1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ben öyle bir şey demedim.Ama tepkisinin hadi be ile uzaktan yakından hiçbir alakası yok.
    Ne ile alakası var ? hadi çıkar baklayı ağzından

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ne ile alakası var ? hadi çıkar baklayı ağzından

Cihan'ın dediği gibi nerden bakarsan öyle gözükür.Sen her gol kaçırdığında bu mimiği yapabiliyor olabilirsin ama aç bak bakalım İbrahim Akın gol kaçırdığında böyle mi yapınıyor dövünüyor mu napıyor ? Ben izlemiyorum takip etmiyorum kaçırınca da nasıl hareket yaptığını bilmiyorum.O yüzden kesin şunu yapmıştır demiyorum.Ama hadi be demediği çok açık

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Cihan'ın dediği gibi nerden bakarsan öyle gözükür.Sen her gol kaçırdığında bu mimiği yapabiliyor olabilirsin ama aç bak bakalım İbrahim Akın gol kaçırdığında böyle mi yapınıyor dövünüyor mu napıyor ? Ben izlemiyorum takip etmiyorum kaçırınca da nasıl hareket yaptığını bilmiyorum.O yüzden kesin şunu yapmıştır demiyorum.Ama hadi be demediği çok açık
    Adamın kameralar önünde gol olmasından korktugunu kastediyorsun hala İlginç bu kadar da art niyetli olunmaz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Adamın kameralar önünde gol olmasından korktugunu kastediyorsun hala İlginç bu kadar da art niyetli olunmaz
    Öyle bir şey kastettiğimi düşünüyorsun hala İlginç bu kadar da art niyetli olunmaz

Mesaj Yetkileri