Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
çocuk bu. onu yargılamak bir kere bence baştan aşağı yanlış da orası çok tartıştırır.

büyüğe saygı kavramı ... bu da bence çok yanlış düşünülüyor. 50 yaşında biri öyle veya böyle bir sebeple akrabana annene kızkardeşine çirkin hareketler(anlamışsındır)yapsa, zoraki eylemlerde bulunsa(yine anladın) ne yapacaksın?

büyüğe saygı diyip işin içinden çıkmak kolay. olayın derinine inemeden yorum yapılmamalı.
Çocuğun da çöpçü amcanın da bu olayın öncesinde ne yaptığını bilmediğimizden kesin birşey söylememiz zaten doğru değil , yalnız videodaki arkadaşın tavırları bazı şeyleri görmemiz için yeterli . Bu çocuğun ilk vukuatı değildir , son da olmaz . Madem empati kurmaya çalışıyorsun bir de bu yaşta bir çocuğun senin ailenden bir büyüğe bu atarlanmayı yaptığını düşün.Yine söylüyorum vurulması çözüm değil , ancak kemerle vurulmasına karşılık ben diğerini müstahak görüyorum .
Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
İyi o zaman efendi çocuklar evinde otursun, yaramaz, hadsiz, kendini bilmez çocukların sokakta kafalarını yarın. Eğer videonun sonunda çocuğa 2 tokat çekip gönderseydi aynı şeyleri söylemezdim ama demir bir sopayla birinin kafasına vurulmasından rahatsız olunması için vicdan sahibi olmak gerekir.
Valla adam olacak olan 7sinde belli eder kendini 77sinde de o olur. Hadi olaydaki iki kişinin yaşlarını görmezden gelelim , çocuğun kemerini çıkarıp artistlenmesi yine de doğru değil . İş vicdana kalana kadar çok şey var düşünecek .

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=289

Bu linkte attığın yorumdaki gibi bir yorum yapalım , vay be çöpçü o şekilde vurdu diye saygısız çocuk haklı oldu.