Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 26.83%
  • Berabere biter

5 12.20%
  • Galatasaray kazanır

25 60.98%
Sayfa 14 / 16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon
391 ile 420 arası toplam 462 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

not: bi taraftardan cikmamis silah polisin silahi .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Arkadaş Counter ekibinden olsa gerek, 1'in 3'ünü almış sahaya atlayana sıkacak
    "Counter Terorist Win"
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

E Polisin Silah'la gezmesinin ne sakıncası var bunu anlamadım ? Bu resmin amacı ney bu konuda ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    E Polisin Silah'la gezmesinin ne sakıncası var bunu anlamadım ? Bu resmin amacı ney bu konuda ?
    Facebook'da gördüm de Beşiktaş'lılar şikayetciydi Polis nasıl Stad'da Silah çeker Diye .

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

[YOUTUBE="8i-5fpOsmUY"]8i-5fpOsmUY[/YOUTUBE]

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Madem bu kadar çok biliyorsunuz bir oyuncunun tek maçla değerlendirilmeyeceğini ve bir tek Fernandes'in değil takım olarak Beşiktaş'ın çok kötü oynadığını belirtseniz daha iyi olurdu. Sonuçta bu kadar karışık bir sezon geçiren takımı sayısız maçta tek başına taşıyan oyuncudan bahsediyoruz. Bir oyuncunun illa ki kötü oynadığı maçlar olacaktır.
    Besiktas bence kotu oynamadi. Cok da cabaladi, ugrasti. Ama bu kadar oluyor.

Besiktas sezon basindan beri iyi organize olan, iyi yardimlasan takimlara karsi zorlandi cunku takimda herseyi kendi basina yapmaya calisan bir grup oyuncu var. Bir de pek becerikli olmayan bir grup oyuncu var. Herseyi kendi basina yapmaya calisanlari iyi yardimlasip kapatinca, zaten digerleri pek zorlamiyor.

Dun Fenerbahce-Trabzonspor macinda da gorduk bunu. Colman, Burak ve Alanzinho herseyi kendi baslarina yapmaya yeltenince, Fenerbahce daha iyi yardimlasarak bunlarin bireysel becerilerini gostermelerini engelledi.

Evet Fernandes cok cok yetenekli ama Fernandes etrafindaki oyunculari oynatan degil, kendi oynayan oyuncu olma pesinde. Tipki Quaresma gibi. Ben de izlemekten zevk aliyorum onu. Ama Fernandes bence maci zaten 2-0 kazanacak bir takima, maci 4-0 kazandiracak bir oyuncu. Veya senin takimin maci 0-0'a kilitleyebiliyorsa, maci lehine 1-0'a cevirecek bir oyuncu. Yani zaten iyi olan takimi daha iyi yapabilecek bir oyuncu. Vasat futbolculara lider olup onlarin daha iyi oynamasini saglayacak bir oyuncu degil. En azindan kariyerinin bu asamasinda boyle bir futbolcu degil.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Çok doğru bir yorum olmuş. Fernandes'in önce ki kariyerlerinde ve Türkiye'ye ilk geldiğinde bu kadar etkili değildi ben öyle hatırlıyorum. Guti daha önde basıyordu şimdi ise Guti'nin rolünü görüyor bir nevi. Daha büyük rol verildi Fernandes'e ve bu rolün altından çok iyi kalktı. Seneye takımda mutlaka olması gereken bir futbolcu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

"Kimse bilmem ne takımdan büyük değildir" lafını bilmem ama Muslera'nın ve Fernandez'in Türkiye'de en fazla 1 seneleri kaldı bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    "Kimse bilmem ne takımdan büyük değildir" lafını bilmem ama Muslera'nın ve Fernandez'in Türkiye'de en fazla 1 seneleri kaldı bence.
    Muslera'nın 2 sene daha kalacğına eminim ve rekor parayla gideceğine de eminim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lig TV'de ayrıca golde ofsayt bayrağı kaldırmayan yardımcı hakem Baki Tuncay Akkın'ın, maçtan sonra naklen yayın aracına giderek pozisyonu izlediği bildirildi. Akkın'ın, "Ben Melo'nun sadece kolunun önde olduğunu gördüm, koluyla gol atamayacağı için de devam ettirdim" dediği iddia edildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

bu taraftarı zıvanadan çıkardılar sonunda.
    artık olacakların tek sorumlusu futbolu yönetenlerdir. bakın sadece beşiktaş taraftarını değil. aynı şekilde fenerbahçe ve trabzonsporlularıda birbirlerine kırdılar. aralarındaki rekabeti sarf düşmanlık olarak değiştirdiler. bunun tek amacı ceplerini para ile doldurmakdır. bakın zamanında aynısını bursaspor'la beşiktaş arasında yapmışlardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fernandes'i cidden çok severim. Hatta son yıllarda Beşiktaş'ta izlemekten en keyif aldığım futbolcu ama şöyle bi gerçek var Avrupa'da özellikle Fransa liginde Fernandes stilinde bir çok futbolcu var. Taş yerinde ağırdır. Fernandes burada kralken başka bir ligde standart oyuncu konumunda.

