1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Zokora'nın klüp baskısı sonucunda o açıklamayı yaptığında hemfikiriz zaten. TS'nin elinde bir koz vardı ve kullanmaya çalışıyor. Bakalım ne olacak. 1-2 saate açılanıcakmış diyorlardı internette.
    O zaman Emre ırkçıdır gibi bir ifade de kullanmamak, Türkiye'de ırkçılık yapan ilk futbolcu gibi yakıştırmalar da olmamalı.

Ne olacağını merak etmeye gerek yok, Emre'ye ceza gelmeyeceğini düşünen, buna inanan var mı?

2 tarafı da dinlemek için erteleyebilirler sadece tedbirini kaldırmadan, duruşmalı bir görüşmeye karar verirler, dinlemeden kesin karar vermezler, bu derece hassas bir konuda.

Tahrik unsuru hesaba katılacak mı? Zokora da ceza alacak mı? Benim de merak ettiğim bunlar, Emre'nin 4 maçı garanti zaten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    2 tarafı da dinlemek için erteleyebilirler sadece tedbirini kaldırmadan, duruşmalı bir görüşmeye karar verirler, dinlemeden kesin karar vermezler, bu derece hassas bir konuda.
    bende böyle bişey bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    bende böyle bişey bekliyorum
    Tabi yine 3 temmuz sürecinde savunmayı önemsemeyenler, savunmaya gerek görmeyenler, savunma alınmadan bir an önce ceza verilsin görüşündekiler, yine piyasaya çıkacaktır, kasten adam öldürdüğü kesin delillerle ispatlanmış birisine bile savunması soruldu diye sorar hakim ama bizim ileri düzey ultra zeki insanımız, nedense masumiyet karinesi ile dalga geçtikleri yetmezmiş gibi, savunmayı ciddi ciddi gerek görmemekteler.

Umarım bu düşüncedekilerin adalete hiç ihtiyacı olmaz, savunma yapacak durumda olmazlar yoksa kafalarına bir anda dank eder savunmanın kutsallığı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri