Daha öncedende Cenkin Beşiktaş kalesini koruyacak kapasitede olmadığını zamana ihtiyacı olduğunu belirtmiştim gene yanıltmadı beni
Daha öncedende Cenkin Beşiktaş kalesini koruyacak kapasitede olmadığını zamana ihtiyacı olduğunu belirtmiştim gene yanıltmadı beni
Volkan da zamanında az hata yapmadı yanlış hatırlamıyorsam.Zamanla kendisini geliştirdi.Bu gelişme sürecinde Volkan'a güvenildi ve forma şansı verildi.Aynısını bizim de yapmamız gerekiyor.Bir de bizim kaleci antrenörünü değiştirmemizde fayda var diye düşünüyorum.Geçen sene Schuster'in getirdiği yabancı kaleci antrenörü varken daha iyiydi Cenk.
So what?
Saike
Volkan hata yaptı ama Volkan maçta kurtarıyordu hem kurtarıp hem veren bir görüntüsü vardı ama Cenkte hep veren görüntüsü var daha kurtardığına şahit olmadım.Zaten neden bu kadar büyütüldü Cenk anlamış değilim,misal Kadıköydeki Fenerbahçe-Beşiktaş maçında golü yedi sonra anlamsız bir surat ifadesiyle alkışlıyor takımı motive etmeye çalışıyor,önce sen bi motive ol bi lakaytlık bi gamsızlık var Cenkte olan olmuş,maç bitsede eve gitsek havasında.Bence mental olarak çok kötü olmasından kaybediyor