Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

15 55.56%
  • Berabere biter

7 25.93%
  • Trabzonspor kazanır

5 18.52%
Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 360 sonuç

Konu: [32. Hafta] Galatasaray - Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Ilk goldeki faulün izahi yok adam bildigin yere atti kendini.
    GS li oyuncular kendilerini yerden yere atacaklarina topa odaklansalar o golu yemezlerdi. Hakeme fazla takilmamak lazim. Yanlis karar olabilir ama Buraki bombos birakmamin bi alemi yok. BJKnin 2004 teki talihsiz macina benzicek sandim biran kartlardan sonra. Sogukkanliligini korumak zorunda GS liler, aksi kendine zarar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Neresi yok artık yahu gözünüz görmüyormu adam Baros'u elleriyle indiriyor %23904872983749823 penaltı o pozisyon.

Gözüm gördüğü için yok artık diyorum ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Abi Trabzon'un golünde adamlar direkt başladılar, aynı şeyi 15 dakika sonra biz denedik, düdüğümü bekleyin dedi, saçma sapan kartlar çıkardı. Oyunu çok gereksiz böldü, ayrıca bana kalırsa Burak'ın golü de ofsayt.
    Yok Burak'ın golü ofsayt değil aşağıdaki oyuncu bozmuş onu gördüm ben. Kartlar konusunda sana katılıyorum saçmalık ve gösterirken ki mizacı da öyle gereksiz sertti. Başlatma konusuna gelince arada maç içinde pozisyondan pozisyona değişiklik gösterebiliyor bahsettiğin diğer pozisyonu görmediğimden bişey diyemiyorum.

Genel olarak kötü ama skoru etkilediğini düşünmüyorum hakemin.Burak'ın golünde pozisyonu kesmesi de çok adaletsizce olurdu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cüneyt Çakır Türkiye'de gösterdiğin yönetimi ve aciz kartları bilmem Chelsea-Napoli maçında felan gösterde bakalım bir daha maç veriyorlar mı sana?Hafif geliyor heralde sana Türkiye ligi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tolga Barso pozisyonunda hiçbirşey yok.Baros'ta itiraz etmedi zaten.Tolga topu tutmuştu.Baros topu dürtse penaltıydı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakemi falan boşverinde berbat oynuyoruz yahu. Zokora zaten tek başına mahvetti bizim ortasahayı hiçbir şekilde top geçiremiyoruz. Zaten çok fizikli bir takım değiliz kadroda çok güçlü sayılabilecek bir tane bile adam yok şu an sahada. Kulübede Mehmet Batdal , Riera ve Yiğit Gökağlan var skoru değiştirebilecek adam olarak ama oyunun gidişatını değiştirebileceklerini düşünmüyorum. Artık sahadaki oyuncuların kendilerini toparlamasını beklemekten başka çaremiz yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tolga'nın Baros'a müdahalesi penaltı bu bir örnek olabilir.
    Aynı pozisyondan bahsediyoruz dimi ? Hani Tolga topu aldıktan sonra Baros üstünden atlayıp kendini yere attığı penaltı beklediği ?

Senelerce hakemlerde insan hata yapar dendi ama kendi aleyhine hata yapınca ( ki hata yok maçta şuana kadar sadece 1-2 sarı kart ağır olabilir. ) TFF puan farkı azalsın istiyor felan fişman geçin bunları artık 4-5 haftadır bi kimse bizi yenemez havaları takımınız kötü oynayınca hakem kötü TFF puan farkını azaltmak istiyor ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sizlerin de standartı yok yahu.

cüneyt çakır'ın her takım lehine, aleyhine bir sürü hatalı kararı var. bunu bile bile komploları sıralamışsınız, harcamalar falan. helal olsun
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Israrcıyım ben.O pozsiyonda Tolga önce Baros'un ayaklarını tuttu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Hakikaten bazen abartıyoruz bazı şeyleri. Hakemin ilk yarıda yaptığı hatalar, birçok maçta yaşanandan çok çok daha az. Hele ki böyle üst düzey mücadele ve stresin olduğu bir maçta. Yapmayın etmeyin, golde faul yoktur size göre ama hakem düdüğü çalınca yazılmadı ki gol Trabzonspor hanesine. Maçın başındaki sarı kartları da tansiyonu düşürmek için aceleyle çıkardığını düşünüyorum. Tolga-Baros pozisyonuna penaltı demek çok taraflı ve objektiflikten uzak maalesef. Golde de bence ofsayt yok.

Ekleyeyim; maç konularına, özellikle yarış içinde olduğumuz rakiplerimizin maç konularına mümkün olduğunca yazmamaya çalışıyorum ama o kadar abartı tepkiler verilmişki dayanamadım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ne yaptı arkadaş ilk yarı Cüneyt Çakır biri de çıkıp söyleyecek mi? Gol mü vermedi? trabzonspor'un golü mü ofsayt? 2 tane sarı kart çıktı gereksiz yere diye mi bu arabesk edebiyat???
    Topu kapıp atağa çıkacağız faul veriyor faul yokken . Faul olan müdahaleye faul vermiyor gereksiz kartlar vb.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Selçuk'un bir maçta 10 tane aldığı faul Alanzinho'nun aldığı. yok tff'miş, yok Cüneytmiş neymiş. Galatasaray top mu oynuyor? kesin kazanman gerekn maç, evinde 4 tane yüzde yüzlük gol pozisyonu vermişsin, 1 tane duran toptan kaleyi bulan şutun var ona buna salla. yok efendim yok.

ben Fenerbahçenin oyunu karşısında Galatasaray'ın şampiyon olmasını elbet uygun görürüm. ama önce bir eğri oturup doğru konuşmalı. 10 tane defans hatası yaptı Galatasaray. 2 hafta önceki Beşiktaş'tan farkı yok.

ha illa Alan'ın faulüne faul değil diyecekseniz, o faul gol olmadı. o goldeki hatayı 5 tane uyuyan defansınıza değil Cüneyt Çakır'a kesecekseniz işimiz var.

daha Baros'un pozisyonuna penaltı diyen var, kimlerle futbol konuşuyoruz şaşırıyorum.

neyse. ben hala pek umutlu değilim maçtan. birşey olur rüzgar tersine döner gibi. umarım yanılırım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Topu kapıp atağa çıkacağız faul veriyor faul yokken . Faul olan müdahaleye faul vermiyor gereksiz kartlar vb.
    Bunlar her maç olan şeyler . Farketmiyomuşssunuz demekki zamanında

Hayır benim en komiğime giden TFF puan farkının azalmasını istiyor onlara inat yenelim ne alakadır çözemedim TFF mi gol yazıyor haneye

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Israrcıyım ben.O pozsiyonda Tolga önce Baros'un ayaklarını tuttu.
    Şimdi top hızlı atıldı ve Tolga'da topa açıldı, Barosta koştu.Tolganın üzerine doğru gelen bir toptu bana göre Tolga açıldı, Baros hızlanınca takıldı Tolgaya ancak Tolga topu kavramıştı zaten bana göre penaltı yok.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Birçok kişi penaltı değil diyor.O zaman bir maçtan sonra pozisyon tekrarını izleyeyim.O kadar kişi diyorsa bir doğruluk payı vardır.Görüntü pek net değilde belki göz yamışması falan yaşamışımdır.

Maça dönersek Selçuk'un biraz sorumluluk alması gerekiyor.Necati basit oynamalı,Baros ikili mücadelelerden fazlasıyla kaçıyor.Engin azcık aklını kullanabilse iş yapacakta doğru karar veremiyor hiç.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada savunman da bu mu Furkan '' bunlar her maç olan şeyler '' .

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

sakin olun beyler atarız birazdan

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Eboueyi cok begendim yalniz. Hem surekli bindirme yapiyor, hem de kademeye giriyor. Mac sonuna kadar kondusyonu boyle devam ederse helal olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    sakin olun beyler atarız birazdan
    Atamazsak gelir oraya bıçaklarım seni

Edit: Hemde ekmek bıçağıyla

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Atamazsak gelir oraya bıçaklarım seni

Edit: Hemde ekmek bıçağıyla
    zaten atamazsak sana gerek kalmaz hocam ben kendimi bıçaklarım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Baros'a ne olmuş yahu.Kaleye bakmamaya yemin etmiş heralde.Sürekli sırtı dönük.Ve maf ediyor pozisyonları.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bu arada savunman da bu mu Furkan '' bunlar her maç olan şeyler '' .
    Her maç olan bişey demek sadece size olmuyor demektir . Bunları sadece yenildiğiniz maçlarda dile getirmeniz çok garip

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yenildiğimiz ? Maçın sonuna hala 25 dk var.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ya Gs'lilere kalsa 5-6 tane penaltı atıcaklar.Her yere düşene faul bekliyorsunuz heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Statta 27 bin civarı taraftar var şampiyonluğa oynayan bir takım için gerçekten ilginç.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sabri giriyor.

Sabri girdi gecmis olsun fark 6 ya iner böylece.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Necati çıktı Sabri girdi.
    Emre çıktı Yiğit girdi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Allahım Allahım Mehmet Batdal giriyor Engin çıktı oyundan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Selçuk İnan'a bak sen kırmızı kart görebileceği sertlikte bir tekmeyi, safkan tam anlamıyla tekmeyi faul mü diye hakemle tartışıyor. Cesaretine sağlık reyis.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri