Yanlış okumadıysam bu hakemin yönettiği 9 Galatasaray macında Galatasaray'ın sadece 1 galibiyeti varmış. Hakeme saldırmak ne kadar da kolay gelir insanlara şaşıyorum doğrusu..![]()
Yanlış okumadıysam bu hakemin yönettiği 9 Galatasaray macında Galatasaray'ın sadece 1 galibiyeti varmış. Hakeme saldırmak ne kadar da kolay gelir insanlara şaşıyorum doğrusu..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
hakemin galatasaraylılığına kimse laf etmiyorki isyan hakemin verdiği kararlara
Yok yok şu an öyle bir psikolojiye girdiniz ki sizin Uefa kupanız var desek yokki hani nerde diyeceksiniz.
Geyiğinizi sohbet alanında çeviriniz lütfen.
Aydın'ın şutu 102 km hızla gitmiş.
Bu arada hakem gençliğinde gs basket takımında oynamış diye Galatasaray taraftarı olacak değil. Zamanında Emre'de, Caner'de GS forması giyiyordu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hakem GS liymiş değilmiş bu önemli değil. İsterse BJK'li olsun. İyi ve tarafsız şekilde yönetmesi önemli. Taraflı olduğuna ben inanmıyorum ama maçı kaldıramadı. Vasatın da vasatıydı. Yüzüne gözüne bulaştırdı.
O değilde yarın vizem var ve benim kafa bir milyon oldu maç yüzünden. Artık sabahın köründe kalkıp çalışacağım mecbur :]
FM Gazetesi
A. Albayrak : Bu kadar derbiyi kaldırmaya hazır değiliz demekki. Allah yardımcımız olsun.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ofsayt olmadıgı görülüyor aslında. Yani varsa bile 10 cm. Bunu da bir yardımcı hakemin o an görmesi inanılmaz zor. Bence oynatma kararı doğru karar. Çünkü hakem tereddütte kaldıgında oynatması isteniyor diye biliyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
burada top daha geliyor,vuruşta 34 santim olduğu digiturk tarafından tespit edildi zaten. 34 santim de az değil.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hmm. Tamam 34 olsun farketmez, görülmesi zor sonucta. 1 saniyelik bir olay. Neyse. Bunlardan önemlisi Beşiktaş'ın kaç maç ceza alacağı. Bana kalırsa önümüzdeki sezona da yayılmalı seyircisizlik cezası. Ve saglam da bir para cezası gelmeli. Yapılanlar insanlık dışıydı.
Futbolcu Bilgileri
Bunun gibi 1000 gol verilmiştir Avrupa'da.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu goldeki offside pozisyonuna "olabilir böyle şeyler" diyen arkadaşları ciddi ciddi notepad'a yazıyorum. Zamanı geldiğinde itina ile kullanacağım haberiniz ola. Çok ciddiyim. :]
FM Gazetesi
Pozisyon ofsayt, itiraz eden yok yani ben etmiyorum. Aynı pozisyonu ligde Egemen son dakikada Antep'e atmıştı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Madem bu kadar çok biliyorsunuz bir oyuncunun tek maçla değerlendirilmeyeceğini ve bir tek Fernandes'in değil takım olarak Beşiktaş'ın çok kötü oynadığını belirtseniz daha iyi olurdu. Sonuçta bu kadar karışık bir sezon geçiren takımı sayısız maçta tek başına taşıyan oyuncudan bahsediyoruz. Bir oyuncunun illa ki kötü oynadığı maçlar olacaktır.
Fernandes Beşiktaşa 4 gömlek üstün bi futbolcu. O kadar Net.
Fernandes Beşiktaş'a 3-4 beden büyük falan değil ben bunu direk Beşiktaş'ı küçümsemek olarak algılarım. Beşiktaş'ta olan hiç bir futbolcu Beşiktaş'tan üstün değildir hatta bazı oyuncular Beşiktaş'a yakışmıyor. Quaresma'nın bu takıma zerre kadar katkısı yok yattığı yerden milyon dolarlar götürüyor istediğinde oynuyor yeniden yapılandırılmaya gitmeli Beşiktaş. Ayrıca bugün taraftarların yaptıklarından dolayı da kızmıyorum taraftara birşeyde demiyorum takımı bu hale getirenlere bir tepkiydi o içten içe taraftarın canını sıkıyor bu durum. Her insanın her takımın başına gelir bu tür durumlar
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek derim ben
Fernandes konusunda da hak veriyorum ama Beşiktaş'a değil, Beşiktaş'ın şu anki kadro yapısına fazla. Çevresinde oynayan oyunculara bakınca bende çok üzülüyorum adama.
Tabii ki değil. Felipe Melo alındığı zaman pek olumlu bakmamıştım. Sonra takıma katkı sağlayınca çabalayınca iyi performans sergileyince sevdim Melo'yu. İyi mücadele ediyordu aldığı paranın hakkını veriyordu. Riera ile kavgasından sonra gözümden düştü Melo. Galatasaray'a yakışmayan bir futbolcu her ne kadar çok iyi bir futbolcuda olsa. Sene sonu bonservisinin alınmamasını istiyorum bende şuan yönetim sadece iyi giden bir süreci bozmamak için takımda tuttu bugün gol attıysa bile yönetimin düşüncesini değişmediğini düşünüyorum ( umuyorum )
Yani şu aşamada affedilmesini doğru mu karşılıyorsun ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Eğer Melo, kadroyu bozmamak ve şampiyonlukta bir kaza olmaması için affedildiyse ve bunu da GS'liler destekliyorsa o zaman GS değerlerini hiçse sayıyorsunuz demektir. Bir insanın şerefinin sorgulanmasına benziyor bence bu.
FM Gazetesi
Bu durumu iyi karşılamıyorum ben. Çünkü bir çok açıklamalar yapıldı hiç bir futbolcu Galatasaray'dan büyük değildir diye. Sabrettik, 1 değil 2 değil 3 değil 10 değil 20 değil dendi. Ve 1,5 hafta sonra ilk on birde başladı oyuncu. Yönetim tükürdüğünü yaladı bence sportif başarı öne geçmiş oldu. Galatasaray menfaatleri düşünüldüğü için olabilir ama pekte doğru olduğunu düşünmüyorum ben. Onun yerine Ceyhun oynayabilirdi bulunmaz bir hint kumaşı değil Melo. Takım arkadaşını tekme tokat dövmek ne demektir affedilecek birşey değil bu kesinlikle değil.
Teşekkür ediyorum gerçekten görüşlerin benim çok hoşuma gitti bir G.Saray'lının da benim gibi düşünmesi beni sevindirdi.
Konuyu daha fazla amacından saptırmayalım.
Velhasıl kelam bu Süper Final'de ev sahipleri kaybettiği sürece bir daha maç seyredemeyecek kendi taraftarları![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fatih Terim : Galatasaray bu olaydan güçlenerek çıkacaktır. Melo ve Riera sahada bunun nesi yanlış ki. Adam golünü de attı beraber de sevindiler.
Rica ederim doğru olan neyse her zaman o yönden bakmaya çalışırım. Her ne kadar takımın destekçiside olsak taraftarlık yanlışları görmeyecek kadar kör etmemeli gözleri
İki takımıda tebrik ediyorum. Her ne kadar galibiyete pek fazla sevinmesemde zorlu deplasmandan 3 puan ile dönmek iyi oldu önümüzde ki maçlarda futbol anlamında daha iyi şeyler yapmamız dileğiyle![]()