Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

13 52.00%
  • Kayserispor kazanır

12 48.00%
Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 215 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor | Çeyrek Final

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Dediğiniz gibi olsa yani öncelikli amaç kupa olsa ve ihtimal ya ŞL'yi kaybetse Fener süper finalde?
    şu ortamda baktığımız zaman ligde şampiyonluk çok zor gibi duruyor ve 30 yıldır alamadığın bi kupada da artık tek favori olarak devam ediyosun ligi 2. olarak bitirmiş ve kupayı almış bi takım bu ortamda ben çok başarılı olmuştur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Bir takım aynı anda 2 kulvarda yarışamaz mı? O zaman avrupaya takım yollamayalım biz.
    O zaman arkadaşın dediği öncelik lafının bir anlamı kalmıyor. Ben de biliyorum Fenerbahçe'nin tek bir kulvara bağlı kalacak bir takım olmadığını.

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    şu ortamda baktığımız zaman ligde şampiyonluk çok zor gibi duruyor ve 30 yıldır alamadığın bi kupada da artık tek favori olarak devam ediyosun ligi 2. olarak bitirmiş ve kupayı almış bi takım bu ortamda ben çok başarılı olmuştur

İşte ben ligi 2. bitirememe ihtimaline vurgu yapmak istemiştim. Ama diğer dediklerine "çok başarılı" kısmını saymasam da katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Büyük ihtimal 11'imiz bu şekilde olacak. Dünyanın en iyi orta sahası Özer olduğu sürece bu takım çift forvet oynayamaz. Her maç attığı goller ve yaptığı asistler bizi buna mecbur bırakıyor.
    Özer muhabbetini fazlasıyla gereksiz kullanmıyor musun? Özer ilk 11'de oynadığı ve kötü performans gösterdiği Samsunspor maçından sonra 6 maç 18 kişilik kadroya giremedi, 3 maç 18 kişilik kadroya girdi ama oyuna girmedi sadece 1 maçta sonradan oyuna girdi. Yani Fenerbahçe'nin oynadığı son 10 maçta sadece 1 defa oyundaydı.

Tamam eleştirmek için Aykut Kocaman'ı bu argümanı kullanıyorsun ama biraz da rakamlara bakmak gerekir, sezonun ilk devresi için olabilir dediklerin ki kötü performans gösterdikten sonra zaten 6 maç kadroya bile almadı Özer'i.

Son 10 maçta, 900 dakika eder, 25 dakika oynamış bir oyuncu üzerinden hocayı eleştirmek, biraz acımasızlık oluyor. Bunu başka oyuncular üzerinden söylesen anlarım ama Özer üzerinden söyleme artık lütfen.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Mert
    Orhan Serdar Yobo Ziegler
    Mehmet Cristian Selçuk Caner
    Bienvenu Semih

gibi çıkabiliriz.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Özer muhabbetini fazlasıyla gereksiz kullanmıyor musun? Özer ilk 11'de oynadığı ve kötü performans gösterdiği Samsunspor maçından sonra 6 maç 18 kişilik kadroya giremedi, 3 maç 18 kişilik kadroya girdi ama oyuna girmedi sadece 1 maçta sonradan oyuna girdi. Yani Fenerbahçe'nin oynadığı son 10 maçta sadece 1 defa oyundaydı.

Tamam eleştirmek için Aykut Kocaman'ı bu argümanı kullanıyorsun ama biraz da rakamlara bakmak gerekir, sezonun ilk devresi için olabilir dediklerin ki kötü performans gösterdikten sonra zaten 6 maç kadroya bile almadı Özer'i.

Son 10 maçta, 900 dakika eder, 25 dakika oynamış bir oyuncu üzerinden hocayı eleştirmek, biraz acımasızlık oluyor. Bunu başka oyuncular üzerinden söylesen anlarım ama Özer üzerinden söyleme artık lütfen.
    Yeterince oynamış bir oyuncu. Özgür'ü kadro dışı olup Özer'in olmasını sindiremiyorum. Keza Bilica bugün Yobo sakatlansa Bekir ya da Serdar'ın yanına monte edilecek.

Ayrıca Alex olmadığı maçlarda hep bir Alex yaratmak istememizi çözemiyorum. Sezer, Özer, Stoch, Emre. Hepsini o bölgede denedi. Çift forvet oynamak istemiyor. İnatla. Neye inat ediyorsa.

Ayrıca

Aragones zamanı mesajlarını çıkartmak durumunda kalabilirim buradaki herkesin Dediğim gibi aralarındaki tek var 7 puan. Sadece 7 puan fark için mi Aragones'e bu kadar yüklenildi ya da Aykut Kocaman'a bu kadar sabır gösteriliyor.

Neyse dediğim gibi tek ben Aykut Kocaman düşmanıyım. Koyu Fenerbahçe taraftarıyım ama Fenerbahçe'nin kötülüğünü düşünen yine benim. Amacım cemaatin başaramadığını başarmak, Aykut'u kovdurup cemaatten adam getirmek takımın başına.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeterince oynamış bir oyuncu. Özgür'ü kadro dışı olup Özer'in olmasını sindiremiyorum. Keza Bilica bugün Yobo sakatlansa Bekir ya da Serdar'ın yanına monte edilecek.

Ayrıca Alex olmadığı maçlarda hep bir Alex yaratmak istememizi çözemiyorum. Sezer, Özer, Stoch, Emre. Hepsini o bölgede denedi. Çift forvet oynamak istemiyor. İnatla. Neye inat ediyorsa.

