Tahrik olmadan önce diyerek benim tahrik oldum lafımı söylüyorsan ben o kısmı yeterince anlatamamışım demektir.
Birikti, tahrik olduk, kitle psikolojisi, cart, curt bunlar sana her şeyi yapma hakkı vermez. Bunların arkasında sığınarak yaptığını haklı ya da olur gösteremezsin. Öyle olsaydı benimde tahrik oldum deyip sağı solu yakma hakkım olurdu diyorum.
Hala yöneticiler, yazarlar çıkıp olayları bir yerlere yönelterek duruma izahat yapıyorlar. Kendi söylediklerine millet de inanınca kendileri daha çok inanmaya başlıyorlar.
Fenerbahçe forması altında olsun ya da olmasın o insanların yaptıkları kabul edilemez. Biz de tasvip etmiyoruz ama deyip hedef değiştiremezsin.
Benzin istasyonunda araba yakıyorlar hala bu konuyla ilgili benden alıntı yapıp cevap verebiliyorsun. Bu da sana eleştirimdir.
İyi de sen keşke bunu eleştirseydin en başta ben de sana alıntı yapmasaydım. Bana sen olayların Galatasaray kısmına takılmışsın gibi geldi ondan yazdım. Olaylar bir birikimin sonucuydu ve tepki gerekliydi açıkçası polise karşı o günkü olaylardan sonra ama bunun ölçüsü benzin istasyonunda araba yakmaya çalışmak gibi olaylarla kaçtı. Ayrıca o yönetici ve yazarların o mantıktaki izahatlarının 2 nedeni var bence. Birincisi polise tepki koymak yani bunlar oldu ama iş polisin suçu. İkincisi ise bunu daha çok yazarlar yapıyor, Fenerbahçe'yi ülkede muhalif yapıp kendi yapamadıklarını Fenerbahçe'ye gaz vererek yaptırmak.
Fenerbahçe 10 aydır direniyor hak verseniz de vermeseniz de bu 10 aydır da çok hata yapılmıştır ama istisnalar kaideyi bozmayacağından bu direniş bana gurur veriyor.
İlk gün polise olayı yıktılar. O gün bunu eleştirmiştim. Bugünlerde Galatasaray'a tepki değildi deniyor. Galatasaray'a olup olmaması fikrimi değiştirmedi ya da yapılanlara karşı yumuşatmadı. Bugünde bu açıklama üzerinden yapılanları eleştiriyorum.
Yarın farklı bir konu gündeme gelir eğer haklı bir serzenişse doğrudur derim değilse onu ortaya koyarak yine eleştiririm.