Yeterlidir diye dusunuyorum
Nedim Türkmen:Culio geçen ay bana gelip "Galatasaray'a dönmek istiyorum."dedi. Peki neden geçen ay kadro dısi kalmadı ?
Orduspor başkanı dedi ya. Yıldızlar Ordu'ya gelmek için sırada. Şimdi teker teker alsınlar yıldızları.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
culio olayı emenike olayının kopyasıdır aynı olay ikiside
Culio olayına şaşıran var mıdır![]()
Haydi bakalım yine en başa döndük![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ben kimseyi eleştirmedim ikiside aynı olay dedim sadece
Yalnız cuio zaten bizim oyuncumuzda transfer olayı yok.
Bence Culio'nun oynamaması, oynamasından iyidir, Çünkü maçta yapacağı her şey didik didik takip edilecektir. Daha önceleri kiralık giden oyuncunun sözleşmesine "Bizim maçta oynayamaz" ibaresini ekledikleri için kulüplere kızardım ama mevcut futbol ortamında bu madde olmazsa olmaz.
...
Bize karşı oynamıyorda şampiyonlukda ki rakibimiz ts ye karşı oynuyormu diğer 4 maçta oynuyor mu ?
yahu zaten culio bizim oyuncumuz neyin davasini yapiyorsunuz adam solemis 1 ay once ben galatasaraya geri doncem diye eee peki simdi niye cikartiyor orduspor baskani sirf ortaligi karistirmak icin
Kabul etmek lazım ki bu tarz bir açıklamanın yeri ve zamanı değildi. Galatasaray'a geri dönmek istiyorsa ligin bitimine bir şey kalmamıştı zaten. Zamansız yapılan işler baş ağrıtır. Durum böyle olunca Galatasaray'ında ısrarla çekilmek istendiği şike davası için gün doğdu.
Biz kupa maçından önce İBB'nin 2 oyuncusuyla transfer görüşmesi yaptığımız iddiasıyla şike soruşturmasının içine dahil edilirken Galatasaray'ın benzer 4 vakasının olması arasındaki adaleti açıklayacak bir babayiğit var mıdır?
So what?
Saike
Ben varım ama biz inanmak istediğimiz şeylere inanmakta ustayız. Mesela 7 kişi ile 7-0 yendiğimiz hikaye gibi. Kimse bunun doğruluğuna bakmaz baksa bile slogan öyle tatlıdır ki gerçeği kabullenmek istemez. Yine Galatasaray'ın şampiyon olması için 8 tane atması gerekiyordu gitti Ankaragücü'ne 8 attı mevzusu gibi. Hikayeyi böyle kurgulayınca gerçekten şike kokuyorda Galatasaray'ın 8 tane atma zorunluluğu olmadığını görmezden geliyoruz ya da görmezden gelmek hoşumuza gidiyor.
Şimdi bu zihniyete neyi anlatacaksın.
Geçen yıl Sezer ve Emenike transferlerinde yaygara koparıldı . Bu yıl Manisa maçı öncesi Yiğit , Antalya maçı öncesi Necati , Kayseri maçı öncesi Amrabat , Ordu maçı öncesi Culio hmm![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
O konuda kesinlikle çok haklısın abi.Şimdi bu zihniyete neyi anlatacaksın.Kupa maçında son dakikada hakem Galatasaray'ın penaltısını vermeyince bir çok Gs'li burayı yıktı ama benim okuduğum kadarıyla bir tanesi de o kadar uzatma vermesinin doğru karar olup olmadığını sorgulamadı bile.(benim seyrettiğim kadarıyla o kadar uzayacak bir duraklama olmamıştı,ondan örnek veriyorum) Kaldı ki pozisyon 5 uzatma dakikası verilmesine rağmen 90+6'da olmuştu.Bu bakış açısındaki adamlalra hiç bir şey anlatamazsın.Adam gelmiş hala bizim tekliflerimiz gizli kapaklı değildi diyor.
Bizim ki de değildi ona bakarsan.Tayfur Havutçu bu oyuncularla ilglendiğini bir tv programında açıklamıştı.Aklandık mı şimdi böyle olunca? Diğer arkadaş da diyor ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Tamam işte,karşımızda 4 tane ateş var.Niye kendinizi sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterip iş başkasına gelince bu kadar iyimser olmuyorsunuz?
So what?
Saike
Stancu sakatlanmış birkaç hafta yokmuş.Evet biz yaptık sakatlan dedik sakatlandı![]()
Söylentiye göre Tugay Kerimoğlu bizzat gidip Stancu' yu sakatlamış.
Bu haber ile birlikte hem "örgüt kurup" oyuncu sakatlamaktan hem de "şike" yapmaktan dolayı ceza almamız gerekiyor.
Football is simple,but Football Manager is not
Acaba kendi oyuncumuzu yeniden bize getirmek için Ordu'ya ne kadar verdik.Stancu'da sakatlanmış.Neler oluyor ne yapıyorsun yönetim.Kendine gel
![]()