Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Yok yani bi açıklık gelsin şu konuya maç Saraçoğlunda olur Galatasaray favori maç Arenada olur Galatasaray favori biz çıkalım o zaman ne gereği var ki...
Play off'daki şu oyunu ile halen favori mi bu Galatasaray ben bunu anlamıyorum.Avantajlı dersin anlarım haklısın derim ama bune her maç favorisiniz maşallah
Bizde takım tutuyoruz Ahmet'imAvantajlı olmak başkadır.Son haftalarda verdiği maçlar oratada iken 1 hafta öncesine kadar harika bir oyunla 3-1 Trabzonu geçmiş takıma karşı favoriyiz demek başkadır.
Ve halen oyun diyolar..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Cenker sakin ol. Herkes kendi favorisini söyleyebilir. Şimdiden başlamasın tartışma. Hele hele kişiye göre değişebileceği çok aşikar olan bir şey için.
Football is simple,but Football Manager is not
Ben bişey yazıcaktım boşver kendi halinde takılsın dedim ama madem konu açıldı yazıyım bari.Bana göre Gs favori demiyor favori oldugumuz bir karşılaşmada diyor.Baya bir favorisiniz o yüzden İddaa oranı Fenerbahçe'nin 1.90.İddaa tahmin sitelerinde bu yüzden Fenerbahçe'ye oynayın deniyor.
Hem kibirliyiz hem favoriyiz bizden iyisi yok![]()
Last edited by Corpus : 11.Mayıs.2012 at 00:50 Reason: Bana ne be yesinler birbirlerini
Football is simple,but Football Manager is not
Playoffta Fenerbahçe çok iyi futbol oynuyor da benim mi haberim yok acaba ? Trabzonspor maçları hariç doğru düzgün top oynamadı Fenerbahçe ama kendisine yarayacak skorlar aldı.Galatasaray da Fenerbahçenin aksine çoğu maçta daha iyi top oynayarak çok gereksiz puanlar kaybetti.Maçın favorisi o bu demek yanlış.Son zamanlarda görmediğimiz bir maç olacak bu.Her şey olabilir.
Öncelikle Bünyamin Gezer Amasya'lıdır benim gibi ve amasya'da futbolla biraz ilgilenen herkes çok iyi bilir ki en az benim kadar fanatik fenerbahçe'lidir.O yüzden böyle aslı astarı olmayan kaynaklarla gelmemelisin.Galatasaray'lı yazıyor verdiğin linkte.
Zaten 4 derbi yönetmiş Cüneyt Çakır Galatasaray 1'ini kazanmış bunu Cüneyt Çakır'ın hakemliğe başladığı yıldan itibaren oynanan gs-fb maçlarını oranladığımızda eminim gs cephesi için olumlu bir galibiyet oranıdır % 25
Galatasaray'ın kazandığı o maçı da 8 kişi bitirmiştik.Gökhan Gönül'ü öyle bir atışı vardıki örneği dünyada yoktur.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Cenker tartisma yaratmana gerek yok herkes istedigi yorumu yapmakta "OZGUR".
ilginç sporx ne zaman "SAÇMA" kaynak olmus.![]()
Çok zor maç olacak iki takım içinde. En ufak bir hatanın telafisi olmayabilir. Bu bakımdan daha tecrübeli bir takım olan Fenerbahçe önde, sahasında da oynuyor ek kuvvet olacaktır bu takıma. Galatasaray'ın kozu ise beraberliğin bile yetecek olması.
Bu seneki iki takım arası maçlarda genelde Fenerbahçe kapanan taraftı. Biz bazı maçlarda kilidi açtık bazılarında açamadık. Ancak bu maç farklı; mecbur kazanmak zorundalar. Haliyle bizde defans mı yapsak diyorum ama ondan da emin olamıyorum Beşiktaş maçındaki top çevirmeye çalışırken ardarda yediğimiz 2 gol yüzünden. Yine de kontrollü oynayarak defansta açık vermeden oynamalıyız. Olurda Fenerbahçe defansı hata yaparsa bu hatalardan gol çıkarmaya çalışmalıyız. Ek olarak yeni bir silahımızda var; Selçuk. Duran toplarda da ekstra heyecanlanıyoruz sayesinde sağolsun. Ne olursa olsun ilk golü yememeliyiz. Mümkünse 0-0 bitsin ya da ilk golü biz atalımAttıktan sonra da iyi kapanmak şart, Fenerbahçe'de kapalı defansı açacak adam çok
Olurda ilk golü yersek kolay kolay çevirebileceğimizi sanmıyorum...
