Maçlar süper gidiyor.
Bu arada sana birşey sormak istiyorum fakat yanlış anlama.Sinan Bolat ve Shaqiri'yi o kadar ucuza nasıl kapattın.Bana taktik verir misin bende çok istiyolar da![]()
Maçlar süper gidiyor.
Bu arada sana birşey sormak istiyorum fakat yanlış anlama.Sinan Bolat ve Shaqiri'yi o kadar ucuza nasıl kapattın.Bana taktik verir misin bende çok istiyolar da![]()
he sagolasın iyi gitmeye çalışıyoruz işde![]()
![]()
ya geç kaldın sen ya
oyunu ilk açdıgında başlıycakdın takdige ama şansda olmalı yoksa başkası alır oyuncuyu asıl bonservis parasına
![]()
ben oyuna başladıgmda açıdıgmda ilk takımla ilgilenmedim transferle ilgilendim sürekli takip ettm övdüm övdüm arada fiyat yokladım övdüm övdümoyunu bırakıp bile bırakıp övmen lazım sürekli sonra bakdım gözlemci listesinde 4.5e alınabiliyor yazıyor shqiride bende 4.8 mi ne yollamışdım galiba taksitli şekilde aldım yani öle
sinan bolatda aynı şekilde ilk sezon gelmiyordu ama yılmadan övdüm övdüm sonr abibakdım geliyor sezon başından beri ilgilenmekde herhalde keramet bende öleolduyani ömer toprakda ise gene aynı durum oldu transferin son gününe kadargelmiyordu son transferin son günü listeye konmuşdu belki 3m fln alabilirdim ama kaçırmamak için 3.2m önerdim öle aldım
![]()