1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bu konuşmaların Zeki Mazlum'la ilgisi yok mu? İddianame bilgisayarımda uygun bi zamanda bakıcam. Orada Recep Denizer'lerden filan bahsedilmiyor. Trabzonspor bölümü Zeki Mazlumlar'dan, 1 milyona bağlarızlar civarında geçtiği için ilgi uyandırıyor.

İnşaatın ve işçilerin ne olduğu malum, tarla sürmek de kişiler gerekli açıklamaları yaptı. Anlamak istersen anlarsın, anlamamakta direnirsen o senin bileceğin iş. 12 Kızgın Adam'ı izlemiş miydin?
    Yok izlemedim Ne olduysa bu totemden oldu, belki normal konusa Aziz Yildirim suan disarda olurdu ama o tarlayi surunce boyle oldu.

Emniyet ifadelerinede bi bakiver uygun zamaninda , Recep Denizerinkini oku. Zeki Mazlum bildigim kadari ile bizim stadin guvenlik islerini yapan adam, onun konusmalarini okumadim yonetici olmadigi icin. Mehmet Yildizin emniyet sorgusunuda oku, sonra Mecnun ile nasil celiskide olduklarini gor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Yok izlemedim Ne olduysa bu totemden oldu, belki normal konusa Aziz Yildirim suan disarda olurdu ama o tarlayi surunce boyle oldu.

Emniyet ifadelerinede bi bakiver uygun zamaninda , Recep Denizerinkini oku. Zeki Mazlum bildigim kadari ile bizim stadin guvenlik islerini yapan adam, onun konusmalarini okumadim yonetici olmadigi icin. Mehmet Yildizin emniyet sorgusunuda oku, sonra Mecnun ile nasil celiskide olduklarini gor
    Aziz Yıldırım adil bir şekilde yargılansa, bak yargılansa diyorum zaten çoktan dışarıya çıkmış oradan hesabını verirdi. Bunu geçelim bence

Sen Mecnun Odyakmaz'ın yalan söylediğini defalarca ima ediyorsun ama Mecnun Odyakmaz emniyette de söylüyor Trabzon'dan girişim olduğu. Zeki Mazlum'a bizzat söylüyor bunu. Futbolcularıma gelmiş, onlar da bana söylediler diye. Burada "sonradan" meydana gelmiş sözde iftira söz konusu değil.

Recep Denizer'in ismini hatırlamıyorum ek iddianamedeki klasörleri incelemek lazım vs. Bu konuda iddia etmeyeceğim ama okuduğumda öyle Sivas'a 2 haftada 1 balıklar gidiyor filan olayı değil. Neyse zaten ortada adil bir yargılama yok kendimizi yırtmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Aziz Yıldırım adil bir şekilde yargılansa, bak yargılansa diyorum zaten çoktan dışarıya çıkmış oradan hesabını verirdi. Bunu geçelim bence

Sen Mecnun Odyakmaz'ın yalan söylediğini defalarca ima ediyorsun ama Mecnun Odyakmaz emniyette de söylüyor Trabzon'dan girişim olduğu. Zeki Mazlum'a bizzat söylüyor bunu. Futbolcularıma gelmiş, onlar da bana söylediler diye. Burada "sonradan" meydana gelmiş sözde iftira söz konusu değil.

Recep Denizer'in ismini hatırlamıyorum ek iddianamedeki klasörleri incelemek lazım vs. Bu konuda iddia etmeyeceğim ama okuduğumda öyle Sivas'a 2 haftada 1 balıklar gidiyor filan olayı değil. Neyse zaten ortada adil bir yargılama yok kendimizi yırtmayalım.
    Ben Mecnunu hic bir sekilde samimi bulmuyorum zaten " Trabzonlular" ismini verdigi insanlarmi artik hayal urunu yaratiklarmi onun futbolcularina para teklif etmis. Bi ismini koyabilseydi sunlarin daha inandirici olabilirdi.

Adil ortam yok bunda hep ayni fikirde olduk, onun icin bugunluk yeter bizim mac baslicak radyo ayarlamam lazim

Mesaj Yetkileri