1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

Hybrid View

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İzliyorum. Bu şekilde eleştirilmeye de hakkınız yok. Gözümüzden kaçabilir, o zaman siz de izlemiyorsunuz ki demek ki bugün farketmişsiniz. Zamanında söylememişsiniz ki düzeltilmemiş, şu gün söylemenizin hiçbir anlamı yok FM 2012 için.

Resmen açıklanan bir durum değil ki farkına varalım, maç içinde farkedilebilecek bir olay, kupa maçında yatak döşek hastaydım ben zaten. Hazırlık maçı kıstas kabul etmez.

Gözümüzden kaçmış olabilir, robot değiliz. Olabilir ve düzeltilir. Editorden düzeltebilirsiniz, zararsız bir hata bu.
    Bizler daha önce defalarca belirttik. Ben çok iyi hatırlıyorum. Hatta Alex oyundan çıkınca Kaptanlık pazubandı bi süre elden ele dolaşmış, Semih takmak istememiş ve en son Volkan'a gitmişti. Emre'de yoktu o maçta o yüzden takmamılştı. Ama biz o günde 2. kaptanın Emre olduğunu söylemiştik. Evet resmi bir açıklama yok, hala da yok. Ama Alex'ten sonra hep Emre'de gördüm ben. Şuan farkettiğim bir durum değil. Ben defalarca söylediğimizi ve sizinde tamam dediğinizi hatırlıyorum sanki, öyle muhabbetler geçmişti.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Jaswege View Post
    Bizler daha önce defalarca belirttik. Ben çok iyi hatırlıyorum. Hatta Alex oyundan çıkınca Kaptanlık pazubandı bi süre elden ele dolaşmış, Semih takmak istememiş ve en son Volkan'a gitmişti. Emre'de yoktu o maçta o yüzden takmamılştı. Ama biz o günde 2. kaptanın Emre olduğunu söylemiştik. Evet resmi bir açıklama yok, hala da yok. Ama Alex'ten sonra hep Emre'de gördüm ben. Şuan farkettiğim bir durum değil. Ben defalarca söylediğimizi ve sizinde tamam dediğinizi hatırlıyorum sanki, öyle muhabbetler geçmişti.
    Gozumden kacmis, bir sonraki veritabani duzenlemesinde hallederiz dedi ABOO. Daha fazla yapabilecegimiz bir sey yok saniyorum. Uzatmaya gerek var mi?

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Gozumden kacmis, bir sonraki veritabani duzenlemesinde hallederiz dedi ABOO. Daha fazla yapabilecegimiz bir sey yok saniyorum. Uzatmaya gerek var mi?
    Amacım uzatmak değil zaten, sadece cevap verdim.

Mesaj Yetkileri