1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Threaded View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz

Bucaspor - Fenerbahçe İlk yarı: (3-1), İkinci yarı: (3-5) = Şike
    Samsunspor - Galatasaray İlk yarı: (2-0), İkinci yarı (2-4) = GS'nin 2000 ruhu

Emanuel Emenike: 1 maç önce sakatlandı oynamadı ve Fenerbahçe maçında oynamadı = Şike
    Yiğit İncedemir: Galatasaray'a transferi gümdemdeyken yine Galatasaray maçında alakasız bir kırmızı kart = Tesadüf
    Necati Ateş: Antalya maçına 3-4 gün kala gelen transfer(alacaklarından feragat etmesi dolayısıyla bonservissiz) = Tesadüf
    Culio: Galatasaray ile oynanacak maç öncesi yaptığı açıklamalar sebebiyle kadro dışı = Tesadüf
    Stancu: Galatasaray ile oynanacak maçtan 2 maç önce sakat. Bu maçta sakat ve oynamayacak(Emenike olayıyla birebir aynı) = Tesadüf

Tesadüf üstüne tesadüf. Aynısı Fenerbahçe'ye olunca şike var diye ortalıkta dolananlar kendi başlarına gelince ne var bunda tesadüf işte diye rahatlıkla işin içinden sıyrılıyor.

Galatasaray'ın bu tür basit şeyler yapacağını düşünmüyorum. Sadece bizimde yapmadığımızı söylüyorum ve yorum yaparken kendinizi bizim yerimize koymanızı istiyorum.

Emenike 9 Milyon Euro'ya geldi ve MECBUREN 10 Milyon Euro'ya satıldı. 9 Milyon ödedik diye basın yerden yere vurmuştu bizi. İşte transfer şikesi vs Ayrıca para sayma görüntüsü vs. vardı. Ne oldu o

Ayrıca Volkan Babacan Kayserispor'da oynarken Kadıköy'de ilk golde hata yapmıştı ve Sadri Şener: "Tanıdık bir yüz, tanıdık bir oyuncu" diye imalı bir söz söylemişti. Sadece 1-2 hafta sonra Trabzonspor'un kendi maçlarında Kayseri'nin yabancı kalecisi topu uzaklaştırırken hata yaptı ve Kayserispor gol yedi.

bunlarin aynisini savciliga dilekce olarak ver dostum

Bucaspor - Fenerbahçe İlk yarı: (3-1), İkinci yarı: (3-5) = Şike
    Samsunspor - Galatasaray İlk yarı: (2-0), İkinci yarı (2-4) = GS'nin 2000 ruhu

Biri Ligin sonu biri daha ligin baslari ligin basindami sike yapilir yoksa sonundami ? fenerbahce sike yapti demiyorum , ama biraz dusununce hangisi daha mantikli ? ligin basindami sike , yoksa sonundami ?

Yiğit İncedemir ; geçen yil kirmizi kart falan gormedi , hem bizim macda hem bizim mactan once kirmizi falan gormedi.

Necati Ates ; Devre Arasinda Transfer Yapmicagizda Ne Zaman Yapicagiz Bi Soylermisin ?

Culio: oynamak istemezdim ama bir profesyonelim ve kulübüme ve taraftarıma saygım var. Bu nedenle çıkıp oynayacağım“ demiştir..

Stancu: Bak kendin diyorsun 2 maç onceden sakatlanmis , emenike 1 maçtan once sakatlanmis ve tesaduf"ki oda fenerbahce maci.

ve emenike transferi daha lig bitmeden 4-5 hafta once patladi anlasildi falan denildi. yigit,necati,amrabat transferlerine bak hepsi devre arasinda istenilmis oyuncular.

adnan ozturkun lafi dogru boyle olaylarda galatasarayin ismi yok , galatasarayi sike olaylarina karistirmak istiyorlar dedi ne kadarda dogru cikti medya galatasarayin uzerine geliyor.
    Last edited by byariff : 27.Mart.2012 at 18:24

Mesaj Yetkileri