Quote Originally Posted by Sekopej View Post
İyi de, oyunda şu anda gerçekte olmayan bir uygulama var oyunda, ha siz deseydiniz, biz böyle düşündük, tamam ama oynayanların keyfi için sorduk deyip, yine oynayanların keyfi için çok basit bir şeyi değiştirmeyip, sineğin mide bulandırmasına devam ediyorsunuz.
Valla defalarca yazdim neden degistirmeye sicak bakmadigimi.

Paolo Maldini Milan'in efsanesidir, degil mi? Son macinda taraftarlar bu adami yuhaladi.
Cruyff Ajax'in efsanesidir, degil mi? Ajax'i sadece para icin kac defa terk etti, yari yolda birakti?

Ziya Sengul ne yapti? Uc bes kurus paraya Fenerbahce'ye 11 yilini verdi. Kaptanlik yapti. Takim kume dusecek durumdayken para konusmadan geldi takimin teknik direktoru oldu ve ligde kalmasini sagladi. Ama kendisini sizden farkli ifade ettigi icin kulubun efsanesi olamaz diyorsunuz.

Ne diyeyim, sonra neden Fenerbahçeliler tepki gösteriyor demeyin çünkü iyi niyet göremiyoruz sizden, hiç göremedik.
Valla benim sahsen tepkiden herhangi bi cekincem yok. Sirf tepki alacagim diye de dogru bildigimi degistirmeye de pek niyetim yok. Arastirmada degisiklik istiyorsaniz arastirmacilari ikna etmek size kalmis. Ikna edecek mantikli nedenleri ortaya koyamiyorsaniz, kabullenmek zorundasiniz. Tipki bizim sizden tepki gelebilecegini en basindan kabullendigimiz gibi.