Böyle maça bu kadar yazıGalatasaray kazansın iyi olan biz olalım
![]()
Yahu o kadar alıngansınız ki ne diyeyim bilemiyorum. Adam kendine göre favoriyiz demiş. Ne var bunda. Size göre de Fenerbahçe favoridir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
sadece bize göre değil spor toto teşkilatına görede favori fenerbahçe![]()
![]()
Şu Fenerbahçeliler'in her şeyi küçücük bir noktaya kadar ayrıntılı incelemesine dayanamayacağım artık cevap vermekten bıktım. Artık kendi takımım hakkında konuşuyorum bu konuda ona da karışmayın lütfen.
Son cümlelerimi yazıyorum dahada cevap yazmam zaten kavga ortamı oluyor.
Galatasaray 1 hafta iyi oynasa bunu devam ettirecek derler, konu Fenerbahçe olunca ''geçen hafta'' olarak kalıyor bu madem öyle geçen haftaki oyunumuz ile biz favoriyiz.
Ev sahibiyiz, konsantrasyon olarak da iyi durumdayız, bir önceki hafta eksiklere rağmen Trabzon maçında harika oynadık.Ama yok Galatasaray hep bir sonraki hafta iyi oynamaya devam eder biz edemeyiz.Ben geçen haftaya bakarak Favori değilsiniz dedim.Bu maçta herşey olabilir ama favori olarak adlandırmak çok saçma geliyor bana çok kibirlisiniz ve durmadan kendinizle çelişiyorsunuz.Dediğim gibi son cümlemdi iyi geceler...
Sende maşallahın var 2 kere oku derim yazılanları orda genelleme mi var yoksa kendi düşüncesi mi anlarsın zaten
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Takımlardan çok teknik direktörlerin savaşı olacağını düşünüyorum. Kilidi çözen maç içinde ki hamleler olacak. Fatih Terim hem GS ile Avrupa Kupası dahil bir çok final oynamış, Milli takımla çok önemli başarılar elde etmiş, Fiorentina'yı yanılmıyorsam tarihinde ki ilk İtalya Kupasını alan kişi. Aykut'un kariyerinde henüz bu seviyede bir başarısı yok yalnız Arena'da ki maçta şansının da yaver gitmesiyle taktiği başarılı oldu. Feneri kadro kalitesi olarak daha iyi buluyorum ama Terim etkeni bence GS'ı favori yapıyor bu maçta.
Ben de bir şey diyeceğim
madem bu kadar kesin biliyorsunuz gidin iddia oynayın zengin olun ne uğrşıyorsunuz taktikle teknikle![]()
Arkadaşlar böyle giderse herhalde Cumartesi gecesi forumu kapatırız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Adam favoriyiz diyemez mi ? İsterse 5 atarız der.Size ne ? Siz de diyin.13 yıldır yenemeyen şunu bunu yapamayan diyen kafa ne kafası anlamıyorum gerçekten.13 yıldır aynı oyuncular oynuyor zaten.Oynadığımız 3 maçta da ezdik sizi içerde dışarda neyden bahsediyorsunuz ? Son saniye direkten dönmese o top görürdük 13-15 yılı.
Bünyamin Gezer'in Fenerbahçe taraftarı olduğu kesin bir bilgidir bu yüzden yanlıştır yazdım zaten.
Ben düşünce yapısı olarak en marjinal,doğruluğu en uzak gelen düşüncelere dahi bu yanlış demem çünkü onlar kişisel düşüncelerdir. Bünyamin Gezer'in tuttuğu takımsa bilgidir. Umarım anlatabildim derdimi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerli yetkililer ust direge verdikleri kavisle o golu onlediler aslinda, normalden daha kucuk oldugu icin kale yirttik
Herkes yeni neslin daha akli basinda olacagini dusunurken daha da fanatik oldular, nerdeyse ulke bolunecek. Eglenmenize bakin yahu, her firsatta dalasiyorsunuz![]()
Fenerbahçenin şampiyon olarak bitirdiği sezondan sonraki sezon genelde galatasaray şampiyon olmuş ilginç![]()