Sayfa 123 / 578 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
3,661 ile 3,690 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by meddah View Post
    İkinci cümle de atasözünün bir parçası mıydı?

Yazdığın mesajın alakasız bir kısmını alıp, bağlantılı kuralın alakasız bir kısmıyla ilişkilendiriyorsun.
    Yarası olan gocunur. Siz konuyla ilgili temiz olmayanların olduğunu düşünüyorsanız mesajı silmekte haklısınız. Yok temiz olmayanların olmadığını düşünüyorsanız silmekte hakkınız yok çünkü o mesajın gittiği bir yer yoktur.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

"Birşeyler sezilmiş ki, yargılamada yer alıyor" ülkemiz yargısı için geçerli değil çoğu zaman maalesef. Birşeyler sezildiği için içeride tutulan, ama neyle suçlandıklarını bile bilmeyen yazarlar, yıllardır yargılanmayı bekleyen ama yargılanmayan milletvekilleri var. Konu siyasete uzanır.
    Bizim öncelikli bakış açımız "bir şeyler sezilmiş ki" olmalıdır. Yani bu sadece adalette değildir. Ameliyata girdiğinde bu doktor beni iyileştirecek diye girersin. Ancak içerde narkozu verir tecavüz eder. Buna rağmen başka bir ameliyata da iyi olmak için girersin, düzen budur. O yüzden konuların temelinde gitmek lazım. Sağa sola çok kaydığımız zaman her cümlenin bir aması bulunur.

Yaşamak, muhalefete şiddet, rakip takım hakkında bilgi alma, yalan haberler yazdırmayı normal sayanların da hakkı. Onların da rengi sadece Sarı Lacivert değil.
    Burada Fenerbahçe'liler böyle yapıyor demedim. Bu şekilde bir anlam çıkıyorsa yanlış anlattığımı kabul etmeliyim.

Ben burada insanların adaletine, vicdanına laf söyleyenleri görüyorum. Söyleme nedenleri de sen şu konuya şunu dememiştin, bugün böyle diyorsun diyorlar. Böyle bir yaklaşım olmaz. Şayet olsaydı yukarda saydıklarımı normal karşılayan bu forum insanının konuşmaya hakkı hiç olmazdı.

Çünkü rakibin kadrosunu gizliden öğrenme işine "ne var, zaten maç başladığında öğrenmeyecekmiydi" diyenler vardı. İlla alıntı yapmayayım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Yalnızca Emenike nedeniyle yargılanmıyor. Ama aynı davada Emenike transferi nedeniyle ayrıca suçlanıyor. Sezer Öztürk transferi nedeniyle de. O gün o bununla konuşuyor, o şununla konuşuyorun cevabı verildi. İbrahim Akın'la ilgili durumun da cevabı kanıtlarla verildi. Savunmalarda mevcut. Fatih Terim Telegol'de konuşup, gerekli cevabı verdi suçlamalara. Ee, Fenerbahçeliler de verdi mahkemede. Fatih Terim'e itibar edilip, Fenerbahçelilere itibar edilmemesi de ilginç bir nokta. "Birşeyler sezilmiş ki, yargılamada yer alıyor" ülkemiz yargısı için geçerli değil çoğu zaman maalesef. Birşeyler sezildiği için içeride tutulan, ama neyle suçlandıklarını bile bilmeyen yazarlar, yıllardır yargılanmayı bekleyen ama yargılanmayan milletvekilleri var. Konu siyasete uzanır.

Sonuç olarak Aziz Yıldırım'ın ve diğer Fenerbahçeli yöneticilerin mahkemedeki savunmalarında sadece Galatasaray'a çamur attığını düşünenler, lütfen bir daha okusunlar savunmayı. Hepsi için bence mantıklı cevaplar verilmiş. Yaşamak, muhalefete şiddet, rakip takım hakkında bilgi alma, yalan haberler yazdırmayı normal sayanların da hakkı. Onların da rengi sadece Sarı Lacivert değil.
    Katılıyorum, Fatih Terim konuştuğunda olay bitmiştir, kapanmıştır ama diğer tarafta her konuşmayı, her olayı açıklayarak anlatılan, üstelik mahkemeye verilen savunma görülmez.

Ayrıca savunmanın daha açık hali, savcının maçlar hakkındaki suçlamaları da tek tek Fenerbahçe televizyonunda avukatlar tarafından anlatıldı. O kaydı da izleyebilirsiniz, şu şunla konuştu, acaba burada bunu mu ima etti, ne demiş ki acaba gibi yorumlara kaçmak yerine, düşünmek yeter.

Size diyorum ki, savcının şike/teşvikte kullanıldığı dediği paraların, aslında gerçekten inşaat işinde ve başka işlerde kullanıldığı, belgelerle, makbuzlarla, faturalarla ispatlandı. Eee o paralar şike parası değilse, nereden geldi şike parası? Ayrıca savcının kulüpten şu tarihte şu kadar para çıktı gibi bir iddiası var ki, o gün kulübe para giriş çıkışı hiç olmamış.

Para sayan futbolcular, para dolu çantalar, para dolu poşetler hep konuşuldu ama ortaya hiç bir görüntü çıkmadı.

Ayrıca Karabük maçıyla alakalı Seyitlerin karıştırılması olayı var ki, komediden de öte, bakın bu size istenildiğinde nasıl da işine geldiği gibi görüşmeler yorumlanabilir örnek. Karabük ile hiç alakası olmayan birisi dinleniyor, konuşmalarından cımbızla kelimeler seçilip, burada şunu demiş ama aslında bunu demek istemiş mantığıyla, Fenerbahçe, Karabük'e şike/teşvik girişiminde bulunmuş sonucu çıkıyor.

Ve bunun gibi, pek çok ciddiyetsiz yanlışlıklar. Mesela Bursaspor'un Trabzonspor ile oynadığı maç, orada da teşvik primi vermiş güya Fenerbahçe ama savcının verdiği tarihlere bakarsak, İstanbul'da yapılan buluşma ile Trabzon'da oynanan maç aynı gün, bu nasıl oluyor. Ve bunlar ciddiye alınıp, inanılırken, benzerleri, bizim başkanımız, bizim teknik direktörümüz ne derse doğrudur, gerisi hikaye mantığıyla yaklaşılırsa hoş olmuyor.

Savcı art niyetli olduktan sonra soruşturma açabilir, başka bir savcı da Galatasaray'ın kayıp 1 milyonu için açtı mesela, bir başkası çıkıp o gün Culio'nun birisiyle konuşmasını dinlediyse, aynı gün konuştuğu kişi bir de Galatasaray yönetiminden birisiyle konuştuysa al sana şike deyip açar soruşturma, bu kadar basit işte bu ülkede olaylar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bizim öncelikli bakış açımız "bir şeyler sezilmiş ki" olmalıdır. Yani bu sadece adalette değildir. Ameliyata girdiğinde bu doktor beni iyileştirecek diye girersin. Ancak içerde narkozu verir tecavüz eder. Buna rağmen başka bir ameliyata da iyi olmak için girersin, düzen budur. O yüzden konuların temelinde gitmek lazım. Sağa sola çok kaydığımız zaman her cümlenin bir aması bulunur.
    Örnek doğru değil bence. Seni ameliyat olmak zorunda bırakan var bahsettiğim adalet sisteminde. Yargının bir unsuru seni birçok çelişki ve yanlış iddia ile ameliyat olmak zorunda bırakıyor. Aynı yargının başka bir unsurundan adalet bekliyoruz. Ki hepsinin üstünde de bir siyasi irade var.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Örnek bakış açısı yönünden doğrudur.

Geçmişte siyasi olaylar oldu diye Fenerbahçe'ye karşı da bu siyasi operasyondur diyemem. Bir şeyler sezilmiş ki yargılanıyor derim. Fenerbahçe'ye siyasi operasyon yapıldı diye bundan sonraki tüm davalara siyasidir diyemem. Bir şeyler sezilmiş ki yargılanıyor derim. Aynen ameliyata girişteki düşünceler gibi.

Geçmişte suçlu olduğu halde bazı davalardan kurtulanlar var diye Aziz Yıldırım suçsuz bulunursa "vay güçlüye bir şey olmuyor" denmeyeceği gibi. Demek ki suçsuzmuş beraat etti denir. İlk bakış açısı budur.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Terim konuşunca birşey yok, Aykut konuşunca aaooouuv...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Valla güzel malzeme çıktı he ligin sonunu getirir bu olay.Birde Ordu maçının sonucuna göre bişeyler çıksa tamamdır.Play-off u bile götürebiliriz.Israrla bizi olayların içine çekmek isteyenler var.Girmicez dostlarım siz yalnızsınız o olaylarda biz yokuz çekmeye de çalışmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Valla güzel malzeme çıktı he ligin sonunu getirir bu olay.Birde Ordu maçının sonucuna göre bişeyler çıksa tamamdır.Play-off u bile götürebiliriz.Israrla bizi olayların içine çekmek isteyenler var.Girmicez dostlarım siz yalnızsınız o olaylarda biz yokuz çekmeye de çalışmayın.
    Peki şöyle desem, siz olayın daha da ilerisindesiniz, çünkü kasanızdan çıkmış ve nereye gittiği ispatlanamamış 1 milyon var. En azından Fenerbahçe'nin hesaplarında açık yok.

Bu laflarım tahrik edici değil mi? O nedenle biraz düşünüp, biz bu denilenler saçma diyoruz ama 1 senedir bunlar Fenerbahçe için deniyor, acaba o söylenenler de saçma mı diye azıcık düşünün lütfen. Takındığınız üslupta olursanız, yukarıdaki gibi bir mesaj geldiğinde feryat etmeyin.

Bu arada ilk cümlemi, yazdıklarınızın bizim üzerimizde bıraktığı etkiyi görmeniz açısından yazdım yoksa mahkeme zaten haziranda ve Adnan Polat'ın mutlaka kendini savunup, bir şeyler söyleyeceğini biliyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz

Bucaspor - Fenerbahçe İlk yarı: (3-1), İkinci yarı: (3-5) = Şike
    Samsunspor - Galatasaray İlk yarı: (2-0), İkinci yarı (2-4) = GS'nin 2000 ruhu

Emanuel Emenike: 1 maç önce sakatlandı oynamadı ve Fenerbahçe maçında oynamadı = Şike
    Yiğit İncedemir: Galatasaray'a transferi gümdemdeyken yine Galatasaray maçında alakasız bir kırmızı kart = Tesadüf
    Necati Ateş: Antalya maçına 3-4 gün kala gelen transfer(alacaklarından feragat etmesi dolayısıyla bonservissiz) = Tesadüf
    Culio: Galatasaray ile oynanacak maç öncesi yaptığı açıklamalar sebebiyle kadro dışı = Tesadüf
    Stancu: Galatasaray ile oynanacak maçtan 2 maç önce sakat. Bu maçta sakat ve oynamayacak(Emenike olayıyla birebir aynı) = Tesadüf

Tesadüf üstüne tesadüf. Aynısı Fenerbahçe'ye olunca şike var diye ortalıkta dolananlar kendi başlarına gelince ne var bunda tesadüf işte diye rahatlıkla işin içinden sıyrılıyor.

Galatasaray'ın bu tür basit şeyler yapacağını düşünmüyorum. Sadece bizimde yapmadığımızı söylüyorum ve yorum yaparken kendinizi bizim yerimize koymanızı istiyorum.

Emenike 9 Milyon Euro'ya geldi ve MECBUREN 10 Milyon Euro'ya satıldı. 9 Milyon ödedik diye basın yerden yere vurmuştu bizi. İşte transfer şikesi vs Ayrıca para sayma görüntüsü vs. vardı. Ne oldu o

Ayrıca Volkan Babacan Kayserispor'da oynarken Kadıköy'de ilk golde hata yapmıştı ve Sadri Şener: "Tanıdık bir yüz, tanıdık bir oyuncu" diye imalı bir söz söylemişti. Sadece 1-2 hafta sonra Trabzonspor'un kendi maçlarında Kayseri'nin yabancı kalecisi topu uzaklaştırırken hata yaptı ve Kayserispor gol yedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fener'in durumu beni ilgilendirmiyor.Ben okudum bütün konuşmaları ve bana göre ceza alması gerekiyor.He mahkeme karar verir suçsuz bulur bişey diyemeyiz özür dileriz dediklerimiz için suçsuzmuşsunuz deriz.Ben burda bizim durumdan bahsediyorum siz inadına karşılaştırma yaparak biz yaptıysak siz de yaptınıza getiriyorsunuz olayı.İsteyen istediği gibi düşünme hakkına sahip.Demek ki fenerli bir savcı yok hala dava açmadıklarına göre.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bence GS ceza almalı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Fener'in durumu beni ilgilendirmiyor.Ben okudum bütün konuşmaları ve bana göre ceza alması gerekiyor.He mahkeme karar verir suçsuz bulur bişey diyemeyiz özür dileriz dediklerimiz için suçsuzmuşsunuz deriz.Ben burda bizim durumdan bahsediyorum siz inadına karşılaştırma yaparak biz yaptıysak siz de yaptınıza getiriyorsunuz olayı.İsteyen istediği gibi düşünme hakkına sahip.Demek ki fenerli bir savcı yok hala dava açmadıklarına göre.
    Anlamak istemediğiniz nokta bize suçlu derken aynı şeyi sizin yapıp sizin masum olmanız . Tabi anlamak istemekle alakalı . Bize olan şeyin 4 kere daha fazlasını siz yapıyorsunuz sizinkiler tesadüfken biz 8 - 10 aydır yargılanıyoruz . Biz maç çevirince suçlanırken siz çevirince o ruhu bu ruhu oluyor . Tekrar diyorum anlamak istemekle alakalı .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz

Emanuel Emenike: 1 maç önce sakatlandı oynamadı ve Fenerbahçe maçında oynamadı = Şike
    Yiğit İncedemir: Galatasaray'a transferi gümdemdeyken yine Galatasaray maçında alakasız bir kırmızı kart = Tesadüf
    Necati Ateş: Antalya maçına 3-4 gün kala gelen transfer(alacaklarından feragat etmesi dolayısıyla bonservissiz) = Tesadüf
    Culio: Galatasaray ile oynanacak maç öncesi yaptığı açıklamalar sebebiyle kadro dışı = Tesadüf
    Stancu: Galatasaray ile oynanacak maçtan 2 maç önce sakat. Bu maçta sakat ve oynamayacak(Emenike olayıyla birebir aynı) = Tesadüf

Tesadüf üstüne tesadüf. Aynısı Fenerbahçe'ye olunca şike var diye ortalıkta dolananlar kendi başlarına gelince ne var bunda tesadüf işte diye rahatlıkla işin içinden sıyrılıyor.

Galatasaray'ın bu tür basit şeyler yapacağını düşünmüyorum. Sadece bizimde yapmadığımızı söylüyorum ve yorum yaparken kendinizi bizim yerimize koymanızı istiyorum.

Emenike 9 Milyon Euro'ya geldi ve MECBUREN 10 Milyon Euro'ya satıldı. 9 Milyon ödedik diye basın yerden yere vurmuştu bizi. İşte transfer şikesi vs Ayrıca para sayma görüntüsü vs. vardı. Ne oldu o

Ayrıca Volkan Babacan Kayserispor'da oynarken Kadıköy'de ilk golde hata yapmıştı ve Sadri Şener: "Tanıdık bir yüz, tanıdık bir oyuncu" diye imalı bir söz söylemişti. Sadece 1-2 hafta sonra Trabzonspor'un kendi maçlarında Kayseri'nin yabancı kalecisi topu uzaklaştırırken hata yaptı ve Kayserispor gol yedi.

bunlarin aynisini savciliga dilekce olarak ver dostum

Biri Ligin sonu biri daha ligin baslari ligin basindami sike yapilir yoksa sonundami ? fenerbahce sike yapti demiyorum , ama biraz dusununce hangisi daha mantikli ? ligin basindami sike , yoksa sonundami ?

Yiğit İncedemir ; geçen yil kirmizi kart falan gormedi , hem bizim macda hem bizim mactan once kirmizi falan gormedi.

Necati Ates ; Devre Arasinda Transfer Yapmicagizda Ne Zaman Yapicagiz Bi Soylermisin ?

Culio: oynamak istemezdim ama bir profesyonelim ve kulübüme ve taraftarıma saygım var. Bu nedenle çıkıp oynayacağım“ demiştir..

Stancu: Bak kendin diyorsun 2 maç onceden sakatlanmis , emenike 1 maçtan once sakatlanmis ve tesaduf"ki oda fenerbahce maci.

ve emenike transferi daha lig bitmeden 4-5 hafta once patladi anlasildi falan denildi. yigit,necati,amrabat transferlerine bak hepsi devre arasinda istenilmis oyuncular.

adnan ozturkun lafi dogru boyle olaylarda galatasarayin ismi yok , galatasarayi sike olaylarina karistirmak istiyorlar dedi ne kadarda dogru cikti medya galatasarayin uzerine geliyor.
    Last edited by byariff : 27.Mart.2012 at 18:24

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Anlamak istemediğiniz nokta bize suçlu derken aynı şeyi sizin yapıp sizin masum olmanız . Tabi anlamak istemekle alakalı . Bize olan şeyin 4 kere daha fazlasını siz yapıyorsunuz sizinkiler tesadüfken biz 8 - 10 aydır yargılanıyoruz . Biz maç çevirince suçlanırken siz çevirince o ruhu bu ruhu oluyor . Tekrar diyorum anlamak istemekle alakalı .

Sizin üzerinize oyunlar oynanıyor.Biz hükümet yandaşı olduğumuz için kurtarıyoruz paçayı şansızlık diyelim.Bak hükümetin kongreside TT Arena'da olacakmış.Tesadüf olacak hali yok herhalde.Neyse ki Fenerli savcı ve yandaşların ihalesini almaya çalışan başkanımız yokta kurtarıyoruz paçayı.O yüzden rahat rahat yapıyoruz bu tip şeyleri sorun olmuyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sizin üzerinize oyunlar oynanıyor.Biz hükümet yandaşı olduğumuz için kurtarıyoruz paçayı şansızlık diyelim.Bak hükümetin kongreside TT Arena'da olacakmış.Tesadüf olacak hali yok herhalde.Neyse ki Fenerli savcı ve yandaşların ihalesini almaya çalışan başkanımız yokta kurtarıyoruz paçayı.O yüzden rahat rahat yapıyoruz bu tip şeyleri sorun olmuyor.
    Nerelere çekiyor neler anlıyorsunuz . Burada hiç bir arkadaş size bunları kastetmiyor sadece empati kurmanızı istiyor . Bizi kaç aydır kemirmeye çalışan sizler , olay sizin başınıza gelince saçmalaşıyor başka yerlere çekiliyor . Anlamak istemiyorsunuz bazı şeyleri hazmedemiyorsunuz çünkü .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Nerelere çekiyor neler anlıyorsunuz . Burada hiç bir arkadaş size bunları kastetmiyor sadece empati kurmanızı istiyor . Bizi kaç aydır kemirmeye çalışan sizler , olay sizin başınıza gelince saçmalaşıyor başka yerlere çekiliyor . Anlamak istemiyorsunuz bazı şeyleri hazmedemiyorsunuz çünkü .
    Tamam dostum anlaşmamız için aynı fikirde olmamıza gerek yok sen öyle düşünüyosun bende böyle düşünüyorum.Herkes herşeyi bilecek doğru düşünecek diye birşeyde yok burda herkes kendi aklındakini karşısındakine dikte etmeye çalışıyor.Hiçbirşeyi hazmedemediğim yada anlamadığım yok ben böyle düşünuyorum sadece olay bu.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bence GS ceza almalı.
    Mesela bu arkadaşta böyle düşünüyor saygı duyuyorum eğer birşeyler yaptıysak tabiki cezasınıda çekeceğiz.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Geçen hafta Almanya Kupası'nda Gladbach - Bayern maçı vardı. Maç 0-0 bitti ve penaltılara kaldı. Gladbach adına Dante, 3. penaltıyı üstten auta vurdu. Bayern maçı kazandı.

Dante, önümüzdeki sezon için Bayern ile çoktan anlaşmış durumda. Herhalde bizim memlekette olsa, futbol hayatı bitmek üzere olurdu.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Geçen hafta Almanya Kupası'nda Gladbach - Bayern maçı vardı. Maç 0-0 bitti ve penaltılara kaldı. Gladbach adına Dante, 3. penaltıyı üstten auta vurdu. Bayern maçı kazandı.

Dante, önümüzdeki sezon için Bayern ile çoktan anlaşmış durumda. Herhalde bizim memlekette olsa, futbol hayatı bitmek üzere olurdu.
    milan-barcelona macinda sampiyonlar liginde yani , barcelona milanin savunma oyuncusu thiago silvaya teklif yapti transfer donemi vs yokken , ve milan hemen oyuncuya kaptanlik onerdi. bizim ulkemizde olsa neler olcak allah bilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence GS ceza almalı.
    Bütün konu bir tarafa nedir bu mesajın amacı anlayamadım.
    Neyse Bayern örneği çok iyi bence. Bırakalım bu işleri sahaya bakalım. Şike şike şike diye kafayı yiyecegiz yoksa. Bence bu sene gayet temiz bir lig oluyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence GS ceza almalı.
    Nedeni ne ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

iste bu. 2 haftadir iyi sonuclar alamadik ama takimda moraller son derece yuksek imparator farki.

[YOUTUBE="acX0MvbjoL8"]Galatasaray[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ceza bekleyenler beklemeye devam etsin diyeceğim tek şey...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Yiğit İncedemir ; geçen yil kirmizi kart falan gormedi , hem bizim macda hem bizim mactan once kirmizi falan gormedi.
    http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=29&macId=98996

Ayrıca savcılık olayını küçümseme. Bir şey çıkarsa burada yazan herkes ifadeye çağırılır Küçümsenecek, alay edilecek bir şey değil bu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=29&macId=98996

Ayrıca savcılık olayını küçümseme. Bir şey çıkarsa burada yazan herkes ifadeye çağırılır Küçümsenecek, alay edilecek bir şey değil bu.
    Emenike olayini deyince sen bir an aklim geçen yil"a gitti. evet bu yil kirmizi gordu ama 1-0 ondeydik o maçta ve arenada idi. yigit incedemir transferi falanda gerceklesmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Emenike olayini deyince sen bir an aklim geçen yil"a gitti. evet bu yil kirmizi gordu ama 1-0 ondeydik o maçta ve arenada idi. yigit incedemir transferi falanda gerceklesmedi.
    Gerçekleştiğini iddaa etmedim zaten.

Emenike bizim maçımızdan önce sanırım bir pozisyonda koşarken sakatlanmış ve o maçı tamamlayamamıştı(maçı izlemedim arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla). Bir sonraki maç Fenerbahçe maçıydı evet. Bugün arkadaşım bana doktor raporunun olduğunu söyledi. Yani oynayamayacağına dair bir rapor. Bilen biri yanıtlarsa sevinirim arkadaşımın yalancısıyım. Yanlışta olabilir.

Galatasaray geçen sene ya da ondan önceki sene tam hatırlamıyorum ama rakip kim olursa olsun rakibin forvet oyuncusu Galatasaray'ın transfer etmek istediği oyuncu diye gazetelere çıkıyordu. Hatta aşırı tepki gelmişti bu olaya. Aklı çeliniyor vs. diye.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fatih Terim konuşmuş zaten.Ağzına da sağlık çok güzel konuşmuş.

Edit:Hatta ben şöyle düşünüyorum.Culio, eğer oynatabiliyorsak Manisaspor maçında oynamalı
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Açıklama konulmuş tamda mesajımı editlicektim silinmiş hemen

Gereken cevap verilmiştir.Nedim Türkmen kaale alınacak biri değil.Yaygaracı adam.

Üstelik Culio geçen hafta maç sonrası yapılan röportajda Galatasaray'a karşı oynamayacağım dememiş "oynamak istemezdim ama bir profesyonelim ve kulübüme ve taraftarıma saygım var. Bu nedenle çıkıp oynayacağım" demiştir, Orduspor Başkanı Sayın Nedim Türkmen de "bizim Galatasarayla ilgili bir sorunumuz yoktur, futbolcumuzla bizim aramızda bir olaydır" diyerek meseleye açıklık getirmiştir.
    Eger dedigin gibiyse durum daha vahim. Madem profesyonelim deyip oynayacam demis Culio, hangi mantikla adami gonderirsin ki. Cok tutarsiz bir baskan bu Nedim Turkmen. Ortaligi bulandirmaktan baska yaptigi bir is yok. Sahsen bu davranisiyla zaten GS sempatisi olan bir baskanin yaptiklarinin altinda baska nedenler ararim[GS kulubunun olaylarla ilgisi oldugunu dusunmuyorum]. Keske bu tip bir olay meydana gelmemis olsaydi. Oldu olacak diger yabancilari da yollasin, nasilsa ligde kalmayi garantilediler.
    TFF amacsiz takim kalmasin mantigiyla playoff falan koydu ama yine abuk subuk seyler olmaya devam ediyor. Dusmeye de playout koysalardi keske.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Culio: Öncelikle konuyu açığa kavuşturmak istiyorum. Kendimi yanlış ifade ettiğim için Ordu halkından özür diliyorum.

Culio: Birilerine zarar verdiysem ya da birilerini üzdüysem de özür diliyorum. Çünkü niyetim zarar vermek ya da üzmek değildi.

Culio: Orduspor'un her maçında yer almak istedim. Sezon boyunca her maçta bunu gösterdim.

Culio: Önümüzdeki iki maçı da oynamak istiyordum ama yönetim kurulu sözleşmeyi feshetme kararını aldı.

Culio: Ailem de Ordu'dan çok iyi bir hatırayla ayrılacak, bunun için çok mutluyuz. Ordu halkı bana hep saygıyla davrandı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fatih Terimden Önce - Sonra

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Youtube' daki videonun altındaki yorumlarıda okumanızı tavsiye ederim. Çok güzel tespitler var
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri