Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
1 ile 30 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Biz zaten Galatasaray'lıların ikna olmasına ihtimal vermiyoruz Cihan Emre o basın toplantısını bizler için yaptı, çünkü içerideki rahatsızlık dışarıdakinden çok daha güçlüdür.
    Başka bir durum olsa ikna olurum. At gözlüğü ile baktığımı düşünmüyorum. Ama burada video var. Ve söylediği idda edilen kelimeyi o ağız hareketlerine oturtabiliyoruz. Ama yeni iddayı oturtmaya çalıştığımızda olmuyor. "Pr" ile alakalı hiç bir vurgu yok.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Başka bir durum olsa ikna olurum. At gözlüğü ile baktığımı düşünmüyorum. Ama burada video var. Ve söylediği idda edilen kelimeyi o ağız hareketlerine oturtabiliyoruz. Ama yeni iddayı oturtmaya çalıştığımızda olmuyor. "Pr" ile alakalı hiç bir vurgu yok.
    Zokora ile 1 pozisyon tartışmadılar. Tekrar söylüyorum birçok pozisyon tartıştılar ve bu pozisyonda onu dediğini iddaa etmiyor zaten.

Nigga, Nigger veya her ne ise hiç anlaşılmıyor o görüntüde. Sadece "F..." anlaşılıyor net olarak.

Mesaj Yetkileri