Ayrıca

Aragones zamanı mesajlarını çıkartmak durumunda kalabilirim buradaki herkesin Dediğim gibi aralarındaki tek var 7 puan. Sadece 7 puan fark için mi Aragones'e bu kadar yüklenildi ya da Aykut Kocaman'a bu kadar sabır gösteriliyor.

Neyse dediğim gibi tek ben Aykut Kocaman düşmanıyım. Koyu Fenerbahçe taraftarıyım ama Fenerbahçe'nin kötülüğünü düşünen yine benim. Amacım cemaatin başaramadığını başarmak, Aykut'u kovdurup cemaatten adam getirmek takımın başına.
    Bu 7 puanı da öğrendiğin iyi olmuş 2 sezon arasındaki şartları da karşılaştırdın mı bunları söylerken ?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

aragonesle aykutun arasında 7 puan yok koca bi tarih var fenerbahçe var

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Süper Final'de birçok sürpriz yaşanabilir. 6 maç var, telafi imkanı da fazlasıyla var. Bence olabilecek en iyi kadroyla çıkmalıyız. Bu maçla birlikte 3 maç daha kazansan Avrupa Ligi garanti. Diğer tarafta Şampiyonlar Ligi için büyük avantajın var. Ama rakiplerin de o kadar güçlü ki Avrupa Ligi'ne bile katılamayabilirsin. Ne olacağı belli olmaz. Türkiye Kupası'na da ciddi kadrolarla çıkmalıyız.

Bekq; Fenerbahçe Sohbet Alanı'nda fazlasıyla Aragones'ten, Aykut Hoca'nın yetersizliğinden bahsediyorsun. Bu maç konusunda bari Aragones deme, lütfen.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İlk 11'imiz : Mert , Gökhan Gönül, Serdar, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Caner, Dia, Stoch, Moussa Sow

Edit : Volkan yerine Mert varmış düzeltildi şimdi
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

cesur bir kadro
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

güzel kadro olmuş hucum hattı baya zengin

Nesil
    2006
    Yer
    11

İlk 11'imiz gayet güzel.Ben çift forvet bekliyordum açıkçası ama buda iyi.Bu arada Aykut Hoca'yı eleştireyim derken işi abartmayın yahuHarbiden sinirleniyorum, kötü yazılar yazıcam birgün.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel bir kadro. Caner orta sahada verimli olursa yeni transfer gibi olur. Özellikle Emre'nin yokluğunda Emre'yi aratmaz.

Ha bahsettiğimiz oyuncu Caner. Ne yapacağı hiç belli olmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

caner sol açık oynuyor orta alanda değil

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aynen yahu Caner solda.Ortada oynayan Topuz.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Topuz - Baroni - Caner - Dia
    Stoch
    Sow

Şeklinde düşündüm ben.

FB TV'de

Topuz - Baroni - Caner

Dia - Sow - Stoch

göstermiş. 4-3-3 yani. O şekilde yine orta sahada oluyor.

Dia - Topuz - Baroni - Caner
    Stoch
    Sow

Bu şekilde sizin dediğiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

normal 4 2 3 1 in 3 lüsünün sol kanatı işte

mert

gg serdar yobo ziegler

topuz cris

dia stoch caner

sow

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

normal 4 2 3 1 in 3 lüsünün sol kanatı işte

mert

gg serdar yobo ziegler

topuz cris

dia stoch caner

sow
    FB TV'de diziliş olarak

Topuz - Baroni - Caner

Dia - Sow - Stoch göstermiş. 4-3-3 şeklinde. Sanırım onlar yanlış gösterdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

FB TV'de diziliş olarak

Topuz - Baroni - Caner

Dia - Sow - Stoch göstermiş. 4-3-3 şeklinde. Sanırım onlar yanlış gösterdi.
    boşver onları

Nesil
    2006
    Yer
    11

Atv'demi maç?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

boşver onları
    Neyse maç başlasın anlarız Umarım 4-3-3 oynatır görürüz takımı. Sezon başından beri istediğimiz diziliş buydu.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Maç atv'de

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    İlk 11'imiz gayet güzel.Ben çift forvet bekliyordum açıkçası ama buda iyi.
    Aykut Kocaman'ın son dönemlerdeki tercihlerini eleştiren biri olarak söyleyebilirim ki helal olsun, Alex yokken bu takım 2 şekil oynayabilirdi ya çift forvetle ya da Hücum varsiyonu yuksek olan oyuncularla. Selçuk-Cristian takımı fazlasıyla geri çekiyor ve futbolumuzu köreltiyordu. Kadro ve tercihler oldukça yerinde, takdir edilmesi bir hareket.

Her insan hata yapar önemli olan hataları görüp tekrarlamamaktır umarım bu bir başlangıç olur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kayserispor yoğun pres uyguluyor, tempoya karşılık verdiğimiz müddetçe dengeyi lehimize çeviririz. Bir de bireysel hatalarımızdan arınsak çok iyi olacak da, işte.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fener iyi başladı sayılır ama kontralar çok sıkıntı yaratabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

dia cok istekli ama cok bencil oynuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'nin böyle önemli bir aşamada Mert'e güvenmeye devam etmesi çok güzel olmuş. Genç oyuncuların bu şekilde şans bulup tecrübe kazanmaları Türk futbolu için çok önemli bir nokta..

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

caner kötü oynuyor

2, yarı selcuk girer

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Amrabat 1-0
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Fener iyi başladı sayılır ama kontralar çok sıkıntı yaratabilir.
    Kayseri buldu golü.

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri