Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 26.83%
  • Berabere biter

5 12.20%
  • Galatasaray kazanır

25 60.98%
1 ile 30 arası toplam 462 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Zaten sorun orada alevleniyor Ömer.

Biz hiçbir zaman daha doğrusu ben kendi adıma konuşayım, yanlı kararlara karşıyım. Maç içerisinde Beşiktaş'a da Galatasaray'a da lehte ve alehte kararlar çaldı ama neden böyle olsun ki. Kimin lehine veya alehineyse o yönde karar verilsin. Orada ofsayttan golü verdiği için Quaresma'ya neden kırmızı vermesin vs vs...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Zaten sorun orada alevleniyor Ömer.

Biz hiçbir zaman daha doğrusu ben kendi adıma konuşayım, yanlı kararlara karşıyım. Maç içerisinde Beşiktaş'a da Galatasaray'a da lehte ve alehte kararlar çaldı ama neden böyle olsun ki. Kimin lehine veya alehineyse o yönde karar verilsin. Orada ofsayttan golü verdiği için Quaresma'ya neden kırmızı vermesin vs vs...
    Aynen öyle..Hakemi GSliler bile beğenmemiş(ben beğenmedim şahsen) , BJKlilerin hakem yüzünden yenildik demelerine karşı söylüyorum bunu..Maç 1-1 falan olsa anlarım da adamları..Ofsayt olmasa yenerdik falan derlerdi 1-1 olsaydı ama 2-0lık maçı buna bağlamak yanlış geliyor bana..

Mesaj Yetkileri