Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 26.83%
  • Berabere biter

5 12.20%
  • Galatasaray kazanır

25 60.98%
Sayfa 11 / 16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 462 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hüseyin Göçekmisin nesin allah seni bildiği gibi yapsın başka hiç bir şey demiyorum. Tüm beddualarım ve binlerce kişinin bedduası seninle. Izdırabını çekesin bunların başka da bir şey demiyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ya şaka maka o adam Eboue'ye kosarken ödüm patladı adamı öldürecek diye.Tekbir sesleriyle ''vur vur'' sesleriyle insan olmadıgını kanıtladı o bagıranlar.Oyuncuları gaza getirdiler oyuncularda gaza geldi 5 dk daha uzasa maç en az 1 kırmızı kart daha çıkardı.Şu yapılanlar insanlık işi degildi ya gözleri dönmüs.Küfürleri artık zaten geçtim.Ah rakiplere bu kadar küfredeceklerine kendi takımlarını eleştirebilseler.Sen git hakeme rakibe bu kadar söv ama Quaresma adam akıllı top oynamasın tribünlere cagır.Galatasaray'a karşı bunlar yapıldıysa biz İnönü'ye gittigimizde neler olacak çok merak ediyorum.Umarım stada sadece İNSANları alırlar.Yenilgiyi hazmedemiyorsan izleme karışma futbola terbiyesiz insanlık dışı varlıklar.Klasik bir cümle olacak ama ''sonrada Türk futbolu neden gelismiyor.'' Geçen günlerde şampiyonlugun kaderinin belirlenecegi Dortmund-Bayern maçınıda gördük 2 takım taraftarları yan yana izledi.Deplasman yasagı cok dogru birde rakip taraftar olsa kim bilir neler olurdu.Tabi hakem de berbat ötesiydi onuda belirtmekte yarar var.Tribünlerin bu kadar insanlıktan çıkmasına onunda katkısı bulunmadı degil.

Maçada bakarsak iki takımda güzel futbol oynamadı.Bence biz TS maçındaki oyunumuzla iki ekibi de rahat yeneriz diye düsünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Muslera bizi kurtaran isimdi. Bu maç en kritik maçımızdı bence artık şampiyonuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar lütfen biraz sakin olalaım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

lincoln ün kadıköyde attığı frikik golüne önünde serbest vuruş arkasında çift vuruş işareti yapan bu seneye kadar yönettiği hiçbi maçı kazanamadığımız hakem hüseyin göçekti kaldıki 2 tarafada hataları vardı ofsayttan attığımız golü görmesinin imkanı yok onu hakem hatasından saymıcaksın ernest 50 kere sarı kart görmeliydi saydırtmayın burda

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Galatasaray'a karşı bunlar yapıldıysa biz İnönü'ye gittigimizde neler olacak çok merak ediyorum.
    Büyük ihtimalle taraftar olmayacak o maçta. Ama çatılara yerleştirilmiş sniperlar teker teker indirecek futbolcuları.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ernst'e verdiği sarı kartı eğer maç bittikten sonra topu yere vurduğu için verdiyse yanlış karar, eğer bir söylemde bulunduysa kırmızı kart vermesi gerekirdi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hakem çok kötü bir maç yönetti. Melo'nun golü de ofsayttı. 2. gole kadar ofsaytten gol atmanın üzüntüsüyle tam olarak sevinemedim. Ama Aydının golüyle rahatladım.

Çarşı'ya diyecek hiç birşey yok. Her geçen yıl daha da dibe batıyorlar. Önceden duyarlı taraftar grubu diye anılırdı ama şimdi...

Ben anlamadım ne olduda Gs-Bjk bu duruma geldi. Önceden kardeş takım diye adlandırılırdık yahu biz. Fazla olay çıkmazdı. Ama son yıllarda nerdeyse Fener düşmanlığının seviyesine geldi. Daha maç başlamadan küfürler ediliyordu zaten. Üstüne hakem de katkı yapınca olaylar bu noktaya geldi. O Eboue ye doğru gelen taraftarın iyiki el ayağına dolandı yoksa çok kötü şeyler olurdu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tarih 17 Subat 2012: Fatih Terim: Galatasaray taraftarından bir ricam var. Aydın'ı kazanmak için bana yardımcı olsunlar.

Büyüksün İmparator! Helal olsun Aydın!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu arada Galatasaray'lı arkadaşları da tebrik ediyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Milimetrik olunca , hakemin görmesi zor olunca ofsayt olmamış mı oluyor ? Uzak değil daha bu yıl Manisa maçında Semih geriden çıkıp golü attı ofsayt diye kesildi orda hak yenmiş olmadı mı ? Belki burada puanları etkilicekti ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    q7 atılmalıydı ama onun öncesinde elmanderin arkadan hilberte yaptığını benim haricimde gören yokmu?
    O pozisyon da bana kalırsa net kırmızı karttı, arkadan müdahale. Zaten verilmesi gereken ve verilen kırmızı kartlar konusunda herkes hemfikirdir, ofsayttan gelen golde de öyle. Yönetim genel anlamda çok kötüydü. Kilit noktalarda verilen yanlış kararlar maçı bana kalırsa baştan sona etkiledi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Huseyin gokcek yonettigi 7 galatasaray maçinda , galatasarayin 1 galibiyeti var bu adam hani galatasarayliydi , butun maclari kazanirdik ozman degilmi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hatırlıyorum o sözü. Ama pek önemsememiştim Aydın'ı bunca sene kazanamamışız şimdi mi kazanacağız diye, hakikaten ters köşe yaptı bizi Fatih hoca
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Tarih 17 Subat 2012: Fatih Terim: Galatasaray taraftarından bir ricam var. Aydın'ı kazanmak için bana yardımcı olsunlar.

Büyüksün İmparator! Helal olsun Aydın!
    Fatih Hoca çok büyük adam gerçekten.Emre'yi kazandık,Hakan Balta en iyi oyununu oynuyor.Üstüne bir de yıllardır bu adamın bu takımda işi ne dediğimiz Aydın ortaya çıktı.Ne desek az

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sahaya atlayan varliklarin insanlikla ve futbolla alakasi yok onlar sirf olay cikarmak icin stada gelmisler belli..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu takım şampiyon olur aga ne eder ne yapar olur. Bu takım bir kere inanmış.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hakem çok kötü bir maç yönetti. Melo'nun golü de ofsayttı. 2. gole kadar ofsaytten gol atmanın üzüntüsüyle tam olarak sevinemedim. Ama Aydının golüyle rahatladım.

Çarşı'ya diyecek hiç birşey yok. Her geçen yıl daha da dibe batıyorlar. Önceden duyarlı taraftar grubu diye anılırdı ama şimdi...

Ben anlamadım ne olduda Gs-Bjk bu duruma geldi. Önceden kardeş takım diye adlandırılırdık yahu biz. Fazla olay çıkmazdı. Ama son yıllarda nerdeyse Fener düşmanlığının seviyesine geldi. Daha maç başlamadan küfürler ediliyordu zaten. Üstüne hakem de katkı yapınca olaylar bu noktaya geldi. O Eboue ye doğru gelen taraftarın iyiki el ayağına dolandı yoksa çok kötü şeyler olurdu.
    Ek olarak bu maçı kazanırsak şampiyonuz diyordum. Kazandık ve benim tahminlerime göre (İnşallah) şampiyon olmak üzereyiz. Evet daha çok erken ama bu en önemli deplasmandı. Fener deplasmanından bile daha önemli.

Edit : Buna da ek olarak BJK'ye ne cezası gelecek şimdi ? Taraftarsız mı, bayan seyircili mi. Eğer bayanlar, çocuklar giriyorsa ne anlamı kaldı o cezanın.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Milimetrik olunca , hakemin görmesi zor olunca ofsayt olmamış mı oluyor ? Uzak değil daha bu yıl Manisa maçında Semih geriden çıkıp golü attı ofsayt diye kesildi orda hak yenmiş olmadı mı ? Belki burada puanları etkilicekti ?
    Hakemler orda kararlarını TV'den vermiyorlar. Anlık bir karar. Önemli olan da verilen kararın hangi şartlarda verildiği. Koltuguna oturup ofsayt hakem maçı sattı demek dedikodu yapmaktan fazlası değil.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bura FB-GS maci konusu mu anlamadim
    Hic BJKli yok mu forumda
    FBller GSlilerle atisip duruyor, konu basligi yanlis galiba

BJK cok iyi basladi ama 20.dakkadan itibaren GS kontrolune girdi mac. Ofsayttan gelen golden sonra hepten dustu BJK. Zaten iyi defans yapan GSnin daha fazlasini yapmasina gerek kalmadi. GS poziyona girmeden 2-0 kazandi. BJK ilk bolumlerde kacirdiklarindan 1 tanesini atabilseydi daha zevkli bir mac olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu geçen sene Fenerbahçe'de şampiyonluk yolundaydı bu kadar at gözlüğüyle bakmıyordu olaya. Ben anlamadım bu işi. Ayrıca neden hep aynı isimlere tepki. Melo ve Eboue. Selçuk Trabzon'da bile bu kadar tepki çekmedi. Niye Selçuk, Elmander değil Muslera değil. Bu ikili. Şapkayı önüne koyup düşünmek lazım.

Çarşı'yı sevmem, son yıllarda iyice başı boş kaldılar özellikle. YD'nin de payı var tabi. Ama Nasrettin Hoca fıkrası vardır ya hani der hırsızın hiç mi suçu yok.

Bu ülkede hiç bi taraftar diğer taraftara yol göstermesin, ayıp, beter olun, yakışmıyor diye. Herşeyi gördük bu ülkede. Stadda ölümden tut, takım kaptanının milli takım abisine attığı tokatı, sahaya atılan bıçak filan değil baltayı da, sahaya inen arbede yaratan taraftarı da. Zihniyetimiz, futbol sevgimiz kokuşmuş bizim, tek taraflı görmeye programlanmışız.

Beşiktaşlıya, Fenerliye, Cimbomluya yada Trabzonluya değil insanlığımıza yakışmayan şeyler yapıyoruz, söylüyoruz. Hepimiz aynı şeyin lacivertiyiz. Önce bunu kabul edersek seviyeli bir tartışma içine girebiliriz. Kimsenin buraya kadar okuyacağını sanmıyorum ama olanlar bunlar ne yazık ki.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ne olursa olsun kazanmak güzel.Eğer haftaya da Fenerbahçe karşısında galibiyet alırsak çok rahatlarız.Ama umarım bugünkü gibi oynamayız.Bence çok kötüydük.Hele 2. yarı iyice geriye yaslandık.Dünkü Fenerbahçe'yi gördükten sonra bu oyun bize galibiyeti getirmez.

Koskoca maçta en güzel şey Aydın'ın attığı gol. Başka da bir şey yok. Helal olsun çocuğa, nasıl bir kendine güvenle girdiyse pozisyona, Quaresma faul yapmak için çok uğraştı ama yılmadı Aydın, devam etti. Mükemmel bir gol attı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş'tan Ernst maçın ikinci yarısında hakeme ilginç bir tepki gösterdi.

http://www.ligtv.com.tr/haber/ernstten-ilginc-tepki

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fatih Terim: "Aydın kendini geliştirecek. Galatasaray Florya Tesisleri onun 2. evi olacak, çok çalışacak. Ben bu hafta idmanda Aydın'ın şutlarına takıldım; "Bir de maçta olsa" diye. Beni mahcup etti."

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Yahu geçen sene Fenerbahçe'de şampiyonluk yolundaydı bu kadar at gözlüğüyle bakmıyordu olaya. Ben anlamadım bu işi. Ayrıca neden hep aynı isimlere tepki. Melo ve Eboue. Selçuk Trabzon'da bile bu kadar tepki çekmedi. Niye Selçuk, Elmander değil Muslera değil. Bu ikili. Şapkayı önüne koyup düşünmek lazım.

Çarşı'yı sevmem, son yıllarda iyice başı boş kaldılar özellikle. YD'nin de payı var tabi. Ama Nasrettin Hoca fıkrası vardır ya hani der hırsızın hiç mi suçu yok.

Bu ülkede hiç bi taraftar diğer taraftara yol göstermesin, ayıp, beter olun, yakışmıyor diye. Herşeyi gördük bu ülkede. Stadda ölümden tut, takım kaptanının milli takım abisine attığı tokatı, sahaya atılan bıçak filan değil baltayı da, sahaya inen arbede yaratan taraftarı da. Zihniyetimiz, futbol sevgimiz kokuşmuş bizim, tek taraflı görmeye programlanmışız.

Beşiktaşlıya, Fenerliye, Cimbomluya yada Trabzonluya değil insanlığımıza yakışmayan şeyler yapıyoruz, söylüyoruz. Hepimiz aynı şeyin lacivertiyiz. Önce bunu kabul edersek seviyeli bir tartışma içine girebiliriz. Kimsenin buraya kadar okuyacağını sanmıyorum ama olanlar bunlar ne yazık ki.
    Olay bu kadardır kardeşim seni tebrik ediyorum,başarılarının devamın diliyorum.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bu arada Tayfur'un Carlos Carvalhal'in Türk versiyonu olduğunu bir kez daha gördük.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Beşiktaş'tan Ernst maçın ikinci yarısında hakeme ilginç bir tepki gösterdi.

http://www.ligtv.com.tr/haber/ernstten-ilginc-tepki
    Maçın özeti bu işte.

Hiç kimse boşuna atıp tutmasın yok çArşı batırdı insanlıktan çıktı cart curt. Yıllardır sözde futbolumuzun sahipleri bu taraftarı bu hale getirdi. İllallah dedirttiler artık. Çileden çıkarttılar. Delirttiler. Evet tasvip edilecek şeyler değil bunlar ama hakkaten bu taraftarın sabrı kalmadı. Ben şahsen o sahada futbolcu olsam Hüseyin Göçek varlığına birşey yapmadan 90 dakikayı bitirebilir miydim hiç emin değilim.

Sonu çoktaaan belli olmuş bir dizi bu başka birşey değil.

Galatasaray'a tebrikler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sen diyince aklıma geldi. Tayfur Havutçu ne kadar karizmatik adammış

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

http://www.ligtv.com.tr/haber/inonu-karisti

2. dakika Yuh arkadaş Yuh be.

Sayfa 11 / 16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri