Sayfa 179 / 578 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon
5,341 ile 5,370 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şampiyonluk gecesi çıkan olaylarla ilgili olarak teşhisi çok güzel koydular.

"Galatasaray'a karşı değildi."

Galatasaray'a karşı olsaydı lanetliyorduk ama Galatasaray'a karşı olmadığı için helal olsun diyoruz. Hatta şuan tahrik oldum ve Galatasaray'a karşı olmayan bir eylem yapacağım. Çünkü hakkımdır.

Tahrik oluyorsam benim her şeyi yapmaya hakkım vardır. Tabi bir suçum var o da bireyselim. Acilen kitle olup kitlesel psikoloji kozunu da elime almam lazım. Yakalandığımda da arkadan sahaya ittiler derim, forma imzalatacaktım derim.

Elbet birileri çıkıp suçu başkasına yükler. Benim yaptığımı tasvip etmediğini ama

işte o ama beni haklı yaptı zaten.

Ufuk Özerten beni duymasa da tekrar hatırlatmak istiyorum. Bu ülkede sizinde yanınıza kar kaldığı gibi yapanın yanına kar kalıyor.

Ufuk Özerten: Bilmelidir ki; bu yangında önce yangını çıkaranlar, sonra da yalandan itfaiyeci rolü oynayanlar yanar” ifadelerini kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Şampiyonluk gecesi çıkan olaylarla ilgili olarak teşhisi çok güzel koydular.

"Galatasaray'a karşı değildi."

Galatasaray'a karşı olsaydı lanetliyorduk ama Galatasaray'a karşı olmadığı için helal olsun diyoruz. Hatta şuan tahrik oldum ve Galatasaray'a karşı olmayan bir eylem yapacağım. Çünkü hakkımdır.

Tahrik oluyorsam benim her şeyi yapmaya hakkım vardır. Tabi bir suçum var o da bireyselim. Acilen kitle olup kitlesel psikoloji kozunu da elime almam lazım. Yakalandığımda da arkadan sahaya ittiler derim, forma imzalatacaktım derim.

Elbet birileri çıkıp suçu başkasına yükler. Benim yaptığımı tasvip etmediğini ama

işte o ama beni haklı yaptı zaten.

Ufuk Özerten beni duymasa da tekrar hatırlatmak istiyorum. Bu ülkede sizinde yanınıza kar kaldığı gibi yapanın yanına kar kalıyor.
    Galatasaray'a karşı değildi zaten. Bu maç sadece son damla oldu. Tahrik olmadan önce yeterince anlamak lazım olayları.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ünal Aysal: "Bu sezon en cok hayranligimi kazanan oyuncu Elmander oldu. Muthis disiplinli, isine saygili bir oyuncu."

Ünal Aysal: Sampiyonluk kupasinin sahada verilecegi TFF tarafindan tayin edilmisti. O kupayi almak icn gerekirse sabaha kadar bekleyecektik

Ünal Aysal: "TFF'nin degismesi konusunda gerekli girisimleri yapacagiz. Ancak bu konuda Don Kisot olarak tek basimiza kalmak istemeyiz."

Ünal Aysal: "Sunu özellikle belirteyim ki UEFA ile direkt olarak hicbir gorusmeye girismedik. Bunun yanlis anlasilmasindan hep cekindik"

Ünal Aysal: "Ancak Galatasaray aleyhinde gelisme olursa elbette UEFA nezdinde girisimimiz olacaktir."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.ntvspor.net/canliyayin Şu anda canlı yayında.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Galatasaray'a karşı değildi zaten. Bu maç sadece son damla oldu. Tahrik olmadan önce yeterince anlamak lazım olayları.
    Tahrik olmadan önce diyerek benim tahrik oldum lafımı söylüyorsan ben o kısmı yeterince anlatamamışım demektir.

Birikti, tahrik olduk, kitle psikolojisi, cart, curt bunlar sana her şeyi yapma hakkı vermez. Bunların arkasında sığınarak yaptığını haklı ya da olur gösteremezsin. Öyle olsaydı benimde tahrik oldum deyip sağı solu yakma hakkım olurdu diyorum.

Hala yöneticiler, yazarlar çıkıp olayları bir yerlere yönelterek duruma izahat yapıyorlar. Kendi söylediklerine millet de inanınca kendileri daha çok inanmaya başlıyorlar.

Fenerbahçe forması altında olsun ya da olmasın o insanların yaptıkları kabul edilemez. Biz de tasvip etmiyoruz ama deyip hedef değiştiremezsin.

Benzin istasyonunda araba yakıyorlar hala bu konuyla ilgili benden alıntı yapıp cevap verebiliyorsun. Bu da sana eleştirimdir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray başkanını izliyorum şu an NTVSpor'da. Çok hevesli ve çok aç gördüm. Galatasaray'a çok şeyler katacak gibi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Tahrik olmadan önce diyerek benim tahrik oldum lafımı söylüyorsan ben o kısmı yeterince anlatamamışım demektir.

Birikti, tahrik olduk, kitle psikolojisi, cart, curt bunlar sana her şeyi yapma hakkı vermez. Bunların arkasında sığınarak yaptığını haklı ya da olur gösteremezsin. Öyle olsaydı benimde tahrik oldum deyip sağı solu yakma hakkım olurdu diyorum.

Hala yöneticiler, yazarlar çıkıp olayları bir yerlere yönelterek duruma izahat yapıyorlar. Kendi söylediklerine millet de inanınca kendileri daha çok inanmaya başlıyorlar.

Fenerbahçe forması altında olsun ya da olmasın o insanların yaptıkları kabul edilemez. Biz de tasvip etmiyoruz ama deyip hedef değiştiremezsin.

Benzin istasyonunda araba yakıyorlar hala bu konuyla ilgili benden alıntı yapıp cevap verebiliyorsun. Bu da sana eleştirimdir.
    İyi de sen keşke bunu eleştirseydin en başta ben de sana alıntı yapmasaydım. Bana sen olayların Galatasaray kısmına takılmışsın gibi geldi ondan yazdım. Olaylar bir birikimin sonucuydu ve tepki gerekliydi açıkçası polise karşı o günkü olaylardan sonra ama bunun ölçüsü benzin istasyonunda araba yakmaya çalışmak gibi olaylarla kaçtı. Ayrıca o yönetici ve yazarların o mantıktaki izahatlarının 2 nedeni var bence. Birincisi polise tepki koymak yani bunlar oldu ama iş polisin suçu. İkincisi ise bunu daha çok yazarlar yapıyor, Fenerbahçe'yi ülkede muhalif yapıp kendi yapamadıklarını Fenerbahçe'ye gaz vererek yaptırmak.

Fenerbahçe 10 aydır direniyor hak verseniz de vermeseniz de bu 10 aydır da çok hata yapılmıştır ama istisnalar kaideyi bozmayacağından bu direniş bana gurur veriyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ünal Aysal: "Kabarik bir transfer listemiz yok. Nokta atisi transferler yapacagiz

Ünal Aysal: "Bu sene derinligi olmayan bir takim vardi. Sakatlik olsa zor durumda kalirdik."

Ünal Aysal: "Bu sene Avrupa'da da oynayacagimizi düsünürsek buna göre transfer yapacagiz."

Ünal Aysal: "Tüm dünyada futbolcularin gol sevincleri vardir bu sekilde. Melo'nun da gol sevinci, Pitbull'u begeniyorum."

Ünal Aysal: "Galatasarayli cocuklar da cok seviyorlar Melo'nun gol sevincini."

Ünal Aysal: "Hedefimiz cok acik. Galatasaray'i Avrupa'nin Top 10 Ekonomisindeki kulubunden biri yapmak istiyoruz."

Ünal Aysal: "Deloitte Money League'în hicbir yerinde yokuz Türkiye olarak. Bu listeye sürekli girecek orada kalacak bir Galatasaray amac."

Unal Aysal: "Bu sene Deloitte Money League'in alt siniri 120M€ gelir seviyelerine cikacagimiza inaniyoruz."

Ünal Aysal:''Kulüpler Birliği hiçbir işe yaramıyor çünkü kurumsal değil..Yapısı yok,çalışanı yok..''

Ünal Aysal:''Florya artık bizi taşımıyor..TT Arena'nın yakınında çok büyük bir antrenman tesisi yaptıracağız..2014 Mart'ında bu iş bitecek''

Fatih Terim bu sabah Florya'da Galatasaray'i takip eden muhabirlerle kahvaltida bulustu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Hoca Floryada Galatasaray muhabirleriyle Florya'da kahvaltıda buluştu

[YOUTUBE="JulvYJxDNDM"]Fatih Terim.[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İyi de sen keşke bunu eleştirseydin en başta ben de sana alıntı yapmasaydım. Bana sen olayların Galatasaray kısmına takılmışsın gibi geldi ondan yazdım.
    İlk gün polise olayı yıktılar. O gün bunu eleştirmiştim. Bugünlerde Galatasaray'a tepki değildi deniyor. Galatasaray'a olup olmaması fikrimi değiştirmedi ya da yapılanlara karşı yumuşatmadı. Bugünde bu açıklama üzerinden yapılanları eleştiriyorum.

Yarın farklı bir konu gündeme gelir eğer haklı bir serzenişse doğrudur derim değilse onu ortaya koyarak yine eleştiririm.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Duygulanmamak Elde Degil O Gunleri Tekrar Yasicagiz Insallah.

Galatasaray 12 yil once bugun, Turkiye'ye futbolda ilk ve tek Avrupa Kupasi'ni kazandirmisti.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Terim kahvaltı da bile maç yönetiyor gibi ciddi Bu adam ile oturup saatlerce muhabbet etmek isterdim.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İnşallah bir Türk takımı yine kaldıracak Avrupa'da bir kupa
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007

Umarım ŞL'yi de alırız

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Her yerden bize hazırlık maçı teklifleri geliyormuş.Başta Man City Man Utd ve Barca varmış.

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ280307SXQ
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay be hala açıp izliyorum videoları yine duygulanıyorum.Bize bu sevinci yaşatan herkese bir kez daha teşekkürler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fatih Terim: Barcelona’nın da bir teklifi var. Onlar için bir tarih ayarlamaya çalışıyoruz. Gerçekten çok güzel bir olay bu.

Fatih Terim: Sezon öncesi Liverpool’la oynadığımız hazırlık maçını gören Manchester United ve Manchester City atmosferden çok etkilenmişler.

Fatih Terim: Bizimle Türk Telekom Arena Stadı’nda hazırlık maçı yapmak istiyorlar. Kendileriyle görüşüyoruz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah 2. bir Avrupa kupası kaldırırız da biz de artık geçmişe değil bugüne hayranlıkla bakarız. Cidden çok özledik. Geçen seneki gibi dişli ekiplerle hazırlık maçı yapacak olmamız güzel. Katkısını gördük.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aman barca ile yapmayak

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Barça ile yaparız umarım Arena'dan çıkamazlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ujfalusi yarım bıraktığı işi tamamlar Messi'nin ayağı kırar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

"ÜNAL AYSAL'ın, basında yer alan sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle takdiren 21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 15.000.-TL PARA CEZASI"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

enteresan bir olay neyse takmıyorum takmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

saylı gün çabuk geçer

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sanki çok da maça geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Sanki çok da maça geliyor.
    Sanki yazın maç var

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Imparator....

[YOUTUBE="C75FVL1DzHs"]Fatih Terim[/YOUTUBE]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Fatih Terim bir açıklama yapacağız demişti. niye yapmadı ? yoksa o açıklama şampiyon olamazsa yapılacak bir açıklama mıydı ?
    Gördüğün gibi adam daha bişey demeden 21 gün ceza alıyor. Bide beklenen konuşmayı yapsa nasıl ceza verecekler acaba
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

trt3 de uefa kupası maçı var

yorumcu ömer üründül

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    trt3 de uefa kupası maçı var

yorumcu ömer üründül
    Korkunç bir olay diyordu en son

Mesaj Yetkileri