Quote Originally Posted by perpetua View Post
Valla defalarca yazdim neden degistirmeye sicak bakmadigimi.

Paolo Maldini Milan'in efsanesidir, degil mi? Son macinda taraftarlar bu adami yuhaladi.
Cruyff Ajax'in efsanesidir, degil mi? Ajax'i sadece para icin kac defa terk etti, yari yolda birakti?

Ziya Sengul ne yapti? Uc bes kurus paraya Fenerbahce'ye 11 yilini verdi. Kaptanlik yapti. Takim kume dusecek durumdayken para konusmadan geldi takimin teknik direktoru oldu ve ligde kalmasini sagladi. Ama kendisini sizden farkli ifade ettigi icin kulubun efsanesi olamaz diyorsunuz.

Valla benim sahsen tepkiden herhangi bi cekincem yok. Sirf tepki alacagim diye de dogru bildigimi degistirmeye de pek niyetim yok. Arastirmada degisiklik istiyorsaniz arastirmacilari ikna etmek size kalmis. Ikna edecek mantikli nedenleri ortaya koyamiyorsaniz, kabullenmek zorundasiniz. Tipki bizim sizden tepki gelebilecegini en basindan kabullendigimiz gibi.
Üstte 2 kere yazdım, cevap yazmadınız. Sizi ikna etmek inanın çok zor. Anlık tepki değil Ziya Şengül'e gösterilen diyoruz, Maldini son maçında ıslıklandı diyorsunuz. Sabit bir fikriniz var, biz ne desek boş. Bu kadar çok yazıyoruz ya, eğleniyorsunuzdur, egonuzu tatmin ediyorsunuzdur. Herşeye rağmen mantıklı ve önyargısız birisi olduğunuzu düşünüyordum. Ama değilsiniz. Egonuz ve size başarılar.