Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
Sayfa 2 / 32 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    neyine favorisiniz acaba ? Sen 2 hafta geçten geliyorsun sanırım
    Favori olduğumuz açık açık belli oynanan oyundan.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yok yani bi açıklık gelsin şu konuya maç Saraçoğlunda olur Galatasaray favori maç Arenada olur Galatasaray favori biz çıkalım o zaman ne gereği var ki...

Play off'daki şu oyunu ile halen favori mi bu Galatasaray ben bunu anlamıyorum.Avantajlı dersin anlarım haklısın derim ama bune her maç favorisiniz maşallah

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    sakin ol o söze kim atlayacak diyodum ama senin atlamanı beklemiyordum sakin ol ganka
    Bizde takım tutuyoruz Ahmet'im Avantajlı olmak başkadır.Son haftalarda verdiği maçlar oratada iken 1 hafta öncesine kadar harika bir oyunla 3-1 Trabzonu geçmiş takıma karşı favoriyiz demek başkadır.

Ve halen oyun diyolar..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Cenker sakin ol. Herkes kendi favorisini söyleyebilir. Şimdiden başlamasın tartışma. Hele hele kişiye göre değişebileceği çok aşikar olan bir şey için.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yok yani bi açıklık gelsin şu konuya maç Saraçoğlunda olur Galatasaray favori maç Arenada olur Galatasaray favori biz çıkalım o zaman ne gereği var ki...

Play off'daki şu oyunu ile halen favori mi bu Galatasaray ben bunu anlamıyorum.Avantajlı dersin anlarım haklısın derim ama bune her maç favorisiniz maşallah
    Evet bu sene her maç favoriyiz. Her maçta sizden iyiydik yine öyle olacak , iyi olan da favori olur bu kadar basit.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben bişey yazıcaktım boşver kendi halinde takılsın dedim ama madem konu açıldı yazıyım bari.Bana göre Gs favori demiyor favori oldugumuz bir karşılaşmada diyor.Baya bir favorisiniz o yüzden İddaa oranı Fenerbahçe'nin 1.90.İddaa tahmin sitelerinde bu yüzden Fenerbahçe'ye oynayın deniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Evet bu sene her maç favoriyiz. Her maçta sizden iyiydik yine öyle olacak , iyi olan da favori olur bu kadar basit.
    işte sırf gslilerin bu kibri yüzünden şampiyonluğu istiyorum nedir bu sizdeki kibir anlamadım ki arkadaş madem iyiydin nerde o 5 puanlık fark göremiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hem kibirliyiz hem favoriyiz bizden iyisi yok
    Last edited by Corpus : 11.Mayıs.2012 at 00:50 Reason: Bana ne be yesinler birbirlerini

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Playoffta Fenerbahçe çok iyi futbol oynuyor da benim mi haberim yok acaba ? Trabzonspor maçları hariç doğru düzgün top oynamadı Fenerbahçe ama kendisine yarayacak skorlar aldı.Galatasaray da Fenerbahçenin aksine çoğu maçta daha iyi top oynayarak çok gereksiz puanlar kaybetti.Maçın favorisi o bu demek yanlış.Son zamanlarda görmediğimiz bir maç olacak bu.Her şey olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Bugün aslında şuana kadar ki yorumlar o kadar güzel ki tartışma başlatabilecek bir şey yazmak istemezdim ama dayanamadım

İlk tartışmayı ben başlatayım bari bu sefer

Ayın 4'ünde yazmıştım:

http://forum.turksportal.net/vb/show...97#post2243797

Böylesine bir maça Fenerbahçeli bir hakemin atanmasından rahatsızım. Belki diğer Galatasaraylı arkadaşlar bana katılmayabilir, Cüneyt Çakır'ın ülkenin en iyi hakemi kabul edilmesinden dolayı ancak ben oldukça rahatsızım bu durumdan. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği daha play-off kuraları çekildiğinde belirlenmişti zaten, aynı son maçın Kadıköy'de olmasının belirlendiği gibi. Ülkenin en iyi hakemi kabul edildiği için normal hatta en doğru karar olduğu söylenebilir tabi (hala katılmıyorum ).

Not: Hüseyin Göçek'te Galatasaraylı biliyorsunuz. Mesela o da BJK-GS maçında bunun etkisi altında felaket bir maç yönetti.

(Cüneyt Çakır'ın Fenerbahçeli olup olmadığı tartışmalarına karşın bir kaynak: TIKLAYIN)

Yalnız şunu da unutmamak lazım; bazı hakemler tuttukları takımı kayırıyormuş gibi görünmek istemediklerinden aradaki dengeyi kuramayıp bu seferde tam tersine daha çok diğer takım lehine düdük çalabiliyor. Psikolojik açıdan zor bir durum yani tuttuğun takımın maçını yönetmek. Rahatsız olduğum nokta bu zaten. Yani büyük ihtimalle ya Fenerbahçe'yi kayıracak ya Galatasaray'ı. Dengeyi korumasının çok zor olduğunu düşünüyorum, umarım başarır. Ha malum sebeplerden dolayı Galatasaray şampiyon olsun talimatı alırsa o da başka bir durum tabi (öyle bir şampiyonluğu da istemiyorum).

Fenerbahçe'nin hangi hakem yönetirse yönetsin derbilerde bize karşı -skor olarak- bariz bir üstünlüğü olduğu da bir gerçek. Dolayısıyla olası bir yenilgiye kılıf aradığım düşünülmesin. Ama bazı Galatasaraylılar için play-off'un, bazı Fenerbahçeliler içinse 3 Temmuz'un kaçan şampiyonluk için bahane olacağını biliyoruz hepimiz. Hakemin yönetimi iki taraftan birine yeni bir bahane yaratmaz umarım.

İstatistikler:

Cüneyt Çakır'un yönettiği 4 Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden 3'ünü Fenerbahçe, 1'ini ise Galatasaray kazanmış.
    Fenerbahçe'nin galibiyetleri 2 lig 1 kupa maçında, Galatasaray'ın ise 1 kupa maçında.

Yönettiği 23 Fenerbahçe maçında Fenerbahçe 14 galibiyet 3 beraberlik 6 yenilgi almış.
    Yönettiği 20 Galatasaray maçında ise Galatasaray 9 galibiyet 7 beraberlik 4 yenilgi almış.

Yönettiği GS maçları ve skorları: http://www.mackolik.com/Comparison/A...&id=749216&s=1 (GS 2 rakipleri 4 kırmızı kart görmüş)
    Yönettiği FB maçları ve skorları: http://www.mackolik.com/Comparison/A...&id=952393&s=1 (FB 4 rakipleri 7 kırmızı kart görmüş)

Bu sezon Galatasarayın 4 maçını yönetmiş. Bu maçlarda GS 1 kez kazanıp 3 kez berabere kalmış.
    Fenerbahçenin ise 3 maçını yönetmiş, 3'ünü de FB kazanmış.

Aslında istatistik, psikolojik durum, motivasyon, hırs, mantık, cezalılar, sakatlar vs... hepsi yalan bu maç için. Daha önce sayısız derbi oynadı bu iki takım ama böylesini ilk kez oynayacaklar. O yüzden buradan sesleniyorum: "Lütfen Cüneyt Çakır, bırak hakeden kazansın". Hakeden kazansın ki Fenerbahçe kazanırsa alkışlayabilelim, Galatasaray kazanırsa içimize sinsin.

Öncelikle Bünyamin Gezer Amasya'lıdır benim gibi ve amasya'da futbolla biraz ilgilenen herkes çok iyi bilir ki en az benim kadar fanatik fenerbahçe'lidir.O yüzden böyle aslı astarı olmayan kaynaklarla gelmemelisin.Galatasaray'lı yazıyor verdiğin linkte.

Zaten 4 derbi yönetmiş Cüneyt Çakır Galatasaray 1'ini kazanmış bunu Cüneyt Çakır'ın hakemliğe başladığı yıldan itibaren oynanan gs-fb maçlarını oranladığımızda eminim gs cephesi için olumlu bir galibiyet oranıdır % 25

Galatasaray'ın kazandığı o maçı da 8 kişi bitirmiştik.Gökhan Gönül'ü öyle bir atışı vardıki örneği dünyada yoktur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cenker tartisma yaratmana gerek yok herkes istedigi yorumu yapmakta "OZGUR".

ilginç sporx ne zaman "SAÇMA" kaynak olmus.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ben bişey yazıcaktım boşver kendi halinde takılsın dedim ama madem konu açıldı yazıyım bari.Bana göre Gs favori demiyor favori oldugumuz bir karşılaşmada diyor.Baya bir favorisiniz o yüzden İddaa oranı Fenerbahçe'nin 1.90.İddaa tahmin sitelerinde bu yüzden Fenerbahçe'ye oynayın deniyor.
    Gören de rakibimiz Barça zannedecek. Cumartesi her şey bitecek şampiyon belli olacak herkes susacak zaten. Bir şey demiyorum artık. Fenerbahçe hakkıyla yenerse tebrik edip susacağım sadece Cumartesi gününü bekleyelim.

Nesil
    2007

Çok zor maç olacak iki takım içinde. En ufak bir hatanın telafisi olmayabilir. Bu bakımdan daha tecrübeli bir takım olan Fenerbahçe önde, sahasında da oynuyor ek kuvvet olacaktır bu takıma. Galatasaray'ın kozu ise beraberliğin bile yetecek olması.

Bu seneki iki takım arası maçlarda genelde Fenerbahçe kapanan taraftı. Biz bazı maçlarda kilidi açtık bazılarında açamadık. Ancak bu maç farklı; mecbur kazanmak zorundalar. Haliyle bizde defans mı yapsak diyorum ama ondan da emin olamıyorum Beşiktaş maçındaki top çevirmeye çalışırken ardarda yediğimiz 2 gol yüzünden. Yine de kontrollü oynayarak defansta açık vermeden oynamalıyız. Olurda Fenerbahçe defansı hata yaparsa bu hatalardan gol çıkarmaya çalışmalıyız. Ek olarak yeni bir silahımızda var; Selçuk. Duran toplarda da ekstra heyecanlanıyoruz sayesinde sağolsun. Ne olursa olsun ilk golü yememeliyiz. Mümkünse 0-0 bitsin ya da ilk golü biz atalım Attıktan sonra da iyi kapanmak şart, Fenerbahçe'de kapalı defansı açacak adam çok Olurda ilk golü yersek kolay kolay çevirebileceğimizi sanmıyorum...

Böyle maça bu kadar yazı Galatasaray kazansın iyi olan biz olalım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu o kadar alıngansınız ki ne diyeyim bilemiyorum. Adam kendine göre favoriyiz demiş. Ne var bunda. Size göre de Fenerbahçe favoridir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

sadece bize göre değil spor toto teşkilatına görede favori fenerbahçe

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu Fenerbahçeliler'in her şeyi küçücük bir noktaya kadar ayrıntılı incelemesine dayanamayacağım artık cevap vermekten bıktım. Artık kendi takımım hakkında konuşuyorum bu konuda ona da karışmayın lütfen.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Son cümlelerimi yazıyorum dahada cevap yazmam zaten kavga ortamı oluyor.

Galatasaray 1 hafta iyi oynasa bunu devam ettirecek derler, konu Fenerbahçe olunca ''geçen hafta'' olarak kalıyor bu madem öyle geçen haftaki oyunumuz ile biz favoriyiz.

Ev sahibiyiz, konsantrasyon olarak da iyi durumdayız, bir önceki hafta eksiklere rağmen Trabzon maçında harika oynadık.Ama yok Galatasaray hep bir sonraki hafta iyi oynamaya devam eder biz edemeyiz.Ben geçen haftaya bakarak Favori değilsiniz dedim.Bu maçta herşey olabilir ama favori olarak adlandırmak çok saçma geliyor bana çok kibirlisiniz ve durmadan kendinizle çelişiyorsunuz.Dediğim gibi son cümlemdi iyi geceler...

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yahu o kadar alıngansınız ki ne diyeyim bilemiyorum. Adam kendine göre favoriyiz demiş. Ne var bunda. Size göre de Fenerbahçe favoridir.
    Sende maşallahın var 2 kere oku derim yazılanları orda genelleme mi var yoksa kendi düşüncesi mi anlarsın zaten

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Cenker tartisma yaratmana gerek yok herkes istedigi yorumu yapmakta "OZGUR".

ilginç sporx ne zaman "SAÇMA" kaynak olmus.
    yanlış olduğu halde savunulan her şey saçmadır esasında.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    yanlış olduğu halde savunulan her şey saçmadır esasında.
    Kime göre neye göre yanlış? Önemli olan bu. Zaten böyle olduğu için biz yıllardır tartışmıyor muyuz ?

not: ( Kesin bilgiler dışında geçerlidir bu sözler)

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Takımlardan çok teknik direktörlerin savaşı olacağını düşünüyorum. Kilidi çözen maç içinde ki hamleler olacak. Fatih Terim hem GS ile Avrupa Kupası dahil bir çok final oynamış, Milli takımla çok önemli başarılar elde etmiş, Fiorentina'yı yanılmıyorsam tarihinde ki ilk İtalya Kupasını alan kişi. Aykut'un kariyerinde henüz bu seviyede bir başarısı yok yalnız Arena'da ki maçta şansının da yaver gitmesiyle taktiği başarılı oldu. Feneri kadro kalitesi olarak daha iyi buluyorum ama Terim etkeni bence GS'ı favori yapıyor bu maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben de bir şey diyeceğim

madem bu kadar kesin biliyorsunuz gidin iddia oynayın zengin olun ne uğrşıyorsunuz taktikle teknikle

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar böyle giderse herhalde Cumartesi gecesi forumu kapatırız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Kendine göre degil tüm otoriteler öyle düsünüyormus gibi yazmış.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Adam favoriyiz diyemez mi ? İsterse 5 atarız der.Size ne ? Siz de diyin.13 yıldır yenemeyen şunu bunu yapamayan diyen kafa ne kafası anlamıyorum gerçekten.13 yıldır aynı oyuncular oynuyor zaten.Oynadığımız 3 maçta da ezdik sizi içerde dışarda neyden bahsediyorsunuz ? Son saniye direkten dönmese o top görürdük 13-15 yılı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kime göre neye göre yanlış? Önemli olan bu. Zaten böyle olduğu için biz yıllardır tartışmıyor muyuz ?

not: ( Kesin bilgiler dışında geçerlidir bu sözler)
    Bünyamin Gezer'in Fenerbahçe taraftarı olduğu kesin bir bilgidir bu yüzden yanlıştır yazdım zaten.

Ben düşünce yapısı olarak en marjinal,doğruluğu en uzak gelen düşüncelere dahi bu yanlış demem çünkü onlar kişisel düşüncelerdir. Bünyamin Gezer'in tuttuğu takımsa bilgidir. Umarım anlatabildim derdimi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Galatasaray'ın kazandığı o maçı da 8 kişi bitirmiştik.Gökhan Gönül'ü öyle bir atışı vardıki örneği dünyada yoktur.
    Ne hafiza var hocam sende de, hicbirseyi unutmuyorsun. Sen deyince aklima geldi GG nin atilisi top toplayici cocugun attigi topu tutmayinca atilmisti, onu mu diyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bünyamin Gezer'in Fenerbahçe taraftarı olduğu kesin bir bilgidir bu yüzden yanlıştır yazdım zaten.

Ben düşünce yapısı olarak en marjinal,doğruluğu en uzak gelen düşüncelere dahi bu yanlış demem çünkü onlar kişisel düşüncelerdir. Bünyamin Gezer'in tuttuğu takımsa bilgidir. Umarım anlatabildim derdimi.
    Ben yazdığın söz için dedim. Verdiğin bilgi doğrudur ona lafım yok.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Adam favoriyiz diyemez mi ? İsterse 5 atarız der.Size ne ? Siz de diyin.13 yıldır yenemeyen şunu bunu yapamayan diyen kafa ne kafası anlamıyorum gerçekten.13 yıldır aynı oyuncular oynuyor zaten.Oynadığımız 3 maçta da ezdik sizi içerde dışarda neyden bahsediyorsunuz ? Son saniye direkten dönmese o top görürdük 13-15 yılı.
    Fenerli yetkililer ust direge verdikleri kavisle o golu onlediler aslinda, normalden daha kucuk oldugu icin kale yirttik

Herkes yeni neslin daha akli basinda olacagini dusunurken daha da fanatik oldular, nerdeyse ulke bolunecek. Eglenmenize bakin yahu, her firsatta dalasiyorsunuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Ne hafiza var hocam sende de, hicbirseyi unutmuyorsun. Sen deyince aklima geldi GG nin atilisi top toplayici cocugun attigi topu tutmayinca atilmisti, onu mu diyorsun
    aynen onu diyorum, gökhan'da hafiften topu cüneyt hoca'ya doğru vurmuştu kırmızıyı gördükten sonra. Volkan,Lincoln'ü kovaladı falan olaylar olaylar ne maçtı doğum günümdü

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Fenerbahçenin şampiyon olarak bitirdiği sezondan sonraki sezon genelde galatasaray şampiyon olmuş ilginç

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Fenerbahçenin şampiyon olarak bitirdiği sezondan sonraki sezon genelde galatasaray şampiyon olmuş ilginç
    Bu sene de sampiyon olduk mu, onumuzdeki sene biz olmazsak GS olacak o zaman kesin

Sayfa 2 / 32 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri