1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kusura bakmayın bir şeyi merak ediyorum araştırmacı arkadaşlar her defasında savunmaya geçiyor siz de hata yapmış olabilirsiniz neden hep destan yazmak yerine bizde insanız hata yaptık pardon demiyorsunuz bunu çok merak ediyorum hiçbi konuda bu nezaketi görmedim yada ben rastlamadım

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Kusura bakmayın bir şeyi merak ediyorum araştırmacı arkadaşlar her defasında savunmaya geçiyor siz de hata yapmış olabilirsiniz neden hep destan yazmak yerine bizde insanız hata yaptık pardon demiyorsunuz bunu çok merak ediyorum hiçbi konuda bu nezaketi görmedim yada ben rastlamadım
    Ben Ziya Sengul'un o listede olmasini hata olarak gormuyorum.

Yorumcu olarak soyledikleri yuzunden, futbolcu ve efsane kaptan Ziya Sengul'u Fenerbahce tarihinden cikartma istegini ise buyuk bir hata olarak goruyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ben Ziya Sengul'un o listede olmasini hata olarak gormuyorum.

Yorumcu olarak soyledikleri yuzunden, futbolcu ve efsane kaptan Ziya Sengul'u Fenerbahce tarihinden cikartma istegini ise buyuk bir hata olarak goruyorum.
    ben genel olarak araştırma forumu için söyledim böyle gözlemledim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ben genel olarak araştırma forumu için söyledim böyle gözlemledim
    Hata baska sey, yorum baska sey.

Hata bir oyuncunun boyunun yanlis girilmesi sonrasinda, dogru bilginin nereden alindigi da gosterilerek, yazilmasi.

Ziya Sengul'un sevilen personeller listesinden cikartilmasinin istenmesi ise bir yorum.

Birincisi genelde (genelde diyorum cunku kaynak guvenilirligi kontrol edilmelidir) tartismaya acik degildir. Ikincisi ise tartismaya aciktir.

Eger ikincisini istenildigi gibi yapmaya niyet edip, herhangi bir nedenle bunu yapmamissak buna hata diyebiliriz. Yapilan yoruma katilmadigimiz icin yapmamissak bu hata degildir. Sizler yaptiginiz yorumu destekleyebilirsiniz, bizler de neden farkli dusundugumuzu yazabiliriz.

Hatalarimizi bulup, yazdiginizda hep tesekkur etmisizdir. Ama genelde esasinda hata olmayan, yorum farkliliklari uzerinde yazismalar oluyor burada. Farkli kisilerin meseleleri farkli yorumlamasindan da dogal bir sey yok bence. Neden farkli yorumladigimizi ortaya koyarak bir ortak nokta bulabilir, veya birbirimizin nedenini mantikli bularak fikir degistirebiliriz.
    Last edited by perpetua : 27.Mart.2012 at 02:50

Mesaj Yetkileri