Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 26.83%
  • Berabere biter

5 12.20%
  • Galatasaray kazanır

25 60.98%
Sayfa 13 / 16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 462 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yanlış okumadıysam bu hakemin yönettiği 9 Galatasaray macında Galatasaray'ın sadece 1 galibiyeti varmış. Hakeme saldırmak ne kadar da kolay gelir insanlara şaşıyorum doğrusu..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Federasyon başkanı da Beşiktaşlıymış diyorlar
    Playoff'u koyan başkan Fenerli,şimdiki başkan Beşiktaşlı.Ama hakem Galatasaraylı olunca auuv

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Sağ olsun çok yardımı dokunur.
    Özünde iyi bir insan aslında
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

hakemin galatasaraylılığına kimse laf etmiyorki isyan hakemin verdiği kararlara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok yok şu an öyle bir psikolojiye girdiniz ki sizin Uefa kupanız var desek yokki hani nerde diyeceksiniz.

Geyiğinizi sohbet alanında çeviriniz lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aydın'ın şutu 102 km hızla gitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu arada hakem gençliğinde gs basket takımında oynamış diye Galatasaray taraftarı olacak değil. Zamanında Emre'de, Caner'de GS forması giyiyordu.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakem GS liymiş değilmiş bu önemli değil. İsterse BJK'li olsun. İyi ve tarafsız şekilde yönetmesi önemli. Taraflı olduğuna ben inanmıyorum ama maçı kaldıramadı. Vasatın da vasatıydı. Yüzüne gözüne bulaştırdı.

O değilde yarın vizem var ve benim kafa bir milyon oldu maç yüzünden. Artık sabahın köründe kalkıp çalışacağım mecbur :]
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

A. Albayrak : Bu kadar derbiyi kaldırmaya hazır değiliz demekki. Allah yardımcımız olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ofsayt olmadıgı görülüyor aslında. Yani varsa bile 10 cm. Bunu da bir yardımcı hakemin o an görmesi inanılmaz zor. Bence oynatma kararı doğru karar. Çünkü hakem tereddütte kaldıgında oynatması isteniyor diye biliyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

burada top daha geliyor,vuruşta 34 santim olduğu digiturk tarafından tespit edildi zaten. 34 santim de az değil.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post

Ofsayt olmadıgı görülüyor aslında. Yani varsa bile 10 cm. Bunu da bir yardımcı hakemin o an görmesi inanılmaz zor. Bence oynatma kararı doğru karar. Çünkü hakem tereddütte kaldıgında oynatması isteniyor diye biliyorum.
    35 cm miş ofsayt maratonda bi ıvır zıvır var ordan bilmişler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post

Taylancığım pierolar 34. santim olduğunu söylüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hmm. Tamam 34 olsun farketmez, görülmesi zor sonucta. 1 saniyelik bir olay. Neyse. Bunlardan önemlisi Beşiktaş'ın kaç maç ceza alacağı. Bana kalırsa önümüzdeki sezona da yayılmalı seyircisizlik cezası. Ve saglam da bir para cezası gelmeli. Yapılanlar insanlık dışıydı.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bunun gibi 1000 gol verilmiştir Avrupa'da.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu goldeki offside pozisyonuna "olabilir böyle şeyler" diyen arkadaşları ciddi ciddi notepad'a yazıyorum. Zamanı geldiğinde itina ile kullanacağım haberiniz ola. Çok ciddiyim. :]
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Pozisyon ofsayt, itiraz eden yok yani ben etmiyorum. Aynı pozisyonu ligde Egemen son dakikada Antep'e atmıştı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Fernandes: Bence cok yetenekli bir balon kendisi. Sadece bu mac icin degil, genel icin soyluyorum. Ilk yarida bombos durumda olan Quaresma'ya topu vermeyip, ters ayagiyla ceza alaninin disindan sut cekmesi Besiktas'in maglubiyetinin tek nedenidir demek agir olur ama tek nedenidir.
    Madem bu kadar çok biliyorsunuz bir oyuncunun tek maçla değerlendirilmeyeceğini ve bir tek Fernandes'in değil takım olarak Beşiktaş'ın çok kötü oynadığını belirtseniz daha iyi olurdu. Sonuçta bu kadar karışık bir sezon geçiren takımı sayısız maçta tek başına taşıyan oyuncudan bahsediyoruz. Bir oyuncunun illa ki kötü oynadığı maçlar olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Madem bu kadar çok biliyorsunuz bir oyuncunun tek maçla değerlendirilmeyeceğini ve bir tek Fernandes'in değil takım olarak Beşiktaş'ın çok kötü oynadığını belirtseniz daha iyi olurdu. Sonuçta bu kadar karışık bir sezon geçiren takımı sayısız maçta tek başına taşıyan oyuncudan bahsediyoruz. Bir oyuncunun illa ki kötü oynadığı maçlar olacaktır.
    Nokta.....

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Fernandes Beşiktaşa 4 gömlek üstün bi futbolcu. O kadar Net.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fernandes Beşiktaş'a 3-4 beden büyük falan değil ben bunu direk Beşiktaş'ı küçümsemek olarak algılarım. Beşiktaş'ta olan hiç bir futbolcu Beşiktaş'tan üstün değildir hatta bazı oyuncular Beşiktaş'a yakışmıyor. Quaresma'nın bu takıma zerre kadar katkısı yok yattığı yerden milyon dolarlar götürüyor istediğinde oynuyor yeniden yapılandırılmaya gitmeli Beşiktaş. Ayrıca bugün taraftarların yaptıklarından dolayı da kızmıyorum taraftara birşeyde demiyorum takımı bu hale getirenlere bir tepkiydi o içten içe taraftarın canını sıkıyor bu durum. Her insanın her takımın başına gelir bu tür durumlar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Fernandes Beşiktaş'a 3-4 beden büyük falan değil ben bunu direk Beşiktaş'ı küçümsemek olarak algılarım. Beşiktaş'ta olan hiç bir futbolcu Beşiktaş'tan üstün değildir hatta bazı oyuncular Beşiktaş'a yakışmıyor. Quaresma'nın bu takıma zerre kadar katkısı yok yattığı yerden milyon dolarlar götürüyor istediğinde oynuyor yeniden yapılandırılmaya gitmeli Beşiktaş. Ayrıca bugün taraftarların yaptıklarından dolayı da kızmıyorum taraftara birşeyde demiyorum takımı bu hale getirenlere bir tepkiydi o içten içe taraftarın canını sıkıyor bu durum. Her insanın her takımın başına gelir bu tür durumlar
    Bu mesajdan sonra sana şunu sormak istiyorum, Felipe Melo G.Saray'dan büyük bir futbolcu mudur ? Bu yaptığı olayı affetti yönetim. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek derim ben

Fernandes konusunda da hak veriyorum ama Beşiktaş'a değil, Beşiktaş'ın şu anki kadro yapısına fazla. Çevresinde oynayan oyunculara bakınca bende çok üzülüyorum adama.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bu mesajdan sonra sana şunu sormak istiyorum, Felipe Melo G.Saray'dan büyük bir futbolcu mudur ? Bu yaptığı olayı affetti yönetim. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?

Tabii ki değil. Felipe Melo alındığı zaman pek olumlu bakmamıştım. Sonra takıma katkı sağlayınca çabalayınca iyi performans sergileyince sevdim Melo'yu. İyi mücadele ediyordu aldığı paranın hakkını veriyordu. Riera ile kavgasından sonra gözümden düştü Melo. Galatasaray'a yakışmayan bir futbolcu her ne kadar çok iyi bir futbolcuda olsa. Sene sonu bonservisinin alınmamasını istiyorum bende şuan yönetim sadece iyi giden bir süreci bozmamak için takımda tuttu bugün gol attıysa bile yönetimin düşüncesini değişmediğini düşünüyorum ( umuyorum )

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yani şu aşamada affedilmesini doğru mu karşılıyorsun ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer Melo, kadroyu bozmamak ve şampiyonlukta bir kaza olmaması için affedildiyse ve bunu da GS'liler destekliyorsa o zaman GS değerlerini hiçse sayıyorsunuz demektir. Bir insanın şerefinin sorgulanmasına benziyor bence bu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yani şu aşamada affedilmesini doğru mu karşılıyorsun ?
    Bu durumu iyi karşılamıyorum ben. Çünkü bir çok açıklamalar yapıldı hiç bir futbolcu Galatasaray'dan büyük değildir diye. Sabrettik, 1 değil 2 değil 3 değil 10 değil 20 değil dendi. Ve 1,5 hafta sonra ilk on birde başladı oyuncu. Yönetim tükürdüğünü yaladı bence sportif başarı öne geçmiş oldu. Galatasaray menfaatleri düşünüldüğü için olabilir ama pekte doğru olduğunu düşünmüyorum ben. Onun yerine Ceyhun oynayabilirdi bulunmaz bir hint kumaşı değil Melo. Takım arkadaşını tekme tokat dövmek ne demektir affedilecek birşey değil bu kesinlikle değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bu durumu iyi karşılamıyorum ben. Çünkü bir çok açıklamalar yapıldı hiç bir futbolcu Galatasaray'dan büyük değildir diye. Sabrettik, 1 değil 2 değil 3 değil 10 değil 20 değil dendi. Ve 1,5 hafta sonra ilk on birde başladı oyuncu. Yönetim tükürdüğünü yaladı bence sportif başarı öne geçmiş oldu. Galatasaray menfaatleri düşünüldüğü için olabilir ama pekte doğru olduğunu düşünmüyorum ben. Onun yerine Ceyhun oynayabilirdi bulunmaz bir hint kumaşı değil Melo. Takım arkadaşını tekme tokat dövmek ne demektir affedilecek birşey değil bu kesinlikle değil.
    Teşekkür ediyorum gerçekten görüşlerin benim çok hoşuma gitti bir G.Saray'lının da benim gibi düşünmesi beni sevindirdi.

Konuyu daha fazla amacından saptırmayalım.

Velhasıl kelam bu Süper Final'de ev sahipleri kaybettiği sürece bir daha maç seyredemeyecek kendi taraftarları

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim : Galatasaray bu olaydan güçlenerek çıkacaktır. Melo ve Riera sahada bunun nesi yanlış ki. Adam golünü de attı beraber de sevindiler.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Rica ederim doğru olan neyse her zaman o yönden bakmaya çalışırım. Her ne kadar takımın destekçiside olsak taraftarlık yanlışları görmeyecek kadar kör etmemeli gözleri

İki takımıda tebrik ediyorum. Her ne kadar galibiyete pek fazla sevinmesemde zorlu deplasmandan 3 puan ile dönmek iyi oldu önümüzde ki maçlarda futbol anlamında daha iyi şeyler yapmamız dileğiyle

Sayfa 13 / 16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri