hiç fake gibi durmuyor
hiç fake gibi durmuyor
Sorun yoksa Hulk ile Torres'i getiriyorum.![]()
Galatasaray transferi durdurmamış mıydı yahu UEFA'dan ceza gelecek diye?
"YÜCE ATATÜRK"
Zaten bu oyuncuların peşindeyiz sanırım eğer bu transferler gerçekleşirse ki yüksek ihtimalli ;
Muslera
Eboue
Semih
Ujfalusi
Hasan Ali
Hamit
Melo
Selçuk
Amrabat
Elmander
-X- (Transfer)
Şeklinde olur kadromuz fakat yabancı kontejanında sorun yaşarız forvet transferimiz yerli oyuncu olmak zorunda kalır.
nikon japon oyuncu getiriyordu ne oldu o iş
inamato?![]()
Burak Yılmazın Şampiyonlar ligi maçlarınıda gördük, nefes dahi alamadı full ofsayt full ofsayt eğer avrupada başarı istiyorsa Galatasaray Burak yılmaz yetmez almamalı bence ligde büyük işler yapabilir ama Avrupa maçlarında öyle gezemiyorsun bizim ligdeki gibi
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
sırf reklam verildi diye adam getirilir mi beyler ?bence Japonya'da türkiye ligi maçları yayınlansın böylece bedava izleriz internetten Türkiye Ligini
![]()
resmi olarak aciklandimi o madde
Sanmıyorum bizimkilerin böyle bir anlaşmaya tamam diyeceğini. Sercan'ında Culio'nunda bence şuan değeri maksimum 1-1.5 milyon eurodur. Burak Yılmaz'ı 5 milyon'a avrupaya gönderirlerse alacakları tepki, Galatasaray'a bu şekilde satarak alacakları tepkiden çok çok daha az olur.
Ben Burak transferine çok sıcak bakıyorum.Takımdaki yerli forvetlerin hepsini(Necati,Sercan,Mehmet) toplasan bir Burak etmez.Kesinlikle çok faydalı olur özellikle süper ligte.
Burak Yılmaz'ın bitiriciliğini beğenmiyorum ben.Tüm Trabzon ona çalıştı ve sistem onun üzerine kuruldu bu sezon.Kaç tane pozisyonunu izledim karşı karşıya kalecinin üzerine vurdugu.eğer gelecekse yedek olarak gelebilir fakat Burak yedek oturmayı kabul etmez,formu düşer. Bence Muhammet Demir gibi genç bir forvet alabiliriz yedeğe. As kadroya ise mutlaka kaliteli bir yabancı santrafor lazım.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Burak Galatasaray'da oynayamaz.Takım oyuncusu değil.Aşırı bencil.Biraz takım oyunu oynayabilse Trabzon bu yıl da şampiyonluğa oynardı.Zaten Avrupa takımı gelir verir 5 milyon euroyu.Burak'ı alır götürür.Bize daha çok Baros tarzı bir oyuncu lazım.Baros bu yıl sakatlanmasa 12-13 gole ulaşırdı rahat.Ama şanssızlık bırakmadı peşini.Biz de Baros'u bırakmayız umarım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ama önümüzdeki sezon yerli forvet ihtiyacımız olacak.Ne yaşı geçmiş Necati nede Sercan ve Mehmet Batdal'dan hayır var bize.
Andres Guardado'nun sözleşmesi yaza bitiyor bence bu adam kaçmaz
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/a...ler_20506.html
Melo'nun kalacağını düşünürsek şu an kesinlikle transfer yapmamız gereken iki kanat ve bir forvet var.Ve bunlardan sadece 1'i yabancı olacak.Yerli oyuncu olarak da bu bölgelere alınabilecek çok fazla alternatif yok.Hamit ve Burak da burada ön plana çıkıyor.Ama sanmıyorum Burak'ı alacağımızı.Avrupa'ya gider o.Hamit ise Mourinho'ya bağlı.O izin verirse reddedeceğini sanmıyorum.
Hamit kesin gelir.Real Madrid'de forma giyemeyeceği aşikar.Yabancı transferinden önce yerlileri halletmeliyiz.
Ciddi anlamda yırtıcı bir kanat bir de hızlı forvet almamız lazım. şampiyon olduk diye eksiklerin üstünü örtmemek lazım. özellikle şampiyonlar ligini düşününce necati,engin gibi isimlerle çok ilerleyemeyiz.
Ancak tüm bunlara rağmen bir çok arkadaş şu gitsin bu gitsin diye bir çok isim yazmış. Tabi ki gitmeyi hak edenler var katılıyorum ama takım bu sene başarılı bir arkadaşlık ortamı oluşturdu, bunun çok yara almasını istemem.
Katılıyorum.Muhammet Demir gerçekten güzel olur.Ya anlamadığım tek şey Fatih Terim kimleri adam etmedi Engin , Aydın , Melo çatır çatır oynadı bi sorunu olmadı kavga olayı dışında oda halledildi ama şu Sercan adam olmamakta diretiyor mu FT bir takımamı kiralayacak bir bildiği mi var anlamadım gitti madem adam etmeyecektin niye aldın sayın hocam anlamadım doğrusu.