Bozuk düzeni değiştiremiyorsam terk etmem gerekir. Öyle havalı konuştuğum zannedilmesin nitekim forumu neden bıraktığımla ilgili destansı hikayeler dönmüştü. Neden bıraktığımda anlaşılmış olur. Malesef Türkiye içerisinde bunu yapabilme imkanım yok ve bu imkan yoksa yaşantılara kendimi kapatamam, ahmak rolünü oynayamam. Mecburen bu düzeni sineye çektiğimi kabul ederim. Yarın şartları olgunlaştırdığım ilk fırsatta bu ülkeyi çok sevmeme rağmen bu ülkenin düzeni yüzünden gideceğim. Hepimizin gelecekle ilgili bir planı vardır ve benimde planım budur.
Bugün Fenerbahçe davası biter başka bir dava devam eder. Düzen bu olduktan sonra davanın adı önemli midir? Yarın belki sen bu durumdasın belki ben belki bir başkası.
Bir tape hatalı çıktı diye tüm tapeler öyledir teşhisi koyamayız. Ancak sinekte ufaktır ama mide bulandırır. Zaten yıllardır midemiz bulanıyordu. Hadi tape uyduracak kadar rezilleşmemişizdir diyebiliyordum, demek istiyordum, inandırıyordum. Futbolda "yok artık o kadarı olmaz canım dediğim" olayların olması gibi bugün bu başımıza geldi.