Sayfa 702 / 1204 İlkİlk ... 2026026526927007017027037047127528021202 ... SonSon
21,031 ile 21,060 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

hiç fake gibi durmuyor

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    hiç fake gibi durmuyor
    fake değil ama topluyo gene vücudu kilolu milolu hertürlü oynar hulk

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sorun yoksa Hulk ile Torres'i getiriyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray transferi durdurmamış mıydı yahu UEFA'dan ceza gelecek diye?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Hasan Ali Kaldirim , Melonun Bonservisi , Hamit , Amrabat , Ve Çok saglam bir Forvet , Gelsin baska birsey istemem.
    Zaten bu oyuncuların peşindeyiz sanırım eğer bu transferler gerçekleşirse ki yüksek ihtimalli ;

Muslera
    Eboue
    Semih
    Ujfalusi
    Hasan Ali
    Hamit
    Melo
    Selçuk
    Amrabat
    Elmander
    -X- (Transfer)

Şeklinde olur kadromuz fakat yabancı kontejanında sorun yaşarız forvet transferimiz yerli oyuncu olmak zorunda kalır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Burak'la anlaşıldığı Trabzonspor'a 5 M € verileceği konusunda haberler var ne kadar doğrudur acaba ?

Bu konuda bir bilgisi olan var mı ?
    Burak Yılmaz'ın 5 milyon euroya serbest kalma maddesi sadece yabancı kulüpler için geçerli. O yüzden bu tarz haberlere inanmayın. Galatasaray Burak'ı almak isterse bence satacağımız fiyat 10 milyon eurodan az olmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

nikon japon oyuncu getiriyordu ne oldu o iş

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kagawayı getircek çaktırmıyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Evet o konuyu tamamen unuttuk bakalım Nikon'dan bir adım gelecek mi ?

Sabırsızlanıyorum bir an önce açıklanmasını istiyorum transferlerin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

inamato?

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Burak Yılmaz'ın 5 milyon euroya serbest kalma maddesi sadece yabancı kulüpler için geçerli. O yüzden bu tarz haberlere inanmayın. Galatasaray Burak'ı almak isterse bence satacağımız fiyat 10 milyon eurodan az olmaz.
    sağlam bir kaynaktan duyduğuma göre 5milyon+Sercan yada Culio gibi bi anlaşma olabilirmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Burak Yılmazın Şampiyonlar ligi maçlarınıda gördük, nefes dahi alamadı full ofsayt full ofsayt eğer avrupada başarı istiyorsa Galatasaray Burak yılmaz yetmez almamalı bence ligde büyük işler yapabilir ama Avrupa maçlarında öyle gezemiyorsun bizim ligdeki gibi

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

ben de böyle biliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sırf reklam verildi diye adam getirilir mi beyler ? bence Japonya'da türkiye ligi maçları yayınlansın böylece bedava izleriz internetten Türkiye Ligini

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    sırf reklam verildi diye adam getirilir mi beyler ? bence Japonya'da türkiye ligi maçları yayınlansın böylece bedava izleriz internetten Türkiye Ligini
    Reklam diye değil anlaşmada böyle bir madde var Japon bir futbolcu gelicek olursa bunun masraflarını Nikon ödeyecek

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Reklam diye değil anlaşmada böyle bir madde var Japon bir futbolcu gelicek olursa bunun masraflarını Nikon ödeyecek
    o zaman japon milli takımında ne kadar iyi adam varsa toplayalım

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

resmi olarak aciklandimi o madde

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    sağlam bir kaynaktan duyduğuma göre 5milyon+Sercan yada Culio gibi bi anlaşma olabilirmiş.
    Sanmıyorum bizimkilerin böyle bir anlaşmaya tamam diyeceğini. Sercan'ında Culio'nunda bence şuan değeri maksimum 1-1.5 milyon eurodur. Burak Yılmaz'ı 5 milyon'a avrupaya gönderirlerse alacakları tepki, Galatasaray'a bu şekilde satarak alacakları tepkiden çok çok daha az olur.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Sanmıyorum bizimkilerin böyle bir anlaşmaya tamam diyeceğini. Sercan'ında Culio'nunda bence şuan değeri maksimum 1-1.5 milyon eurodur. Burak Yılmaz'ı 5 milyon'a avrupaya gönderirlerse alacakları tepki, Galatasaray'a bu şekilde satarak alacakları tepkiden çok çok daha az olur.

kesinlikle. hayallerde uçmamak lazım. 30 küsür gol atmış o biçim piyasa yapmış adamı kolayına kimse satmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mehmetcoo View Post
    Alttaki resim photoshop. Boyun bölgesine bakarsanız ten rengindeki ton farkını göreceksiniz.
    Keşke öyle olsa ama değil ne yazık ki
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Ben Burak transferine çok sıcak bakıyorum.Takımdaki yerli forvetlerin hepsini(Necati,Sercan,Mehmet) toplasan bir Burak etmez.Kesinlikle çok faydalı olur özellikle süper ligte.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Burak Yılmaz'ın bitiriciliğini beğenmiyorum ben.Tüm Trabzon ona çalıştı ve sistem onun üzerine kuruldu bu sezon.Kaç tane pozisyonunu izledim karşı karşıya kalecinin üzerine vurdugu.eğer gelecekse yedek olarak gelebilir fakat Burak yedek oturmayı kabul etmez,formu düşer. Bence Muhammet Demir gibi genç bir forvet alabiliriz yedeğe. As kadroya ise mutlaka kaliteli bir yabancı santrafor lazım.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak Galatasaray'da oynayamaz.Takım oyuncusu değil.Aşırı bencil.Biraz takım oyunu oynayabilse Trabzon bu yıl da şampiyonluğa oynardı.Zaten Avrupa takımı gelir verir 5 milyon euroyu.Burak'ı alır götürür.Bize daha çok Baros tarzı bir oyuncu lazım.Baros bu yıl sakatlanmasa 12-13 gole ulaşırdı rahat.Ama şanssızlık bırakmadı peşini.Biz de Baros'u bırakmayız umarım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Ama önümüzdeki sezon yerli forvet ihtiyacımız olacak.Ne yaşı geçmiş Necati nede Sercan ve Mehmet Batdal'dan hayır var bize.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Andres Guardado'nun sözleşmesi yaza bitiyor bence bu adam kaçmaz
    http://www.transfermarkt.com.tr/tr/a...ler_20506.html

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Melo'nun kalacağını düşünürsek şu an kesinlikle transfer yapmamız gereken iki kanat ve bir forvet var.Ve bunlardan sadece 1'i yabancı olacak.Yerli oyuncu olarak da bu bölgelere alınabilecek çok fazla alternatif yok.Hamit ve Burak da burada ön plana çıkıyor.Ama sanmıyorum Burak'ı alacağımızı.Avrupa'ya gider o.Hamit ise Mourinho'ya bağlı.O izin verirse reddedeceğini sanmıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Hamit kesin gelir.Real Madrid'de forma giyemeyeceği aşikar.Yabancı transferinden önce yerlileri halletmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ciddi anlamda yırtıcı bir kanat bir de hızlı forvet almamız lazım. şampiyon olduk diye eksiklerin üstünü örtmemek lazım. özellikle şampiyonlar ligini düşününce necati,engin gibi isimlerle çok ilerleyemeyiz.

Ancak tüm bunlara rağmen bir çok arkadaş şu gitsin bu gitsin diye bir çok isim yazmış. Tabi ki gitmeyi hak edenler var katılıyorum ama takım bu sene başarılı bir arkadaşlık ortamı oluşturdu, bunun çok yara almasını istemem.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Facx View Post
    kagawayı getircek çaktırmıyoruz
    Kagawa, Manchester United ile anlaşmadı mı? Şu aşamada getirmek de imkansız zaten, anlaşmamış olsa bile. Bu sene fiyatı tavana vurdu çünkü.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Burak Yılmaz'ın bitiriciliğini beğenmiyorum ben.Tüm Trabzon ona çalıştı ve sistem onun üzerine kuruldu bu sezon.Kaç tane pozisyonunu izledim karşı karşıya kalecinin üzerine vurdugu.eğer gelecekse yedek olarak gelebilir fakat Burak yedek oturmayı kabul etmez,formu düşer. Bence Muhammet Demir gibi genç bir forvet alabiliriz yedeğe. As kadroya ise mutlaka kaliteli bir yabancı santrafor lazım.
    Katılıyorum.Muhammet Demir gerçekten güzel olur.Ya anlamadığım tek şey Fatih Terim kimleri adam etmedi Engin , Aydın , Melo çatır çatır oynadı bi sorunu olmadı kavga olayı dışında oda halledildi ama şu Sercan adam olmamakta diretiyor mu FT bir takımamı kiralayacak bir bildiği mi var anlamadım gitti madem adam etmeyecektin niye aldın sayın hocam anlamadım doğrusu.

Mesaj Yetkileri