Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 50.00%
  • Berabere biter

2 9.09%
  • Atletico Madrid kazanır

9 40.91%
1 ile 30 arası toplam 186 sonuç

Konu: Beşiktaş - Atletico Madrid | UEFA Avrupa Ligi 3. Tur 2. Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Daha öncedende Cenkin Beşiktaş kalesini koruyacak kapasitede olmadığını zamana ihtiyacı olduğunu belirtmiştim gene yanıltmadı beni
    Volkan da zamanında az hata yapmadı yanlış hatırlamıyorsam.Zamanla kendisini geliştirdi.Bu gelişme sürecinde Volkan'a güvenildi ve forma şansı verildi.Aynısını bizim de yapmamız gerekiyor.Bir de bizim kaleci antrenörünü değiştirmemizde fayda var diye düşünüyorum.Geçen sene Schuster'in getirdiği yabancı kaleci antrenörü varken daha iyiydi Cenk.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Volkan da zamanında az hata yapmadı yanlış hatırlamıyorsam.Zamanla kendisini geliştirdi.Bu gelişme sürecinde Volkan'a güvenildi ve forma şansı verildi.Aynısını bizim de yapmamız gerekiyor.Bir de bizim kaleci antrenörünü değiştirmemizde fayda var diye düşünüyorum.Geçen sene Schuster'in getirdiği yabancı kaleci antrenörü varken daha iyiydi Cenk.
    Volkan hata yaptı ama Volkan maçta kurtarıyordu hem kurtarıp hem veren bir görüntüsü vardı ama Cenkte hep veren görüntüsü var daha kurtardığına şahit olmadım.Zaten neden bu kadar büyütüldü Cenk anlamış değilim,misal Kadıköydeki Fenerbahçe-Beşiktaş maçında golü yedi sonra anlamsız bir surat ifadesiyle alkışlıyor takımı motive etmeye çalışıyor,önce sen bi motive ol bi lakaytlık bi gamsızlık var Cenkte olan olmuş,maç bitsede eve gitsek havasında.Bence mental olarak çok kötü olmasından kaybediyor

Mesaj Yetkileri