Cenk gerçekten bu takımın kalecisi değil.Hemen hemen her maç bunu çok açıkça belli ediyor.Bu kadar da basit hatalar yapılmaz.Çok rahat kazandı At.Madrid.Sahada top oynayan Beşiktaşlı yoktu.
Cenk gerçekten bu takımın kalecisi değil.Hemen hemen her maç bunu çok açıkça belli ediyor.Bu kadar da basit hatalar yapılmaz.Çok rahat kazandı At.Madrid.Sahada top oynayan Beşiktaşlı yoktu.
İşte kendin de diyorsun, top oynayan futbolcu yoktu sahada diye. Cenk değil, Casillas olsa kaç yazar? Onu ıslıklayanlara, sahaya inip Cenk'e saldıranlara da bir güzel giydirdim ayrıca. Yazıklar olsun hepsine!
Günah keçisi Cenk Gönen olmamalı sadece. Bugün tek kelimeyle rezalet bir futbol vardı sahada. Biz neler bekliyorduk, neler umuyorduk, ama ne oldu? Dün akşam, turu geçemesek de canımız sağolsun, ne yapalım derken bu kadar kötü oynayarak değil; isteyerek, kaçırarak, pozisyonlara girerek eleniriz diye düşünüyordum. Bir tane heyecanlandığım pozisyon olmadı, bir tane bile. Her şeyden soğudum.
Bu gece turu geçenleri görünce daha da üzüldüm. Valencia dışında bizden çok önde, eleyemeyeceğimiz düzeyde bir takım kalmadı kupada. Belki de, çok önemli bir fırsatı elimizin tersiyle ittik.
Carlos da yarın istifasını verir de, kurtuluruz kendisinden inşallah. Hiç sanmıyorum böyle bir şey olacağını ya, neyse.
Sahada kimse oynamamış olsun farketmez eğer sen o kadar basit bir gol yiyorsan ben seni eleştiririm.
Ayrıca duruşu,hareketleri ilede zaten güven vermeyen birini eleştirmek için çok bişey görmek gerekmez.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!