise bu benim problemim gibi değerlendirilemez. Ayrıca eleştirebilirsiniz.
    Peki daha bir şey demiyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Biraz objektif olmaya davet ediyorum Cengiz abi istediğim çok birşey değil.

Aynı şey değil.

Anlaşıldı , istediğim çok birşeymiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Videoda son saniyelerinde Yobo'nun topa dokunduğu net belli oluyor. Penaltı değil, faul ile uzaktan yakından alakası yok.
    Bu mantık bu sene başı bitti.Haberiniz yok sanırım.Artık sakatlanma riski olan pozisyonlar bile sarı kart ile cezalandırılıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by vego View Post
    Bu mantık bu sene başı bitti.Haberiniz yok sanırım.Artık sakatlanma riski olan pozisyonlar bile sarı kart ile cezalandırılıyor.
    Pardon hemen örnek vereyim.FB-TS maçı Aykut'un 2. sarıdan atılması.GG bile hakeme gidip hocam dokunmadı demesine rağmen atılmıştı.Hakem Cüneyt Çakır'dı.

Mesaj Yetkileri