Fransa liginde düşme potasında ki Sochaux'ta oynayan Marvin Martin, Serie A'da bu sezon düşmemeye oynayan Genoa'da ki Veloso, ayrıca Witsel, Defour bi tık önde isimler Fernandes'ten.

Milli takımda ki rakipleri ise Danny, Veloso, Moutinho, Meireles, Tiago, Ruben Miceal. Bana kalırsa bu isimlerden Ruben Miceal ve Tiago'dan iyi sadece. Ama milli takımda ki hocasının bu listede 5. veya 6. tercihi oluyor. Moutinho, Meireles ve Veloso / Ruben Miceal 4lüsünden biri sakatlanmadıkça forma bulma şansı azalıyor. Avrupa Şampiyonası'n da neler olacağını merakla bekliyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

3"lu playoff paketi alanlarada yazik oldu gibi

Çarsida Monkey eboue diye bagirmis dogrumu arkadaslar ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tribünden maymun hareketi yapan olmuş. Resmi dolanıyordu internette.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Saha kapatma seyirci cezası alacak Beşiktaş güya ama asıl ceza GSye oldu..FB maçında çünkü taraftarından yoksun kalacak BJK..Para cezası vermelerini isterim ama olmaz heralde

Bir de bişey soracam size : Bu saha küçük müydü ? Ben her saha aynı boyutta olur sanıyodum..Kenarların dar olmasını geçtim sahada hiçbir yaratıcılık yapılmaz bu stadyumda..Anca orta-gol veya uzaktan şut olur

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Galatasaray kanat oyuncuyu eksiği nedeniyle oynaması gerektiği gibi oynadı ve rahat kazandı. Yan hakem ince ofsaytı göremedi belki fakat orta hakem'in Quaresma'yı atmaması çok daha bariz bir hataydı.Hüseyin Göçek maçın kontrolünü yitirdi. Oyuncuları gerdi. Bizim takımın aleyhine de kararlar verdi fakat skor avantajı bizde olunca oyuncular çok önemsemedi (selçuk'a verilen sarı kart ve Quaresma'nın atılmaması ilk aklıma gelenler). Ama tabi BJK geride ve seyircisi önünde olunca daha tepkiliydi.

Fenerbahçe'lilerin " Biz Trabzon maçındaki oyunumuzla iki takımı da çok rahat yeneriz" yorumlarını okudum. Ligde derbilerde bizim oyunumuz belli.Özellikle Fenerbahçe'ye karşı Arena'da oynadığımız maç ve deplasmanda ilk 15 dakika dışındaki oyunumuz da ortada. Dün Beşiktaş'ın bizi yeneceğini düşünenlerin hevesi nasıl kursaklarında kaldıysa Allah'ın izniyle gelecek hafta da Fenerbahçe'nin ümitlerini sona erdireceğiz ve sonuna kadar hak ettiğimiz şampiyonluk yolunca çok ama çok büyük bir adım atacağız. Fatih Terim oyunu çok iyi okuyor. Neyi ne zaman yapacağını biliyor. Dün 2. yarı sırf pozisyon vermemek için oynadı ve başardı. Fenerbahçe maçında ilk 30 dakikada maçı koparırız gibime geliyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Polis taraftarı kovalarken belinden düşmüş silah.Silah çekme olayı yok

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Galatasaray kanat oyuncuyu eksiği nedeniyle oynaması gerektiği gibi oynadı ve rahat kazandı. Yan hakem ince ofsaytı göremedi belki fakat orta hakem'in Quaresma'yı atmaması çok daha bariz bir hataydı.Hüseyin Göçek maçın kontrolünü yitirdi. Oyuncuları gerdi. Bizim takımın aleyhine de kararlar verdi fakat skor avantajı bizde olunca oyuncular çok önemsemedi (selçuk'a verilen sarı kart ve Quaresma'nın atılmaması ilk aklıma gelenler). Ama tabi BJK geride ve seyircisi önünde olunca daha tepkiliydi.

Fenerbahçe'lilerin " Biz Trabzon maçındaki oyunumuzla iki takımı da çok rahat yeneriz" yorumlarını okudum. Ligde derbilerde bizim oyunumuz belli.Özellikle Fenerbahçe'ye karşı Arena'da oynadığımız maç ve deplasmanda ilk 15 dakika dışındaki oyunumuz da ortada. Dün Beşiktaş'ın bizi yeneceğini düşünenlerin hevesi nasıl kursaklarında kaldıysa Allah'ın izniyle gelecek hafta da Fenerbahçe'nin ümitlerini sona erdireceğiz ve sonuna kadar hak ettiğimiz şampiyonluk yolunca çok ama çok büyük bir adım atacağız. Fatih Terim oyunu çok iyi okuyor. Neyi ne zaman yapacağını biliyor. Dün 2. yarı sırf pozisyon vermemek için oynadı ve başardı. Fenerbahçe maçında ilk 30 dakikada maçı koparırız gibime geliyor
    Aynen katılıyorum hocam.GSnin bi ofsayttan golünü verdi diye adam GSli oldu ama GS aleyhine de çok hatası olduğunu görmemek için kör olmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Zaten sorun orada alevleniyor Ömer.

Biz hiçbir zaman daha doğrusu ben kendi adıma konuşayım, yanlı kararlara karşıyım. Maç içerisinde Beşiktaş'a da Galatasaray'a da lehte ve alehte kararlar çaldı ama neden böyle olsun ki. Kimin lehine veya alehineyse o yönde karar verilsin. Orada ofsayttan golü verdiği için Quaresma'ya neden kırmızı vermesin vs vs...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bence bütün maçı hakemin üstüne yıkmak GS'nin emeğine haksızlık olur.Gol ofsayt tamam ama çok net bi ofsayt değil kılpayı ofsayt hakemlerde insan sonuçta ve anlık bi olayı yakalayamamış olabilir çok doğal.Eğer Fernandes ilk yarıdaki pozisyonda Q7'ye pası verse belkide şu anda çok başka şeyler konuşacaktık.Bence GS çok iyi oynamamasına rağmen doğru oynayarak tam deplasman takımı gibi oynayarak kazandı.BJK ilk yarıda girdiği pozisyonları atsa maçı alabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Bence bütün maçı hakemin üstüne yıkmak GS'nin emeğine haksızlık olur.Gol ofsayt tamam ama çok net bi ofsayt değil kılpayı ofsayt hakemlerde insan sonuçta ve anlık bi olayı yakalayamamış olabilir çok doğal.Eğer Fernandes ilk yarıdaki pozisyonda Q7'ye pası verse belkide şu anda çok başka şeyler konuşacaktık.Bence GS çok iyi oynamamasına rağmen doğru oynayarak tam deplasman takımı gibi oynayarak kazandı.BJK ilk yarıda girdiği pozisyonları atsa maçı alabilirdi.
    O pozisyonda Fernandes kafasını kaldırıp gördü ama atmadı. Bence bilerek atmak istemedi. Dikkat ettiysen pozisyon sonunda ne Fernandes özür diledi, ne de Quaresma tepki gösterdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hüseyin "Göçtü"
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Zaten sorun orada alevleniyor Ömer.

Biz hiçbir zaman daha doğrusu ben kendi adıma konuşayım, yanlı kararlara karşıyım. Maç içerisinde Beşiktaş'a da Galatasaray'a da lehte ve alehte kararlar çaldı ama neden böyle olsun ki. Kimin lehine veya alehineyse o yönde karar verilsin. Orada ofsayttan golü verdiği için Quaresma'ya neden kırmızı vermesin vs vs...
    Aynen öyle..Hakemi GSliler bile beğenmemiş(ben beğenmedim şahsen) , BJKlilerin hakem yüzünden yenildik demelerine karşı söylüyorum bunu..Maç 1-1 falan olsa anlarım da adamları..Ofsayt olmasa yenerdik falan derlerdi 1-1 olsaydı ama 2-0lık maçı buna bağlamak yanlış geliyor bana..

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Burda hakemleri tartışıyoruzda bütün hakemler elbet bir takımı tutuyor bunun önüne kimse geçemez.Burda iş hakemlerin vicdanına kalmış.O hakem formasını üstüne geçirdiğinde tarafsız olması lazım.Bunuda onlara öğretecek olan MHK'dir.Yoksa hiçmi Fenerli,Beşiktaşlı hakem yok elbette var ama önemli olan bunu o hakem formasını giydiğinde aklından çıkarmaktır.Ama biz art niyet aradıkça bu iş bitmez sonsuza dek sürer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şöyle bir resim var. Devrenin ilk yarısında Eboue'ye ırkçılık yapıldığını söylediğimde yok öyle bir şey demişlerdi. Şimdide tekrarlamışlar.

Emre konusunu sayfalarca tartışan Galatasaray'lı arkadaşlar bu konuyu neden 2. plana attı?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ama olur böyle şeyler BJK gibi bi olayla yaygara koparmaya gerek yok
    Last edited by LaigLeNoiR : 17.Nisan.2012 at 13:23 Reason: Hakaret kaldırıldı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Bekq View Post

Şöyle bir resim var. Devrenin ilk yarısında Eboue'ye ırkçılık yapıldığını söylediğimde yok öyle bir şey demişlerdi. Şimdide tekrarlamışlar.

Emre konusunu sayfalarca tartışan Galatasaray'lı arkadaşlar bu konuyu neden 2. plana attı?
    Öncelikle bu işin Galatasaray'lısı başka takımlısı olmaz. Zaten problem bu anlayıştan kaynaklanıyor. Melo'nun yaptıkları "bu adamın böyle olduğu zaten bilinerek alındı" diye tartışılıyor. Emre'nin yaptıkları "adam çok hırslı abi, birde öfke kontrolü yapamıyor" diye tartışılıyor. Beşiktaş taraftarı saldırıyor "hakem gerdi, hele sen o stadta ol anlarsın" diye tartışılıyor. Ben bunları duyunca Melo, Riera'yı komaya sokmakta ne kadar haklıymış, Emre'nin saha için tavırları ne doğruymuş, Beşiktaş taraftarı son dakikaya kadar dayanmış ne mübarek taraftarmış diyorum.

Halbuki bunlara bahane bulmadan, renk kavramına girmeden herkes tepki koyarsa bak bakalım bir daha yapan çıkıyor mu?

Beşiktaş taraftarına gelince ilk devre oynanan maçtada ağır eleştirmiştim. Van depremi için yapılan etkinliklerle, nükleerdi, şiddete hayırdı gibi konularla şov yapacağınıza önce küfür etmeyin, sahaya bir şey atmayın demiştim. Tepki gelmişti.

Ben elbetteki Beşiktaş taraftarının bu duyarlılığından ötürü gurur duyarım. Kitlesel mesajlar daha etkilidir ama ben şiddete hayır dedikten sonra şiddetin kralını yaparsam bu işte bir terslik vardır. İnsana, önce şiddeti yapma senin şiddete vereceğin tepki eksik kalsın derler.

Sonrada bir kişinin yaptığı maymun hareketi tüm taraftara bağlanamaz deniyor. Niye belli bir grubun açtığı No Racism pankartını tüm taraftara bağlıyoruz ama.

Sonuç bu kadar tantanayı yapan herkes eminim ki yine serbest kaldı. Beşiktaş taraftarı yine ırkçılık karşıtıdır. Bir dev derbide, bir İngiliz takımı maçında pankart açarlar iş tatlıya bağlanır.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hüseyin Göçek sırf o fotoğraftan sonra, Galatasaraylı olmadığını kanıtlamak için kaç maçımızı katlettiğinide araştırsanız çok iyi olacak.
    fb ile bjk nin kac macini katletti? galatasarayli olabilir ona birsey demiyoruz fakat galatasray bjk ve fb maclarina verilmesin ozaman.. anadolu maclarini yönetsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

BU SEZON Tüm hakemler Galatasaray'lı, Federasyon da Galatasaray'lı, daha doğrusu hükümet Galatasaray'lı.Ama geçen yıl hepsi Fenerbahçe'li oldukları için FB 17 maçta 16 galibiyet alırken biz küme düşmeye oynadık.Bu sezon hepsi topluca takım değiştirdi ve biz en yakına 9 puan fark attık
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Beşiktaş taraftarı çok sevdiğim taraftar grupları arasındaydı benim. Galatasaray'lı olmama rağmen sırf bazı Beşiktaş maçlarını taraftar grubundan dolayı izlemişliğim var.

Yanlız dün yapılanlar çok kötüydü. Hakem kötü performans sergiledi. Yanlız Sabri tutmasa adam Eboue'ye saldırıyordu resmen. Hilbert'in hakeme top atması da hiç hoş değildi. 2.sarıdan kırmızı kart çok doğru.

Aydın'ın golü harika bir gol. Çok güzel atmış. Sonuç olarak tebrikler Galatasaray. Ama maçtan çok sahaya girenler,ırkçı hareketler maça damga vurmuş.

Sayfa 14 / 16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon

Mesaj Yetkileri