Sayfa 118 / 578 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
3,511 ile 3,540 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Acaba Orduspor yönetimi velev ki ligde kalmayı garantilememiş olsalardı bu kadar kesin ve net bir şekilde bu kararı alabilir miydi ?

Şahsi görüşüm alamayacakları yönünde.
    Şahsi görüşüm Orduspor başkanı bu kararı yediremedi. Çünkü GS istediği kadar ısrarcı olsun Culio kalmak istiyor diye bir açıklaması vardı. Sonrasında bu açıklama gelincede yaptırım uyguladı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yeterlidir diye dusunuyorum

Nedim Türkmen:Culio geçen ay bana gelip "Galatasaray'a dönmek istiyorum."dedi. Peki neden geçen ay kadro dısi kalmadı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Orduspor başkanı dedi ya. Yıldızlar Ordu'ya gelmek için sırada. Şimdi teker teker alsınlar yıldızları.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Orduspor başkanı dedi ya. Yıldızlar Ordu'ya gelmek için sırada. Şimdi teker teker alsınlar yıldızları.
    Mehmet Yıldız'dan falan bahsediyordur

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

culio olayı emenike olayının kopyasıdır aynı olay ikiside

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Culio olayına şaşıran var mıdır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Haydi bakalım yine en başa döndük
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ben kimseyi eleştirmedim ikiside aynı olay dedim sadece

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız cuio zaten bizim oyuncumuzda transfer olayı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence Culio'nun oynamaması, oynamasından iyidir, Çünkü maçta yapacağı her şey didik didik takip edilecektir. Daha önceleri kiralık giden oyuncunun sözleşmesine "Bizim maçta oynayamaz" ibaresini ekledikleri için kulüplere kızardım ama mevcut futbol ortamında bu madde olmazsa olmaz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gsliler de fbliler de ne olduğunu biliyor kimse kendini kandırmasın uzatmaya da gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    culio olayı emenike olayının kopyasıdır aynı olay ikiside
    Culio bizim oyuncumuzdu zaten orada kiralıktı.

Emenike o takımın oyuncusuydu.Biz onunla bununla anlaşınca demediğiniz kalmıyor siz sezon ortasına adamla anlaşıyorsunuz -hem de ligin en formda isimlerinden olan bu adamla- size karşı oynamıyor.İkisi çok farklı şeyler.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bize karşı oynamıyorda şampiyonlukda ki rakibimiz ts ye karşı oynuyormu diğer 4 maçta oynuyor mu ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yahu zaten culio bizim oyuncumuz neyin davasini yapiyorsunuz adam solemis 1 ay once ben galatasaraya geri doncem diye eee peki simdi niye cikartiyor orduspor baskani sirf ortaligi karistirmak icin

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Culio bizim oyuncumuzdu zaten orada kiralıktı.

Emenike o takımın oyuncusuydu.Biz onunla bununla anlaşınca demediğiniz kalmıyor siz sezon ortasına adamla anlaşıyorsunuz -hem de ligin en formda isimlerinden olan bu adamla- size karşı oynamıyor.İkisi çok farklı şeyler.
    olay oyuncunun oynamaması değil mi ha sizin oyuncunuz olmuş ha başkasının ama gsde bu sanırım 4. oldu devre arasından beri kimse bana bunu tesadüfle açıklayamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kabul etmek lazım ki bu tarz bir açıklamanın yeri ve zamanı değildi. Galatasaray'a geri dönmek istiyorsa ligin bitimine bir şey kalmamıştı zaten. Zamansız yapılan işler baş ağrıtır. Durum böyle olunca Galatasaray'ında ısrarla çekilmek istendiği şike davası için gün doğdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Biz kupa maçından önce İBB'nin 2 oyuncusuyla transfer görüşmesi yaptığımız iddiasıyla şike soruşturmasının içine dahil edilirken Galatasaray'ın benzer 4 vakasının olması arasındaki adaleti açıklayacak bir babayiğit var mıdır?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben varım ama biz inanmak istediğimiz şeylere inanmakta ustayız. Mesela 7 kişi ile 7-0 yendiğimiz hikaye gibi. Kimse bunun doğruluğuna bakmaz baksa bile slogan öyle tatlıdır ki gerçeği kabullenmek istemez. Yine Galatasaray'ın şampiyon olması için 8 tane atması gerekiyordu gitti Ankaragücü'ne 8 attı mevzusu gibi. Hikayeyi böyle kurgulayınca gerçekten şike kokuyorda Galatasaray'ın 8 tane atma zorunluluğu olmadığını görmezden geliyoruz ya da görmezden gelmek hoşumuza gidiyor.

Şimdi bu zihniyete neyi anlatacaksın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Biz kupa maçından önce İBB'nin 2 oyuncusuyla transfer görüşmesi yaptığımız iddiasıyla şike soruşturmasının içine dahil edilirken Galatasaray'ın benzer 4 vakasının olması arasındaki adaleti açıklayacak bir babayiğit var mıdır?
    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz artık bunu anlayın tüm takımlar anlasın öyle bir şey var sa bir şey olmuştur zevkten atmıyolar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Biz gizli saklı bir şey yapmadık.Apaçık teklifimizi sunduk.Yiğit ve Necati'yi aldık.Culio zaten bizim oyuncumuz dönücem diye kendi açıklamış.Amrabat'ı da kulübü satmadı.Öyle gizli kapaklı şeyler yapmadık biz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Geçen yıl Sezer ve Emenike transferlerinde yaygara koparıldı . Bu yıl Manisa maçı öncesi Yiğit , Antalya maçı öncesi Necati , Kayseri maçı öncesi Amrabat , Ordu maçı öncesi Culio hmm
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şimdi bu zihniyete neyi anlatacaksın.
    O konuda kesinlikle çok haklısın abi. Kupa maçında son dakikada hakem Galatasaray'ın penaltısını vermeyince bir çok Gs'li burayı yıktı ama benim okuduğum kadarıyla bir tanesi de o kadar uzatma vermesinin doğru karar olup olmadığını sorgulamadı bile.(benim seyrettiğim kadarıyla o kadar uzayacak bir duraklama olmamıştı,ondan örnek veriyorum) Kaldı ki pozisyon 5 uzatma dakikası verilmesine rağmen 90+6'da olmuştu.Bu bakış açısındaki adamlalra hiç bir şey anlatamazsın.Adam gelmiş hala bizim tekliflerimiz gizli kapaklı değildi diyor. Bizim ki de değildi ona bakarsan.Tayfur Havutçu bu oyuncularla ilglendiğini bir tv programında açıklamıştı.Aklandık mı şimdi böyle olunca? Diğer arkadaş da diyor ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Tamam işte,karşımızda 4 tane ateş var.Niye kendinizi sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterip iş başkasına gelince bu kadar iyimser olmuyorsunuz?

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz artık bunu anlayın tüm takımlar anlasın öyle bir şey var sa bir şey olmuştur zevkten atmıyolar.
    Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Biz gizli saklı bir şey yapmadık.Apaçık teklifimizi sunduk.Yiğit ve Necati'yi aldık.Culio zaten bizim oyuncumuz dönücem diye kendi açıklamış.Amrabat'ı da kulübü satmadı.Öyle gizli kapaklı şeyler yapmadık biz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Stancu sakatlanmış birkaç hafta yokmuş.Evet biz yaptık sakatlan dedik sakatlandı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Geçen yıl Sezer ve Emenike transferlerinde yaygara koparıldı . Bu yıl Manisa maçı öncesi Yiğit , Antalya maçı öncesi Necati , Kayseri maçı öncesi Amrabat , Ordu maçı öncesi Culio hmm
    Biz demiyoruz emniyet , savcı diyor hmm

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Söylentiye göre Tugay Kerimoğlu bizzat gidip Stancu' yu sakatlamış.

Bu haber ile birlikte hem "örgüt kurup" oyuncu sakatlamaktan hem de "şike" yapmaktan dolayı ceza almamız gerekiyor.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Söylentiye göre Tugay Kerimoğlu bizzat gidip Stancu' yu sakatlamış.

Bu haber ile birlikte hem "örgüt kurup" oyuncu sakatlamaktan hem de "şike" yapmaktan dolayı ceza almamız gerekiyor.
    Herkes yapıyor canım ne var bunda

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Biz demiyoruz emniyet , savcı diyor hmm
    Emniyet ve savcı boş konuşuyor o zaman delil kanıt ?

Stancu'dan kadroda çıkarılmış sakatlanmış . Emenike'nin sakatlığına inanmayanlar buna inanır mı acaba ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Stancu'dan kadroda çıkarılmış sakatlanmış . Emenike'nin sakatlığına inanmayanlar buna inanır mı acaba ?
    "Bogdan Stancu'nun sakatligi onceki hafta oynanan G.Birligi macindan once antrenmanda olusmus ancak sakatlik süresi aciklanmamisti."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emniyet , savcı boş konuşuyor siz çok biliyorsunuz tamam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Acaba kendi oyuncumuzu yeniden bize getirmek için Ordu'ya ne kadar verdik.Stancu'da sakatlanmış.Neler oluyor ne yapıyorsun yönetim.Kendine gel

Mesaj Yetkileri