1 ile 30 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Maçlar süper gidiyor.
    Bu arada sana birşey sormak istiyorum fakat yanlış anlama.Sinan Bolat ve Shaqiri'yi o kadar ucuza nasıl kapattın.Bana taktik verir misin bende çok istiyolar da

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Maçlar süper gidiyor.
    Bu arada sana birşey sormak istiyorum fakat yanlış anlama.Sinan Bolat ve Shaqiri'yi o kadar ucuza nasıl kapattın.Bana taktik verir misin bende çok istiyolar da
    he sagolasın iyi gitmeye çalışıyoruz işde ya geç kaldın sen ya oyunu ilk açdıgında başlıycakdın takdige ama şansda olmalı yoksa başkası alır oyuncuyu asıl bonservis parasına
    ben oyuna başladıgmda açıdıgmda ilk takımla ilgilenmedim transferle ilgilendim sürekli takip ettm övdüm övdüm arada fiyat yokladım övdüm övdüm oyunu bırakıp bile bırakıp övmen lazım sürekli sonra bakdım gözlemci listesinde 4.5e alınabiliyor yazıyor shqiride bende 4.8 mi ne yollamışdım galiba taksitli şekilde aldım yani öle sinan bolatda aynı şekilde ilk sezon gelmiyordu ama yılmadan övdüm övdüm sonr abibakdım geliyor sezon başından beri ilgilenmekde herhalde keramet bende öleolduyani ömer toprakda ise gene aynı durum oldu transferin son gününe kadargelmiyordu son transferin son günü listeye konmuşdu belki 3m fln alabilirdim ama kaçırmamak için 3.2m önerdim öle aldım

Mesaj Yetkileri