Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz
Bucaspor - Fenerbahçe İlk yarı: (3-1), İkinci yarı: (3-5) = Şike
Samsunspor - Galatasaray İlk yarı: (2-0), İkinci yarı (2-4) = GS'nin 2000 ruhu
Emanuel Emenike: 1 maç önce sakatlandı oynamadı ve Fenerbahçe maçında oynamadı = Şike
Yiğit İncedemir: Galatasaray'a transferi gümdemdeyken yine Galatasaray maçında alakasız bir kırmızı kart = Tesadüf
Necati Ateş: Antalya maçına 3-4 gün kala gelen transfer(alacaklarından feragat etmesi dolayısıyla bonservissiz) = Tesadüf
Culio: Galatasaray ile oynanacak maç öncesi yaptığı açıklamalar sebebiyle kadro dışı = Tesadüf
Stancu: Galatasaray ile oynanacak maçtan 2 maç önce sakat. Bu maçta sakat ve oynamayacak(Emenike olayıyla birebir aynı) = Tesadüf
Tesadüf üstüne tesadüf. Aynısı Fenerbahçe'ye olunca şike var diye ortalıkta dolananlar kendi başlarına gelince ne var bunda tesadüf işte diye rahatlıkla işin içinden sıyrılıyor.
Galatasaray'ın bu tür basit şeyler yapacağını düşünmüyorum. Sadece bizimde yapmadığımızı söylüyorum ve yorum yaparken kendinizi bizim yerimize koymanızı istiyorum.
Emenike 9 Milyon Euro'ya geldi ve MECBUREN 10 Milyon Euro'ya satıldı. 9 Milyon ödedik diye basın yerden yere vurmuştu bizi. İşte transfer şikesi vs

Ayrıca para sayma görüntüsü vs. vardı. Ne oldu o
Ayrıca Volkan Babacan Kayserispor'da oynarken Kadıköy'de ilk golde hata yapmıştı ve Sadri Şener: "Tanıdık bir yüz, tanıdık bir oyuncu" diye imalı bir söz söylemişti. Sadece 1-2 hafta sonra Trabzonspor'un kendi maçlarında Kayseri'nin yabancı kalecisi topu uzaklaştırırken hata yaptı ve Kayserispor gol yedi.