Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 50.00%
  • Berabere biter

2 9.09%
  • Atletico Madrid kazanır

9 40.91%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 186 sonuç

Konu: Beşiktaş - Atletico Madrid | UEFA Avrupa Ligi 3. Tur 2. Maçı

Nesil
    2007

Cenk'e neler yapıldı izlemedim ama günah keçisinin o olması saçma.Sanki Beşiktaş mükemmel oynadı.Bu oyunla zaten elenmeyi hakettik yapacak birşey yok.Beşiktaş'ın atak anlayışı: şişir topu yada ver Fernandez'e topu ileri taşısın sonrası Allah kerim

Q7 beğenilmiyor çok top kaybediyor vs. ama şu sıkıcı oyunda fark oluşturabilecek tek futbolcuydu.O da olmayınca hücumda pek göremedim Beşiktaş'ı.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Cenk gökyüzünde ki yıldızları seyrediyor herhalde bu nasıl iştir anlamadım. Beşiktaş'ın kalesinde Cenk değilde başka bir kaleci olsa turu geçerdik
    Haklısın. Ne bileyim Rüştü olsa mesela çıkar iki maçta da hattrick yapar. Ne o öyle kalede dikilmeler falan çok saçma.

Koskoca maçta sadece bu pozisyon mudur sizin gözleminiz? Bu kadar mı sığ bir ülkeyiz futbol olarak? Sanki Falcao o golle Beşiktaş'ı turdan etmiş gibi yüklenin adama. Madrid bu turun açık ara favorisiydi. İyi oynadılar, kazandılar. Bu takımın potansiyeli bu kadar işte.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arda maç sonrası röportajında, konuşunca çok konuştu oluyor ama olsun biz konuşmicaz da kim konuşucaz dedi.
    Yaptığı asiste de değinerek o posizyonda top ıslakdı ve dikkatli kontrol edince arkamda kaldı bu sebepten pas verdim ve gol oldu, dedi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

"Cenk gönen oley oley oley!!" Cenk o golleri yemeseydi yine turu gecemezdik. ne olursa olsun hic bir futbolcu isliklanmamali. Cenk'den daha kötü goller yiyen kalecilerde var, bu kadar kolay harcamayin.

Yenildik saglik olsun, iyi oynayip son dakikaya kadar mucadele edip kaybetseydik bu kadar üzelmezdim ama yapacak birsey yok. Takimimiz yinede mart ayina kadar bizi bu heycani yasattirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Cenk gökyüzünde ki yıldızları seyrediyor herhalde bu nasıl iştir anlamadım. Beşiktaş'ın kalesinde Cenk değilde başka bir kaleci olsa turu geçerdik
    Yapma hocam,takım top mu oynadı da sanki Cenk'in hatası pahalıya mal olmuş gibi konuşmuşsun.Evet çok amatörce bir hataydı ama zaten elenmiştik,çok önemli değil bence.Yeter ki hatasından ders alıp bir daha böyle bir hatayı tekrarlamasın.Sahaya giren cahil arkadaşın tepkisi de çok gereksizdi.Zaten elenmişiz,bari ceza falan almasak.Maç hakkında söylenecek pek bir şey yok.Mevcut şartlarda turu geçmemiz çok zordu,başaramadık.Yapacak bir şey yok.Yine de buraya kadar geldikleri için teşekkür ediyorum emeği geçenlere.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Haklısın. Ne bileyim Rüştü olsa mesela çıkar iki maçta da hattrick yapar. Ne o öyle kalede dikilmeler falan çok saçma.

Koskoca maçta sadece bu pozisyon mudur sizin gözleminiz? Bu kadar mı sığ bir ülkeyiz futbol olarak? Sanki Falcao o golle Beşiktaş'ı turdan etmiş gibi yüklenin adama. Madrid bu turun açık ara favorisiydi. İyi oynadılar, kazandılar. Bu takımın potansiyeli bu kadar işte.
    Maçı izlemedim sadece gollere baktım Cenk'in hatası vardı. İlk maçıda izlemiştim orada da Cenk'in hataları vardı. Farklı bir kaleci olsa en azından böyle farklı mağlubiyet olmazdı.

