1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yürümek en doğal hakları. Valilik son dakika "izin vermedik" filan diyerek durumu eşitlediğini sandı. Dediğim gibi klasik bir maç öncesi toplamasından başka bir şey değil. 5bin filan diyorlar o kadar bile sanmıyorum. Yürüyenlerin protestolarına sağlık onlar da bir ses verdiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yürümek en doğal hakları. Valilik son dakika "izin vermedik" filan diyerek durumu eşitlediğini sandı. Dediğim gibi klasik bir maç öncesi toplamasından başka bir şey değil. 5bin filan diyorlar o kadar bile sanmıyorum. Yürüyenlerin protestolarına sağlık onlar da bir ses verdiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=27574

Al buyur resmi site açıklamasını da buldum.

Tepki göstermek yürüyüş yapmak mıdır? O zaman birtek GS taraftarı istemiyor değişmesini.
    Yahu ben diyorum zamanında tepki gösterildi eyvallah. O da Aziz Yıldırım'ın direktifi olmasa zor gibiydi bana kalırsa, neyse onu geçiyorum. Şimdi nerede bu tepkiler? Taraftar Aziz Yıldırım için sokağa dökülürken Fenerbahçe'ye yapıştırılan suçlu etiketi için neden dökülmüyor? Çıkıp tepki gösterilirse zaten eyvallah, yanlış olan doğruyu bulmuş olur.
    Quote Originally Posted by Bekq View Post
    İyi bulmuşsun bu fotoğrafı ben de fotoğraflarla geliyorum az sabredin

Mesaj Yetkileri