Liderlik yakışmış hocam.Hannover mağlubiyetini de beklemezdim senden.
Lig kupasını zor da olsa kazanacağını düşünüyorum.
Liderlik yakışmış hocam.Hannover mağlubiyetini de beklemezdim senden.
Lig kupasını zor da olsa kazanacağını düşünüyorum.
Canım FEDA olsun sana !
Fark Yaratanlar
Bryan Ruiz yeni olmasına rağmen, takımdaki kilit oyuncu olmayı başardı.Hem atıyor, hem attırıyor.İleride o varken çok rahatız.Ben olduğum sürece Ruiz bu takımdan kolay kolay ayrılmayacak.
Dempseeeyyy.. Takımla bütün maçlara çıkan tek isim.Sağ kanatta, arasıra sol kanatta şans vermeme rağmen, asistleriyle değil, golleriye dikkat çekiyor.Attığı çoğu golde cezasahası dışında oluyor.Bu yıl, daha çok jeneriklik gollerini izleyeceğiz gibi görünüyor.
9.5M 'a kadromuza kattığımız Abdellaoue geldikten hemen sonra sakatlanmıştı.Sahalara dönüşü ise muhteşem oldu.Hem sakatlıktan yeni çıkmış, hem de takımda yeni olmasına rağmen 6 maçta 6 kez ağları bulmayı başardı.Kendisine güvenimiz tam çok daha fazlasını atacaktır.
Murphy, o bizim her şeyimiz.Büyük kaptan ve orta alanımızın lideri.34 yaşındaki emektar futbolcumuz görevini layıkıyla yerine getiriyor.Asistleriyle, gerektiğinde de golleriyle takımın olmazsa olmazlarından.
Andy Johnson, tabiri caizse nöbetçi golcümüz.Olası sakatlıkta veya rotasyonda görev buluyor.Ve görev bulduğunda da görevini çok iyi bi şekilde yerine getiriyor.Çok az maça çıkmış olmasına rağmen 5 gol 4 asistle oynayan Andy, yüzündeki Stoch tipiyle de asla unutmayacağımız bir golcümüz.
Dembele tam bir joker oyuncumuz.Gerektiğinde forvet, gerektiğinde forvet arkası, gerektiğinde kanatlarda görev verdiğimiz oyuncumuz şu ana kadar çok iyi performans gösteriyor.Attığı 9 golle takımda ki en golcü oyuncular arasında.