Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
1 ile 30 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yahu bu kadar tartışmaya da gerek yok, Zokora savcılığa suç duyurusunda bulundu mu? Önemli olan bu.

Maç içerisinde özrünü kabul edeceksin, sonra kaybedince böyle demiş olabilir, şöyleydi, böyleydi diyeceksin. Madem ki bu kadar çirkin, iğrenç bir şey, maç içerisinde adama neden sarılıyorsun?

Demiştir ya da dememiştir bilmiyorum ama Zokora'nın maç sonu çıkıp konuşması tamamen art niyetli bir yaklaşım, eğer saha içinde de Emre ile sarılmasalar gerçekten içerlemiş derdim.
    Şöyle bir olay var ama Serkan abi ;

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Zokora'nın menajeri: "Emre ve Zokora maç sonu sarıldı barıştı ama ts yönetimi bu olayı duyunca Zokora'ya baskı yaptı."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Şöyle bir olay var ama Serkan abi ;
    Bunun görüntüleri de var zaten, sarılıyorlar konuşuyorlar. Zokora gerçekten bu lafa takmış olsa sarılır mıydı?

Ben hala suç duyurusunda bulunup bulunmayacağını merak ediyorum. Çünkü adli yönden de cezası var, eğer Emre dediyse.

Ha bir de taraftar ile sahadaki oyuncu bir tutulmaz söylemleri var, evet tutulmaz, sahadaki oyuncu yaptıysa kendisi ceza alır ama taraftar yaptıysa seyircisiz oynama, puan silme hatta küme düşmeye kadar uzanır işin ucu ve oyuncunun yaptığı bireyi bağlar, taraftar yapıyorsa toplumsal sıkıntı vardır ve daha büyük tepki gösterilmelidir.

Olaya bakış açısı bile objektifliğin olmadığının göstergesi, insanlık suçu varsa bunun taraftarı oyuncusu olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bunun görüntüleri de var zaten, sarılıyorlar konuşuyorlar. Zokora gerçekten bu lafa takmış olsa sarılır mıydı?

Ben hala suç duyurusunda bulunup bulunmayacağını merak ediyorum. Çünkü adli yönden de cezası var, eğer Emre dediyse.

Ha bir de taraftar ile sahadaki oyuncu bir tutulmaz söylemleri var, evet tutulmaz, sahadaki oyuncu yaptıysa kendisi ceza alır ama taraftar yaptıysa seyircisiz oynama, puan silme hatta küme düşmeye kadar uzanır işin ucu ve oyuncunun yaptığı bireyi bağlar, taraftar yapıyorsa toplumsal sıkıntı vardır ve daha büyük tepki gösterilmelidir.

Olaya bakış açısı bile objektifliğin olmadığının göstergesi, insanlık suçu varsa bunun taraftarı oyuncusu olmaz.
    Tamam abi bu kısma birşey demiyorum zaten. TS yönetimi olayı duyunca Zokora'ya baskı yapmış şeklinde haber var. Twitter'da 12numara.org adlı hesap da bunu paylaştı. Ben o açıdan dedim. Belki Zokora istemeye istemeye yaptı o açıklamayı bilemeyiz ki.

Mesaj Yetkileri