Quote Originally Posted by C h A o S View Post
Açıklama konulmuş tamda mesajımı editlicektim silinmiş hemen

Gereken cevap verilmiştir.Nedim Türkmen kaale alınacak biri değil.Yaygaracı adam.

Üstelik Culio geçen hafta maç sonrası yapılan röportajda Galatasaray'a karşı oynamayacağım dememiş "oynamak istemezdim ama bir profesyonelim ve kulübüme ve taraftarıma saygım var. Bu nedenle çıkıp oynayacağım" demiştir, Orduspor Başkanı Sayın Nedim Türkmen de "bizim Galatasarayla ilgili bir sorunumuz yoktur, futbolcumuzla bizim aramızda bir olaydır" diyerek meseleye açıklık getirmiştir.
Eger dedigin gibiyse durum daha vahim. Madem profesyonelim deyip oynayacam demis Culio, hangi mantikla adami gonderirsin ki. Cok tutarsiz bir baskan bu Nedim Turkmen. Ortaligi bulandirmaktan baska yaptigi bir is yok. Sahsen bu davranisiyla zaten GS sempatisi olan bir baskanin yaptiklarinin altinda baska nedenler ararim[GS kulubunun olaylarla ilgisi oldugunu dusunmuyorum]. Keske bu tip bir olay meydana gelmemis olsaydi. Oldu olacak diger yabancilari da yollasin, nasilsa ligde kalmayi garantilediler.
TFF amacsiz takim kalmasin mantigiyla playoff falan koydu ama yine abuk subuk seyler olmaya devam ediyor. Dusmeye de playout koysalardi keske.