Bence Beşiktaş sezon sonunda Galatasaray gibi yeniden yapılandırılmaya gitmeli. Fernandes, Egemen, Sivok, Simao dışında takımda kalması gereken bir oyuncu göremiyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Maçı izlemedim sadece gollere baktım Cenk'in hatası vardı. İlk maçıda izlemiştim orada da Cenk'in hataları vardı. Farklı bir kaleci olsa en azından böyle farklı mağlubiyet olmazdı.
    sonuç yine ayni olurdu ortada oynanan oyun yok..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bu olayın Cenk ile alakası yok. Pozisyon bile bulamadığımız bir maçta kaleciye yüklenmek ne kadar basit. Sanki her sene Van der Sar çıkıyor altyapılarımızdan.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Daha öncedende Cenkin Beşiktaş kalesini koruyacak kapasitede olmadığını zamana ihtiyacı olduğunu belirtmiştim gene yanıltmadı beni

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

geçmiş olsun Beşiktaş, sağlık olsun.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Cenk iyi bi kaleci olacak ama şimdi değil..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tiplere bak ya. Ntv dağıttı herhalde üstündekileri tek tip.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ben halen Cenk'in oynamasindan yanayim, sira Cenk'e gelene kadar takimda degismesi gereken çok oyuncu var.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Daha öncedende Cenkin Beşiktaş kalesini koruyacak kapasitede olmadığını zamana ihtiyacı olduğunu belirtmiştim gene yanıltmadı beni
    Volkan da zamanında az hata yapmadı yanlış hatırlamıyorsam.Zamanla kendisini geliştirdi.Bu gelişme sürecinde Volkan'a güvenildi ve forma şansı verildi.Aynısını bizim de yapmamız gerekiyor.Bir de bizim kaleci antrenörünü değiştirmemizde fayda var diye düşünüyorum.Geçen sene Schuster'in getirdiği yabancı kaleci antrenörü varken daha iyiydi Cenk.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'taki geleceğinin bu maçın ardından tartışılma ihtimalinin hatırlatılması üzerine Carvalhal, "Eğer bir eleştiri gelecekse bunun ne ile karşılaştırıldığı önemli. Eğer UEFA Kupası'ndan elenmemiz öne sürülecekse rakiplerimizin hangi kupalarda mücadele ettiğine bakılabilir." diyerek sözlerini noktaladı.

Carvalhal iyi geçiştirmiş soruyu.Bu işi çok iyi yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arda kalkıp tribünlere haraket çekmedi, arkadaşlarını ekstra motive etmedi, kendi futbolunu oynadı hala dengesizler çıkıp ana avrat adama küfür ediyor yahu taraftarlık bilinci bumudur ya bu kadarda gamsız kendini bilmezlik olmaz ayıptır kendi evladına sen orada sevgi gösterisinde buluncağına adamı yerden yere vuruyorsun...

Maçın maçından sonuna kadar sürekli Almedia ile yüksek top oynadılar, Metin Tekin diyo havadan oyun kuruyorlar yahu bizim adamlar daha topu yere indirip 2 pas yapacak hevesleri yok, aldığı topu güüm vur ileri Almedia indirsin indirsede zaten bir halt yapan çıkmıyor, takım eleniyor ceza sahasının caprazında artistin teki çıkmış topu hareketi yapıyor yahu bu kulüplerde oynamak bu kadar kolaymı zannediyorlar ya da Türk takımlarını bunlar ne zannediyorlar anlamış değilim sadece gel para git para sanırım adamların düşündükleri..

Velasıl kelam geçmiş olsun, güzel bir takıma yazık oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Özete dikkatlice baktım da
    arkadaş buda kaçar mı diyebileceğimiz bir pozisyon yok tartışmanın anlamı da yok seneye adam gibi bi planlama yapılması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Cenk gerçekten bu takımın kalecisi değil.Hemen hemen her maç bunu çok açıkça belli ediyor.Bu kadar da basit hatalar yapılmaz.Çok rahat kazandı At.Madrid.Sahada top oynayan Beşiktaşlı yoktu.

20. Default

Cenk bu takımın kalecisi, kontratında da yazıyor. Aksi bir durum olmazsa 2015 yılına kadar Beşiktaş'ta bu bir
    İkincisi çok sıkıntılı bir dönemde kalede şans buluyor. Oyununa olumsuz etki etmesi olası. Ayrıca Cenk gerçekten iyi bir kaleci hem kişilik olarak bakıldığında, hem yeteneklerine bakıldığında ama çok ciddi konsantrasyon eksikliği göze çarpıyor bu dönemde. Bu aşacak olan yine kendisi, yoksa çok soğukkanlı, iyi refleksleri olan, iyi denebilecek pozisyon bilgisi olan bir kaleci. Kendine olan aşırı güveninin de zaman zaman sıkıntı yarattığını söyleyebiliriz.
    Sahada top oynayan Beşiktaş'lı vardı, hepsi elinden geleni yaptı, bu kadar oldu. Bunun için hiçbirini direkt olarak suçlamak mümkün değil. Kulüp başkanı yok, teknik direktör olarak güvenilebilecek birisi yok (moral motivasyon sağlar belki ama yeterli bir menajer olduğunu düşünmüyorum Carvalhal'in, sanırım çoğu kişi de bu görüşte.) oyuncu kalitesi rakibe nazaran yetersiz... Ntvspor'da maç sonrası yayında söyledikleri şey hepsinin özetiydi zaten. İki ülke arasındaki futbol farkı bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Cenk gerçekten bu takımın kalecisi değil.Hemen hemen her maç bunu çok açıkça belli ediyor.Bu kadar da basit hatalar yapılmaz.Çok rahat kazandı At.Madrid.Sahada top oynayan Beşiktaşlı yoktu.
    İşte kendin de diyorsun, top oynayan futbolcu yoktu sahada diye. Cenk değil, Casillas olsa kaç yazar? Onu ıslıklayanlara, sahaya inip Cenk'e saldıranlara da bir güzel giydirdim ayrıca. Yazıklar olsun hepsine!

Günah keçisi Cenk Gönen olmamalı sadece. Bugün tek kelimeyle rezalet bir futbol vardı sahada. Biz neler bekliyorduk, neler umuyorduk, ama ne oldu? Dün akşam, turu geçemesek de canımız sağolsun, ne yapalım derken bu kadar kötü oynayarak değil; isteyerek, kaçırarak, pozisyonlara girerek eleniriz diye düşünüyordum. Bir tane heyecanlandığım pozisyon olmadı, bir tane bile. Her şeyden soğudum.

Bu gece turu geçenleri görünce daha da üzüldüm. Valencia dışında bizden çok önde, eleyemeyeceğimiz düzeyde bir takım kalmadı kupada. Belki de, çok önemli bir fırsatı elimizin tersiyle ittik.

Carlos da yarın istifasını verir de, kurtuluruz kendisinden inşallah. Hiç sanmıyorum böyle bir şey olacağını ya, neyse.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sahada kimse oynamamış olsun farketmez eğer sen o kadar basit bir gol yiyorsan ben seni eleştiririm.

Ayrıca duruşu,hareketleri ilede zaten güven vermeyen birini eleştirmek için çok bişey görmek gerekmez.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hatalı gol yemiş olabilir, ama kalecinin o golü yemesi için defansının, orta sahanın da kötü olması gerekiyor ki, rakip takım kalene gelip golü atabilsin. Burda tek suçlu olarak Cenk'i görmek de saçmalık. Cenk'e yapılanlar az bile denmiş bir de. Oldu olacak öldürselerdi, kurtulurdunuz. 23 yaşında bir kaleci, Rüştü ile arasında tam 15 yaş fark var. İşte bu düşünce yapısı ile kaybediyoruz hep futbolcularımızı. Yabancılara gösterilen müsamaha, kendi gençlerimize, yerlilerimize gösterilmiyor. Böyle gittiği sürece de gösterilmeyecek. Volkan Demirel'in, Rüştü'nün gençlik yıllarını hatırlayın. 17 yaşında Real Madrid kalesine geçen Casillas'ı örnek alın.

Zaten takım da harika top oynuyordu, 2-0 öndeydi, sağlı sollu gidiyordu rakip kaleye; fakat Cenk gelip ocağımıza incir ağacı dikti, öyle mi? Geçiniz.

Hanginiz utanmadınız şu kareden, sorarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Cenk hatalı diyenler neyin kafasını yaşıyor ? Ne içtinizde geldiniz yazıyorsunuz böyle ? Beşiktaşlı falan değilim ama inanılmaz sinirlendim.

Hayır yaşı başı reşit, futbol bilen bir adam dün ki maçı Cenk yüzünden kaybettik diyorsa hiç kusura bakmasın ben bu forumda yazmayayım daha. Çok abes yani. Senin takımın maç başından sonuna kadar toplam 2 tane kaleyi bulan şut atmış, 3 pası üst üste yapamamış. Sen gel benim kalecim hatalı goller yedi, turu verdi de. Aşırı saçma. Falcao'nun attığı golde hatası var. Ama sadece o golde hatası var.

Quaresma gibi bir adamı kadroya almamak büyük cesaret böyle bir maçta ama Carvalhal'in yerinde olsam bende almazdım sanırım. Empati yaptığımda ciddi anlamda hak verdim Carvalhal'a. İlk maçtada ilk yarıda hiç bişey yapmamıştı.

Sonuç olarak gene elendik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maçın skoru Falcao'nun golünden önce 2-1 bizim lehimize olsa tepki gösterirsin bence. Herkes doğru o mu yanlış. Takımda Fernandes Egemenden başka yok 3.bi adam 2.5, 3 aydır. Cenkten bende çok memnun değilim ama o harekete inanılmaz üzüldüm. Yine kalecileri katletmeye devam ediyoruz Beşiktaş olarak.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Beşiktaş'taki geleceğinin bu maçın ardından tartışılma ihtimalinin hatırlatılması üzerine Carvalhal, "Eğer bir eleştiri gelecekse bunun ne ile karşılaştırıldığı önemli. Eğer UEFA Kupası'ndan elenmemiz öne sürülecekse rakiplerimizin hangi kupalarda mücadele ettiğine bakılabilir." diyerek sözlerini noktaladı.

Carvalhal iyi geçiştirmiş soruyu.Bu işi çok iyi yapıyor.
    gayet güzel bir cevap.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Rüştü'nün gençlik yıllarını hatırlayın. 17 yaşında Real Madrid kalesine geçen Casillas'ı örnek alın.
    Herşey iyi güzel ama Cenk bir Casillas değil örnek vermen saçma.Ayrıca ben örnek alamayacağım Cenk alacak o örneği Ona güvenildiğini bilicek ona göre çalışacak,oynayacak.Geçen maçta yaptı,saçma bi hata yaptı Allahtan girmedi top üstüne geldi tekrar Cenkte ışık yok.

Ayrıca maç Cenk yüzünden kaybedilmedi ancak ortada yenen saçma bir gol var biz burda bunu tartıştık.Aramızda boş yere sinirlenenler var.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cenk bu maçın kaderini değiştirdi. Yapmaması gereken şeylere bir yenisini ekledi hep. Bir maçın yükünü tek bir kaleciye atmak doğru değil evet ama maçın kırılma anlarında hep Cenk vardı. Birinci gole bakın, o hatalı geri pası yapan kimdi unuttum ama o bir eşeklik yaptı diye Cenk daha büyük eşeklik etti. Yani normalde orada gelen topa hemen ileriye doğru vurursun. Neredeyse adam ayağından gelip alacaktı, oda mecburen son anda sağ taç çizgisine doğru attı sonra da gol oldu zaten. Tabi ki kimse gol olacağını bilemezdi ama Cenk bu gibi gereksiz soğukkanlılıkları çok yapıyor. Bir kalecide soğukkanlılık çok önemli ama Cenk bunu pozitif yönde kullanmıyor. O golü yedik ve zaten maç orada bitti. Ne kadar istekliydik o gole kadar. İkinci gole bakın, laçkalaşmış bir Cenk'ten başka ne görüyorsunuz? O kadar kendinden emin ki topu alacağına hiç sağına soluna bakmıyor. Sen koskoca Beşiktaş'ın kalecisisin. Hadi küçük maçlarda yapsan neyse pişiyorsun falan deriz ama bu 2.Tur mücadelesi Avrupa'da. İnsan evladı bir sağına soluna bakar, etrafta kimse var mı, beni engelleyecek birisi var mı, topa doğru gelen birisi var mı diye bir bakar. Adam zıplamıyor bile neredeyse topu almak için.

Evet bu maç kötü oynadık ama Cenk o ilk golü kalesinde görmeseydi seyir çok farklı olabilirdi. İnanılmaz iştahlı başladı çünkü takım. Cenk'in üstüne atmak yanlış bu maçı ama Cenk'in de savunulacak bir yanı yok. 2 senedir söylüyorum yine söyleyeceğim, Cenk'in 1-2 yıl kiralık bir kulüpte oynaması taraftarıyım. Olgunlaşıp öyle gelmeli bize. Yaşı da genç değil artık. Adamların kalecisinin yaşına bakın isterseniz. Bizim kalecimiz Cenk değil. En azından şimdilik.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kısacası Cenk üzerine koyamıyor,bi yere kadar herkes sana saygı duyar ama sende bişeyler yapacaksın üzerine bişeyler koyacaksın.Eğer koymazsan bu insanların güvenini sarsaran başına bunlarda gelir,daha kötüsüde gelir.Genel olarak severim Cenk'i ama burda nasıl oynadığı tartışılıyorsa kötü oynuyor.

En kısa zamanda düzelir umarım,bu taraftar ondan büyük işler bekliyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Herşey iyi güzel ama Cenk bir Casillas değil örnek vermen saçma.Ayrıca ben örnek alamayacağım Cenk alacak o örneği Ona güvenildiğini bilicek ona göre çalışacak,oynayacak.Geçen maçta yaptı,saçma bi hata yaptı Allahtan girmedi top üstüne geldi tekrar Cenkte ışık yok.

Ayrıca maç Cenk yüzünden kaybedilmedi ancak ortada yenen saçma bir gol var biz burda bunu tartıştık.Aramızda boş yere sinirlenenler var.
    O kadar şeyden bir tek bu sözü mü çekip çıkardın, sadece bu mu battı gözüne yani?

Casillas'ı örnek alın derken, siz kalecisiniz ve onu kaleci olarak kendinize örnek alın anlamında demedim zaten. Bana Cenk'in yaptığı hataları anlatırken, elin adamları futbolcusuna kaç yaşındayken güveniyor onu diyorum. Örnek alın demeyim, hadi örnek gösterin diyim. Victor Valdes mesela, Rüştü'den çok mu üstün bir kaleciydi Rüştü Barca'ya gittiğinde? Rijkaard ne yaptı, belki de Rüştü ile arasında sorun vardı bilemeyeceğim; fakat Valdes hata üstüne hata yaptığı halde ısrarla onu koydu kaleye ve şimdi sonuç ortada. Bunlar biraz uç örnekler olabilir, sadece anlatmak istediğimi anlayın diye verdim bu örnekleri.

Cenk'in kendine aşırı güven sorunu var, çalışmadığını düşünmüyorum. Bu güven sorununu aşarsa ve ben oldum havalarına girmezse ilerde milli takım kalesine de geçecektir, buna eminim.

Bir futbolcuyu kaybetmek çok kolay, önemli olan bu hataları yaparken de ona güvenmek, destek çıkmak. 23 yaş, kaleci için daha çocuk yaşı sayılır. En az 15 sene rahatlıkla oynayabileceği bir gelecek var önünde. Biraz sabır.

Şunu da söylemeliyim ki; kaleci antrenörü ne iş yapar bu takımda? Teknik Direktör'ün görevi nedir? Eleştirirken bunları da düşünmek lazım.

Hadi, o zaman 38-39 yaşına gelmiş Rüştü'yü sürsün kaleye, yedeğini de Umut Kaya yapsın. Belki, bir anda şampiyon oluruz.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri