O zaman arkadaşın dediği öncelik lafının bir anlamı kalmıyor. Ben de biliyorum Fenerbahçe'nin tek bir kulvara bağlı kalacak bir takım olmadığını.
İşte ben ligi 2. bitirememe ihtimaline vurgu yapmak istemiştim. Ama diğer dediklerine "çok başarılı" kısmını saymasam da katılıyorum.
Özer muhabbetini fazlasıyla gereksiz kullanmıyor musun? Özer ilk 11'de oynadığı ve kötü performans gösterdiği Samsunspor maçından sonra 6 maç 18 kişilik kadroya giremedi, 3 maç 18 kişilik kadroya girdi ama oyuna girmedi sadece 1 maçta sonradan oyuna girdi. Yani Fenerbahçe'nin oynadığı son 10 maçta sadece 1 defa oyundaydı.
Tamam eleştirmek için Aykut Kocaman'ı bu argümanı kullanıyorsun ama biraz da rakamlara bakmak gerekir, sezonun ilk devresi için olabilir dediklerin ki kötü performans gösterdikten sonra zaten 6 maç kadroya bile almadı Özer'i.
Son 10 maçta, 900 dakika eder, 25 dakika oynamış bir oyuncu üzerinden hocayı eleştirmek, biraz acımasızlık oluyor. Bunu başka oyuncular üzerinden söylesen anlarım ama Özer üzerinden söyleme artık lütfen.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Mert
Orhan Serdar Yobo Ziegler
Mehmet Cristian Selçuk Caner
Bienvenu Semih
gibi çıkabiliriz.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Yeterince oynamış bir oyuncu. Özgür'ü kadro dışı olup Özer'in olmasını sindiremiyorum. Keza Bilica bugün Yobo sakatlansa Bekir ya da Serdar'ın yanına monte edilecek.
Ayrıca Alex olmadığı maçlarda hep bir Alex yaratmak istememizi çözemiyorum. Sezer, Özer, Stoch, Emre. Hepsini o bölgede denedi. Çift forvet oynamak istemiyor. İnatla. Neye inat ediyorsa.
Ayrıca
Aragones zamanı mesajlarını çıkartmak durumunda kalabilirim buradaki herkesinDediğim gibi aralarındaki tek var 7 puan. Sadece 7 puan fark için mi Aragones'e bu kadar yüklenildi ya da Aykut Kocaman'a bu kadar sabır gösteriliyor.
Neyse dediğim gibi tek ben Aykut Kocaman düşmanıyım. Koyu Fenerbahçe taraftarıyım ama Fenerbahçe'nin kötülüğünü düşünen yine benim. Amacım cemaatin başaramadığını başarmak, Aykut'u kovdurup cemaatten adam getirmek takımın başına.
aragonesle aykutun arasında 7 puan yok koca bi tarih var fenerbahçe var
Süper Final'de birçok sürpriz yaşanabilir. 6 maç var, telafi imkanı da fazlasıyla var. Bence olabilecek en iyi kadroyla çıkmalıyız. Bu maçla birlikte 3 maç daha kazansan Avrupa Ligi garanti. Diğer tarafta Şampiyonlar Ligi için büyük avantajın var. Ama rakiplerin de o kadar güçlü ki Avrupa Ligi'ne bile katılamayabilirsin. Ne olacağı belli olmaz. Türkiye Kupası'na da ciddi kadrolarla çıkmalıyız.
Bekq; Fenerbahçe Sohbet Alanı'nda fazlasıyla Aragones'ten, Aykut Hoca'nın yetersizliğinden bahsediyorsun. Bu maç konusunda bari Aragones deme, lütfen.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İlk 11'imiz : Mert , Gökhan Gönül, Serdar, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Caner, Dia, Stoch, Moussa Sow
Edit : Volkan yerine Mert varmış düzeltildi şimdi![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
cesur bir kadro![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
güzel kadro olmuş hucum hattı baya zengin
İlk 11'imiz gayet güzel.Ben çift forvet bekliyordum açıkçası ama buda iyi.Bu arada Aykut Hoca'yı eleştireyim derken işi abartmayın yahuHarbiden sinirleniyorum, kötü yazılar yazıcam birgün.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Güzel bir kadro. Caner orta sahada verimli olursa yeni transfer gibi olur. Özellikle Emre'nin yokluğunda Emre'yi aratmaz.
Ha bahsettiğimiz oyuncu Caner. Ne yapacağı hiç belli olmaz.
caner sol açık oynuyor orta alanda değil
Aynen yahu Caner solda.Ortada oynayan Topuz.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Topuz - Baroni - Caner - Dia
Stoch
Sow
Şeklinde düşündüm ben.
FB TV'de
Topuz - Baroni - Caner
Dia - Sow - Stoch
göstermiş. 4-3-3 yani. O şekilde yine orta sahada oluyor.
Dia - Topuz - Baroni - Caner
Stoch
Sow
Bu şekilde sizin dediğiniz.
normal 4 2 3 1 in 3 lüsünün sol kanatı işte
mert
gg serdar yobo ziegler
topuz cris
dia stoch caner
sow
Atv'demi maç?
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Maç atv'de
Aykut Kocaman'ın son dönemlerdeki tercihlerini eleştiren biri olarak söyleyebilirim ki helal olsun, Alex yokken bu takım 2 şekil oynayabilirdi ya çift forvetle ya da Hücum varsiyonu yuksek olan oyuncularla. Selçuk-Cristian takımı fazlasıyla geri çekiyor ve futbolumuzu köreltiyordu. Kadro ve tercihler oldukça yerinde, takdir edilmesi bir hareket.
Her insan hata yapar önemli olan hataları görüp tekrarlamamaktır umarım bu bir başlangıç olur.
...
Kayserispor yoğun pres uyguluyor, tempoya karşılık verdiğimiz müddetçe dengeyi lehimize çeviririz. Bir de bireysel hatalarımızdan arınsak çok iyi olacak da, işte.
...
Fener iyi başladı sayılır ama kontralar çok sıkıntı yaratabilir.
dia cok istekli ama cok bencil oynuyor
Fenerbahçe'nin böyle önemli bir aşamada Mert'e güvenmeye devam etmesi çok güzel olmuş. Genç oyuncuların bu şekilde şans bulup tecrübe kazanmaları Türk futbolu için çok önemli bir nokta..
caner kötü oynuyor
2, yarı selcuk girer
Amrabat 1-0
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved